Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Măsura 141„Sprijinirea fermelor agricole de semisubziste

Mesajde costinelblagniceanu » 28 Dec 2011, 20:35

Comuna Vinatori nu este in zona defavorizata,iar de faptul ca am 45 de ani sunt vinovati parintii ca s-au grabit.(glumeam) :lol: :lol: :lol:
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde costinelblagniceanu » 30 Dec 2011, 16:34

Hei fratilor sunteti ocupati cu prajiturile sau v-au insarcinat sotiile sa faceti maioneza, ca de revelion sunt treburi multe de facut,de nu mai scrie nimeni pe aici sau s-a epuizat subiectul? :lol: :lol: :lol:
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde ciptheman » 30 Dec 2011, 20:01

si pana la urma cum o fi, sunt toate proiectele aprobate sau se face selectie?
ciptheman

Mesajde ves.lucian.zabrani » 30 Dec 2011, 20:08

se discuta !!! pana acuma la toate sesiunile nu au fost solicitanti destui !!! au luat toti care au avut proiectele in regula !!!
acuma sa vedem ce va fi cu banii care au ramas de la sesiunea din toamna care nu s-a mai tinut !!! daca banii se pun gramada , vor lua toti cu proiecte eligibile !!! ar fi prea frumos ca sa fie adevarat !!! si eu am 0 puncte !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde pngflorin » 30 Dec 2011, 20:51

adycnst scrie:VE-TI PRIMI ACASA O NOTIFICARE PRIN CARE SE ADUCE LA CUNOSTINTA CA DOSARUL ESTE SAU NU ELIGIBIL SI, DEASEMENEA, NR DE PUNCTE FACUT DE DUMNEAVOASTRA PENTRU A VA DA SANSA SA FACETI CONTESTATIE!...TREBUIE SA INTELEGETI DOAR CA AVETI DREPTUL DE A FACE CONTESTATIE, restul informatiilor dupa 17 ianuarie(sursa PNADR Cl)

da, am primit si eu ieri o astfel de instintare
proiect eligibil, 40 pct.
pngflorin

Mesajde pngflorin » 30 Dec 2011, 20:52

revin,
raportul de aprobare cand se va afisa?
nu am gasit nimic in sensul asta pe pagina oficiala, adica nu au un calendar de finalizare?
pngflorin

Mesajde ves.lucian.zabrani » 30 Dec 2011, 20:53

pngflorin scrie:
adycnst scrie:VE-TI PRIMI ACASA O NOTIFICARE PRIN CARE SE ADUCE LA CUNOSTINTA CA DOSARUL ESTE SAU NU ELIGIBIL SI, DEASEMENEA, NR DE PUNCTE FACUT DE DUMNEAVOASTRA PENTRU A VA DA SANSA SA FACETI CONTESTATIE!...TREBUIE SA INTELEGETI DOAR CA AVETI DREPTUL DE A FACE CONTESTATIE, restul informatiilor dupa 17 ianuarie(sursa PNADR Cl)

da, am primit si eu ieri o astfel de instintare
proiect eligibil, 40 pct.

cu 40 de puncte esti FERICIT !!! ma bucur pentru tine !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ciptheman » 30 Dec 2011, 21:15

ves.lucian.zabrani scrie:se discuta !!! pana acuma la toate sesiunile nu au fost solicitanti destui !!! au luat toti care au avut proiectele in regula !!!
acuma sa vedem ce va fi cu banii care au ramas de la sesiunea din toamna care nu s-a mai tinut !!! daca banii se pun gramada , vor lua toti cu proiecte eligibile !!! ar fi prea frumos ca sa fie adevarat !!! si eu am 0 puncte !!!

pai cum ai 0 puncte si de ce?!
ciptheman

Mesajde arnautu valentin » 30 Dec 2011, 22:47

un preten tre sa ia 40 pct!a luat 20 ptr ca are sub 40 ani si 20 pct le a pierdut ca nu a dus si statutul aca pe langa adeverintza![conform instiintzarii de la apdrp]
adi1574
arnautu valentin

Mesajde viorel55 » 31 Dec 2011, 14:17

La Prahova din cei 230 de solicitanti declarati eligibili NICIUNUL nu a primit cele 20 puncte pentru criteriul "este membru cu minim 6 luni vechime al unei forme asociative."
Motivul: niciunul nu a depus la dosar ,in copie, hotararea judecatoreasca de infiintare a asociatiei din care face parte.
Si cand te gandesti ca aceste asociatii sunt afisate inclusiv pe site-ul madr.ro-PNA.
Aceeasi situatie este si la alte judete: Arad,Arges,Bacau,Brasov,Braila,Buzau, Caras-Severin, Dambovita,Galati, Hunedoara si altele partial (Constanta, B-N,etc)
Deci problema este groasa de tot,in toata tara sunt cateva mii de "victime".
Vinovatii ?? Cei de la APDRP ,care au verificat dosarele si nu au solicitat copia respectiva....
Sfat: depuneti contestatii in termen de 5 zile de la primirea instiintarii, dupa care ...vom vedea...
viorel55

Mesajde pngflorin » 01 Ian 2012, 14:53

pngflorin scrie:revin,
raportul de aprobare cand se va afisa?
nu am gasit nimic in sensul asta pe pagina oficiala, adica nu au un calendar de finalizare?

stie cineva ?
pngflorin

Mesajde arnautu valentin » 01 Ian 2012, 17:43

rabdare ca nu au trecut cele 5 zile in se depun contestatziile!au trecut 6 luni pana ai aflat ceva.....no fi foc inca o luna!oricum anu asta! :D
adi1574
arnautu valentin

Mesajde pngflorin » 01 Ian 2012, 21:52

arnautu valentin scrie:rabdare ca nu au trecut cele 5 zile in se depun contestatziile!au trecut 6 luni pana ai aflat ceva.....no fi foc inca o luna!oricum anu asta! :D

daca e anul asta e ok, insa as fi vrut sa stiu daca e maine sau pe 30 decembrie......... :lol:

apropo, a facut cineva contestatie sau cunoasteti pe cineva ?
in afara de situatia cu membru al unei asociatii, pe ce teme s-au mai depus contestatii ?
pngflorin

Mesajde marian67stroe » 02 Ian 2012, 17:42

In Dambovita este aceeasi problema,inspectorii nici macar nu au venit la toti sa controleze pe teren daca coincide realitatea cu proiectul intocmit,dar in urma unui telefon dat, mi s-a raspuns ca urmeaza sa se afiseze (la ei la sediu)proiectele care au fost aprobate pentru finantare :!: :?: :!:
Cand nu esti sigur de caracterul unui om, priveste-i prietenii.
marian67stroe

Mesajde proapis13 » 03 Ian 2012, 08:40

De la data expirarii depunerii contestatiilor in termen de 30 de zile se v-a afisa lista
cu proiectele aprobate si se vor primi notificarile in vederea constituirii de .P.F.A.-uri
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Galofornia » 03 Ian 2012, 14:29

Ma scuzati dar eu stiam ca pentru un 151 trebuie sa ai 2 puncte UDE, care e diferenta cu astea "40 de puncte?"
Multumesc
Galofornia

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA