Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde daffid mihailov » 04 Feb 2017, 10:26

Bambucha, corect. Asa gandesc si eu si multi. Sa stea psd la guvernare ca de-aia a fost ales, dar asta nu ii da dreptul sa dea legi pentru corupti si hoti. Simplu. In democratie conduci si ii reprezinti si pe cei care nu te-au votat. Iar daca esti destept, aplanezi conflictele nu le escaladezi.

Felicitari! ;)
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde MIHAEE'E » 04 Feb 2017, 11:08

salut !
îmi este greu sa cred, ca vreunul din noi, care au postat uneori in contradicție e de acord cu ce asta ordonanta !
toata lumea vede ca sunt atâtea lucruri nedrepte in tara asta si ca ne-am saturat sa toleram la nesfârsit .
daca va cădea ordonanta o sa va multumesc la toți care ati iesit la protest .
o zi buna !
MIHAEE'E

Mesajde Shrek » 04 Feb 2017, 11:14

Asta cu „ sa rămână psd la guvernare” dar sa anuleze=retragă ordonatele este cusuta cu ata alba ori este o ipocrizie „crânșenă„! Nu contest legitimitatea protestelor, nu îmi dau cu părerea la calitatea morala a majorității participanților, nu îmi dau cu părerea la autenticitatea revendicărilor. Dar dincolo de sloganurile amuzante, nu pot sa nu îmi aduc aminte cum în seara in care au fost adoptate aceste ordonanțe, în primele rânduri ale manifestanților se putea vedea Robert Turcescu, un jurnalist infiltrat „ spovedit„ in presa si alti câțiva ” făcători” de emisiuni educative=formatori de opinie„ care răcneau din toti rărunchii ca asistam „ in direct” la o lovitura de stat. Experienta de viata imi spune sa nu cred in coincidențe.
Nu trebuie sa fii mama omida ori nu stiu ce analist de informatii sa iti dai seama ca este doar o chestiune de timp pana cand aceste ” proteste pasnice” vor deveni violente. O intervenție neinspirata a forțelor de ordine, un atac concentrat asupra forțelor de ordine,ori o manipulare extrema a unei „ agresiuni” si totul se va prabusi in haos. Distrugeri de bunuri publice, jafuri la magazinele electronice din jur, incendieri de vehicule si tot tacâmul. In 2017, nimeni nu este atat de ***** sa ramana sa guverneze o tara ce nu se poate guverna.Dar strada ii va transforma iarasi in niste „victime”. Aceeasi strada care in iunie 2016, vota cu doua maini, candidatul psd la primăria București.Si iarăși vor câștiga.
PS. Oare sa fie întâmplatoare vizita lui Putin in Ungaria tocmai in aceste zile?
PS 1. Semnul = a fost folosit fara acceptul proprietarului Gica=mosu!
Shrek

Mesajde tinumaftei » 04 Feb 2017, 16:15

MIHAEE'E scrie:salut !
îmi este greu sa cred, ca vreunul din noi, care au postat uneori in contradicție e de acord cu ce asta ordonanta !
toata lumea vede ca sunt atâtea lucruri nedrepte in tara asta si ca ne-am saturat sa toleram la nesfârsit .
o zi buna !

Imi vine greu sa cred ca cei care au citit aceasta ordonanta pot zice ceva impotriva ei, cu exceptia caracterului de urgenta, a pragului de 200000lei si a amenzii la alcolemie peste 0,8.
Dar ce sa zici, in Romania am avut pana acum numai legi perfecte si OUG-uri nu a dat nimeni. Chiar Guvernul Meu a dat o OUG de modificare a CPP si CP si nimeni nu a stiut nimic. Nici chiar avocatii care s-au trezit la bara ca se modificase CPP..
tinumaftei

Mesajde feederman » 04 Feb 2017, 16:52

A de B In general imediat dupa aparitia unei idei cu character de noutate , sensibil diferita fata de o constructie mentala deja acceptata, prin promovarea ei cu insistenta si prin intermediul unor vectori eficienti , aceasta are perspectiva de a deveni dominanta, cu o mare probabilitate de a deveni paradigma

.
Lumea contemporana si-a faurit cateva paradigme, dintre care se remarca corectitudinea politica. Oameni cinstiti, cu bun simt , din intreaga lume se lasa impresionati de aceasta lozinca, si sub imperiul fricii de a nu fi etichetati drept antidemocrati sau fascisti, fac un pas inapoi lasand loc liber tupeului, nesimtiri, si arbitrarului. Este exact ceea ce se intampla acum cu protestul romanilor. Oamenilor li se induce ideea corectitudinii cu orice prêt. Fara ordonante dar cu acelasi govern si majoritate abusive, ca doar am castigat. Insasi ideea castigarii cinstite a alegerilor este incorecta si perversa. Argumentul este faptul ca oamenii au fost supusi unei manipulari monstruoase prin intermediul celor mai eficiente mijloace de indobitocire. Antena 3, TVR, B 1 si mai ales Romania Tv condus si finantat, nu de ghita, ci din afara tarii . De aceea aceasta miscare nu isi va atinge scopul atata timp cat au la indemana imperiile media si o curte constitutionala aservita politic.
Miscarile trebuie sa obtina plecarea guvernului, dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate. Imediat trebuie votate doua legi esentiale pentru echilibrul politic:
1 Asanarea CNA , care sa includa masuri penale pentru manipulare si stiri false.
2 Modificarea statutului CCR, care sa excuda impostura profesionala si imixtiunea politica.
Fara aceste masuri Romania se va zbate si peste 50 de ani in aceleasi mizerii.
Va astept in strada.

In iuresul evenimentelor interne, cel putin patru evenimente au trecut neobservate:
a. Comunicatul patriarhiei romane.
b. Presedintele Iohanis are sprijinul Europei. Vezi Malta si discursul fara echivoc al lui Frans Timmerman.
c. Comunicatul departamentului de stat in favoarea justitiei din Romania.
d. Discursul ambasadoarei SUA la ONU: Crimeea apartine Ucrainei. Nu vom ridica sanctiunile impuse Rusiei pana cand aceasta nu se va retrage din Crimeea. Sperantele mafiei PSD-iste , legate de indiferenta lui Trump fata de Romania sunt praf. El urmeaza cursul politicii traditionale a US

Temeti-va voi sobolani. The cat is coming back.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Neafiliatul » 04 Feb 2017, 17:36

Neafiliatul

Mesajde ioanpuiu » 04 Feb 2017, 18:41

feederman scrie: Miscarile trebuie sa obtina plecarea guvernului, dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate.

Este nerealist.
Nu putem contesta rezultatul alegerilor.
Remanierea celor implicati si compromisi este maximul care se poate obtine.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 04 Feb 2017, 18:49

HA! Ce ”bomba”! Ce ”fas”! :lol: :lol: :lol:
csaa

Mesajde Bambucha » 04 Feb 2017, 19:11

Shrek scrie: Experienta de viata imi spune sa nu cred in coincidențe.
Nu trebuie sa fii mama omida ori nu stiu ce analist de informatii sa iti dai seama ca este doar o chestiune de timp pana cand aceste ” proteste pasnice” vor deveni violente. O intervenție neinspirata a forțelor de ordine, un atac concentrat asupra forțelor de ordine,ori o manipulare extrema a unei „ agresiuni” si totul se va prabusi in haos. Distrugeri de bunuri publice, jafuri la magazinele electronice din jur, incendieri de vehicule si tot tacâmul.
...
PS. Oare sa fie întâmplatoare vizita lui Putin in Ungaria tocmai in aceste zile?
PS 1. Semnul = a fost folosit fara acceptul proprietarului Gica=mosu!

Toate aceste zile incarcate se pare ca nu au facut bine nici frigiderului meu, care d-abia iesind din garantie a catadicsit sa piarda freonul si sa se strice.
Din experienta mea de viata nu imi vine a crede ca e o coincidenta!

De asemenea nu cred ca ar fi o coincidenta preluarea unor idei (inspiratia) politicienilor din socialmedia. Nu mai departe de 2012 l-am surprins pe fostul meu primar general (care-mi schimba bordurile de la strada aproape saptamanal) preluand cateva idei de aici aruncandu-le in spatiu public. Copii lui invatau in strainatate :(

Eu nu cred ca vom ajunge la randalii si ..."tot tacamul". Parca mai inteleapta si roditoare e metoda lui Mahatma Gandhi!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Shrek » 04 Feb 2017, 19:33

Bambucha scrie:Toate aceste zile incarcate se pare ca nu au facut bine nici frigiderului meu, care d-abia iesind din garantie a catadicsit sa piarda freonul si sa se strice.

Da, am spus eu ca Dragnea si ”ordonanța” lui sunt de vina! A dat grațierea mai devreme si...freonul a ieșit din pușcărie=frigider! Jos Dragnea! Jos ......cine mai este p-acolo!
Nah ca iar am folosit semnul ”=” fara acceptul proprietarului!
M-ai pus pe gânduri cu plecatul ”afara”. Niciodată nu este târziu sa o iei de la capăt. Dacă nu mai este loc de tineri în tară, atunci poate ar trebui sa ne căutam altă țară.......
Shrek

Mesajde Bambucha » 04 Feb 2017, 20:17

hehe, cum sa fac identificarea daca ma uit la avatar? monstrulet sau troll? :lol:

Nu pot sa zic decat ca ar trebui o consultare in prealabil cu familia si cu rudele cele mai apropiate cand, cum si in ce tara? Poate totusi inainte de toate acestea incercati sa sustineti ordonanta prin semnaturi sau de ce nu, sa participati la demonstratia in sprijinul PSD.
Mai zic ca oarecum conteaza si daca tara respectiva s-a aliat cu spiritul civic de acum. Am impresia ca doar Rusia aproba demersurile guvernului actual, cred ca la Moscova se traieste decent.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde MIHAEE'E » 04 Feb 2017, 20:28

csaa scrie:

HA! Ce ”bomba”! Ce ”fas”! :lol: :lol: :lol:

Sa ne aducem aminte cand ....... unu mic da tare mic....... prof de drept constitutional la Univ Cluj ...... o marioneta..... a dat mai multe ordonante neconstitutionale ......
MIHAEE'E

Mesajde csaa » 04 Feb 2017, 20:42

De ce vrei sa imi strici seara!? Iar am inceput sa injur.
csaa

Mesajde daffid mihailov » 04 Feb 2017, 20:45

Bambucha, Nu are rost sa intri in contre si argumente. Eu cred ca in sinea lui fiecare om stie ce e bine si are acest simt, dincolo de pasiunile ideologice. Ca unii nu vor sa actioneze pentru ca nu ar mai suporta o alta dezamagire, e de inteles. Cel mai important lucru e ca Romania s-a schimbat. Nu e decat o chestiune de timp pana ce genul asta de politicieni si ai lui hoti vor deveni Istorie. Nimeni nu poate lupta cu mentalitatea. Ce e vechi s-a dus. Asta e cel mai mare castig. Iar schimbarea asta e ireversibila. Daca o sa amanam 4 ani, ce mai conteaza? Hotii vor ajunge pana la urma unde le e locul.
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde MIHAEE'E » 04 Feb 2017, 22:02

MIHAEE'E scrie:salut !
o zi buna !

Va multumesc anticipat !
Am rugamintea sa fim mai moderati in ceea ce priveste sustinerea unor principii, idealuri ...... pentru a nu fi intelesi gresit ! ...... si mai ales daca suntem colegi sa nu devenim ridicoli, atacand in mod direct pe cel care nu impartaseste aceeasi idee cu a voastra !
O seara linistita tuturor !
MIHAEE'E

Mesajde feederman » 04 Feb 2017, 22:34

ioanpuiu scrie:
feederman scrie: Miscarile trebuie sa obtina plecarea guvernului, dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate.

Este nerealist.
Nu putem contesta rezultatul alegerilor.
Remanierea celor implicati si compromisi este maximul care se poate obtine.

Exact ce spuneam ,inducerea unei stari de defetism, anihileaza aceasta ocazie de renastere a tarii. Acesti urmasi ai PCR-ului nu vor ceda ci vor gasi alta cale pentru a ne calari.
Exista precedente. Incepand din 2012 au cazut trei guverne, in mod democratic. Metodele de demitere reprezinta o problema tehnica. N .b. 2 guverne au fost date jos de strada.
Nu trebuie sa contestam rezultatul, ci se poate folosi. 55% dintre votanti au ales anti PSD. Nimic nu este sigur, nimic nu este stabil, dar se poate incerca. Vom trai si vom vedea.
Remanierea este un fel de judecata intre neamuri la soborul tiganesc.
daffid mihailov scrie:. Daca o sa amanam 4 ani, ce mai conteaza? Hotii vor ajunge pana la urma unde le e locul.

Conteaza. 4 ani este enorm de mult pentru viata unui om si poate aduce multe surprize. Multi nu vor mai prinde acea "urma". Lupul naravit isi schimba numai parul. Hidra se regenereaza. Trebuie terminat acum, ceea ce am inceput, altfel vom trece din nou prin aceleasi umilinte.
Sa nu uiti Darie!
feederman

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE