Felicitari!
MIHAEE'E scrie:salut !
îmi este greu sa cred, ca vreunul din noi, care au postat uneori in contradicție e de acord cu ce asta ordonanta !
toata lumea vede ca sunt atâtea lucruri nedrepte in tara asta si ca ne-am saturat sa toleram la nesfârsit .
daca va cădea ordonanta o sa va multumesc la toți care ati iesit la protest .
o zi buna !
A de B In general imediat dupa aparitia unei idei cu character de noutate , sensibil diferita fata de o constructie mentala deja acceptata, prin promovarea ei cu insistenta si prin intermediul unor vectori eficienti , aceasta are perspectiva de a deveni dominanta, cu o mare probabilitate de a deveni paradigma
feederman scrie: Miscarile trebuie sa obtina plecarea guvernului, dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate.
Neafiliatul scrie:Culmea justiției!!! Condamnații fac legi !
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21584319-ordonanta-urgenta-pentru-modificarea-codului-penal-fost-scrisa-alina-bica-surse.htm
Shrek scrie: Experienta de viata imi spune sa nu cred in coincidențe.
Nu trebuie sa fii mama omida ori nu stiu ce analist de informatii sa iti dai seama ca este doar o chestiune de timp pana cand aceste ” proteste pasnice” vor deveni violente. O intervenție neinspirata a forțelor de ordine, un atac concentrat asupra forțelor de ordine,ori o manipulare extrema a unei „ agresiuni” si totul se va prabusi in haos. Distrugeri de bunuri publice, jafuri la magazinele electronice din jur, incendieri de vehicule si tot tacâmul.
...
PS. Oare sa fie întâmplatoare vizita lui Putin in Ungaria tocmai in aceste zile?
PS 1. Semnul = a fost folosit fara acceptul proprietarului Gica=mosu!
Bambucha scrie:Toate aceste zile incarcate se pare ca nu au facut bine nici frigiderului meu, care d-abia iesind din garantie a catadicsit sa piarda freonul si sa se strice.
csaa scrie:Neafiliatul scrie:Culmea justiției!!! Condamnații fac legi !
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21584319-ordonanta-urgenta-pentru-modificarea-codului-penal-fost-scrisa-alina-bica-surse.htm
HA! Ce ”bomba”! Ce ”fas”!![]()
![]()
MIHAEE'E scrie:salut !
îmi este greu sa cred, ca vreunul din noi, care au postat uneori in contradicție e de acord cu ce asta ordonanta !
toata lumea vede ca sunt atâtea lucruri nedrepte in tara asta si ca ne-am saturat sa toleram la nesfârsit .
daca va cădea ordonanta o sa va multumesc la toți care ati iesit la protest .
o zi buna !
ioanpuiu scrie:feederman scrie: Miscarile trebuie sa obtina plecarea guvernului, dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate.
Este nerealist.
Nu putem contesta rezultatul alegerilor.
Remanierea celor implicati si compromisi este maximul care se poate obtine.
daffid mihailov scrie:. Daca o sa amanam 4 ani, ce mai conteaza? Hotii vor ajunge pana la urma unde le e locul.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori