Imi pare rau, dar daca opozitia se foloseste iar de proteste sa-si aduca oamenii o sa votez pentru prima data cu PSD. Pacat de oamenii frumosi.
P.S. Va dati seama ce sanse avem in agricultura cu asa discurs al Ministrului Argiculturii? haha
Bambucha scrie:Sa vina sindicatul sa dea o capsunica la nenea!
Se pare ca a fumat niste neonicotinoide.
gorjeanul scrie:daffid mihailov scrie:Un guvern in care am bagat frica nu trebuie sa cada.
Va aduceti aminte de Colectiv? Cum a intrat frica in psd si ponta? A demisionat ,parlamentul dadea pe banda rulanta accept la arestari etc. Cat a durat? Cand au vazut ca oamenii s-au linistit totul a revenit la normalitatea banditeasca. Linistea le place sa fure in liniste.
daffid mihailov scrie:Un guvern in care am bagat frica nu trebuie sa cada.
lucky5strike scrie:Irimescu reales...
Bambucha scrie:
Sa vina sindicatul sa dea o capsunica la nenea!
Se pare ca a fumat niste neonicotinoide.
Donbazil scrie:Acuma tre' sa recunosc faptul ca nu prea-l am la inima pe Dragnea, dar...Jos palaria!... Asta am postat pe facebook:![]()
![]()
![]()
Magu Vasile
8 minute ·
Iar le-a tras-o prin gura Liviu Dragnea!.....A dovedit ca el e "MIEZU"....
lucky5strike scrie:Cristian IONITA scrie:Donbazil scrie:Salut!
O declaratie de-a dreptul halucinanta, circula de cateva ore pe retelele de socializare. Raluca Turcan, presedinta PNL afirma cu subiect si predicat, ca ”PNL va uza te toate mijloacele pentru o lupta eficienta impotriva https://tvmneamt.ro/video-halucinant-tu ... justitiei/”
Stim cu totii ca dumneavoastra puteti mai mult decat sa raspanditii mizeriile unor televiziuni obscure.
Eu zic ca ar fi o buna ocazie sa ne bucuram de faptul ca de aceasta data bunul simt a castigat .... ordonanta votata pe sestache va fi anulata (abrogata, prorogat, etc) ....
Sa raspandim atunci mizeriile televiziunilor consacrate...
lucky5strike scrie: ...
In rest, imi plac DNA, BNR, SRI, DIPI... dar nu-mi e clar, sefii astora dau socoteala cuiva?
daffid mihailov scrie:Un guvern in care am bagat frica nu trebuie sa cada.
gorjeanul scrie:daffid mihailov scrie:Un guvern in care am bagat frica nu trebuie sa cada.
Va aduceti aminte de Colectiv? Cum a intrat frica in psd si ponta? A demisionat ,parlamentul dadea pe banda rulanta accept la arestari etc. Cat a durat? Cand au vazut ca oamenii s-au linistit totul a revenit la normalitatea banditeasca. Linistea le place sa fure in liniste.
lucky5strike scrie:Ar fi un super prilej sa se ridice si problema ... (...) ... a nivelului scazut de trai...
Pacat ca pentru astea nu stim sa protestam.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori