adycnst scrie:VE-TI PRIMI ACASA O NOTIFICARE PRIN CARE SE ADUCE LA CUNOSTINTA CA DOSARUL ESTE SAU NU ELIGIBIL SI, DEASEMENEA, NR DE PUNCTE FACUT DE DUMNEAVOASTRA PENTRU A VA DA SANSA SA FACETI CONTESTATIE!...TREBUIE SA INTELEGETI DOAR CA AVETI DREPTUL DE A FACE CONTESTATIE, restul informatiilor dupa 17 ianuarie(sursa PNADR Cl)
pngflorin scrie:adycnst scrie:VE-TI PRIMI ACASA O NOTIFICARE PRIN CARE SE ADUCE LA CUNOSTINTA CA DOSARUL ESTE SAU NU ELIGIBIL SI, DEASEMENEA, NR DE PUNCTE FACUT DE DUMNEAVOASTRA PENTRU A VA DA SANSA SA FACETI CONTESTATIE!...TREBUIE SA INTELEGETI DOAR CA AVETI DREPTUL DE A FACE CONTESTATIE, restul informatiilor dupa 17 ianuarie(sursa PNADR Cl)
da, am primit si eu ieri o astfel de instintare
proiect eligibil, 40 pct.
ves.lucian.zabrani scrie:se discuta !!! pana acuma la toate sesiunile nu au fost solicitanti destui !!! au luat toti care au avut proiectele in regula !!!
acuma sa vedem ce va fi cu banii care au ramas de la sesiunea din toamna care nu s-a mai tinut !!! daca banii se pun gramada , vor lua toti cu proiecte eligibile !!! ar fi prea frumos ca sa fie adevarat !!! si eu am 0 puncte !!!
pngflorin scrie:revin,
raportul de aprobare cand se va afisa?
nu am gasit nimic in sensul asta pe pagina oficiala, adica nu au un calendar de finalizare?
arnautu valentin scrie:rabdare ca nu au trecut cele 5 zile in se depun contestatziile!au trecut 6 luni pana ai aflat ceva.....no fi foc inca o luna!oricum anu asta!
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori