Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde tinumaftei » 16 Feb 2017, 15:46

Gorjeanul.le: ai toată libertatea să vorbești ce dorești doar atunci când îți păstrezi responsabilitatea.
De unde până unde ai tu libertatea să spui că sunt șpăgar? Dacă ai spune unuia pe stradă asta ai avea de platit. Dar aici pe forum atunci când inteligenta s-a dovedit finită prin lipsa argumentelor, dăm cu bățul invectivele!
Ai idee cine sunt? Am fost suspect? Acuzat? Condamnat pentru așa ceva?
Chiar dacă între cutia craniană și cerebel ai loc berechet, asta nu e un motiv de ați accepta calomnia!
Cereți scuze!
tinumaftei

Mesajde csaa » 16 Feb 2017, 15:55

Cristian IONITA scrie:din ceea ce am scris eu nu reiese in nici un caz ca te-am acuzat special pe tine de ceva .... a ... ca mi-am exprimat opinia cum ca in mediul in care lucrezi tu coruptia este la nivel endemic ... adevarat ... dar este un pic altceva, iar ....daca tu te simti cu musca pe caciula este de inteles, bag de seama ca iti cam place sa te bagi in seama de unul singur fara sa fie cazul.

Inteleg ca ai circulat prin Bucuresti cu RATB-ul fara sa achiti calatoria .... frumos iti sade, amu' e adevarat ca utilizarea validatorului (cititorului) e ceva mai complexa ca a unui simplu compostor de bilete .... dar serios eu zic ca se poate cu un minim efort .... ce dumnezeu o fac pana si copii de scoala generala :), .... daca venea controlorul ce faceai? ii aratai legitimatia ca sa te ierte? :D

Basescu va scazut lefurile pe alte considrente decat participarea la demonstratii, si nu a scazut doar lefurile voastre .... ca voi "militienii" ati fost cei mai vocali si indignati este bine cunoscut ... dar nu prin "vocalize" se rezolva ceva. Legat de politica de austeritate din acele timpuri (inclusiv OUG-urile cu dedicatie) am mai discutat, eu consider ca a facut mai mult bine decat rau .... dar bineinteles cu anumite obiectiuni (aplicarea cu dedicatii, etc). Oricum ar fi nu vad partea constructiva in aducerea in discutie a trecutului .... faptul ca Boc a guvernat prin ordonate nu justifica in nici un fel ca si actualul guvern sa procedeze in acest mod.

Inteleg ca esti de acord cu acest Guvern .... adica sa intelegem ca subscrii intentiei si mai ales modului ales (nboaptea ca hotii) ptr modificarile legislative intentionate a fi facute?

Regret ca manifestatiile te-au inoportunat i n trafic, pe viitor poti sa ma suni ca sa te ajut cu alegerea de rute ocolitoare.
Multa sanatate sotiei.

Ti-am mai spus eu ca tu citesti cat vrei, intelegi ce iti convine si pe urma faci presupuneri.
Am validat calatoriile (ca eram trei), doar ca dupa prima validare...a trebuit sa imi arate o domnisoara cum se face. Legitimatia nu o tin la mine decat la serviciu.

Poate asa ai vrut, sa pui la modul general ca in politie spaga era impamantenita (parerea ta de contravenient cronic), dar suna ca si cand faceai aluzie la mine si asta ma deranjeaza.

Scaderea aia de salarii s-a facut cu un mare abuz. La cine a avut interes sa ii tina aproape (SRI, SIE, SPP, etc) le-a marit salariile anterior in asa fel incat dupa scadere au ramas cu plus. Daca sacrificiul ala ar fi fost folosit pentru salvarea si relansarea economiei atunci as fi fost multumit, dar din banii aia s-au construit parcuri (in paragina din momentul inaugurarii) la marginea localitatilor, centre de sport in satele cu populatie imbatranita, in general s-au achizitionat tichii de margaritar (la pret de tichii de diamant) iar singura menire a fost sa le umple buzunarele varfurilor PDL si clientelei politice. De aia ii injur cat oi trai pe basecu si boc. Apropos - DNA nu il cerceteaza pe boc pentru ca a scazut dividentele la marmura si travertin (cine o fi fost beneficiarul??????)

Referitor la OUG 13, am spus mai sus, nici eu nu sunt de acord in totalitate cu continutul ei, dar nu inseamna ca vreau caderea guvernului pentru asta. In ce priveste perioada zilei cand a fost data.....poate sa o dea seara, noaptea, dimineata pe nepisate....doar sa fie buna.

Multumim pentru urare.
csaa

Mesajde csaa » 16 Feb 2017, 15:58

tinumaftei scrie:Gorjeanul.le: ai toată libertatea să vorbești ce dorești doar atunci când îți păstrezi responsabilitatea.
De unde până unde ai tu libertatea să spui că sunt șpăgar? Dacă ai spune unuia pe stradă asta ai avea de platit. Dar aici pe forum atunci când inteligenta s-a dovedit finită prin lipsa argumentelor, dăm cu bățul invectivele!
Ai idee cine sunt? Am fost suspect? Acuzat? Condamnat pentru așa ceva?
Chiar dacă între cutia craniană și cerebel ai loc berechet, asta nu e un motiv de ați accepta calomnia!
Cereți scuze!

Prietene nu mai discuta cu clona asta. Adreseaza-i un HAI SICTIR din inima si lasa-l sa piara in anonimat.
O zi buna!
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 16 Feb 2017, 16:31

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:din ceea ce am scris eu nu reiese in nici un caz ca te-am acuzat special pe tine de ceva .... a ... ca mi-am exprimat opinia cum ca in mediul in care lucrezi tu coruptia este la nivel endemic ... adevarat ... dar este un pic altceva, iar ....daca tu te simti cu musca pe caciula este de inteles, bag de seama ca iti cam place sa te bagi in seama de unul singur fara sa fie cazul.

Inteleg ca ai circulat prin Bucuresti cu RATB-ul fara sa achiti calatoria .... frumos iti sade, amu' e adevarat ca utilizarea validatorului (cititorului) e ceva mai complexa ca a unui simplu compostor de bilete .... dar serios eu zic ca se poate cu un minim efort .... ce dumnezeu o fac pana si copii de scoala generala :), .... daca venea controlorul ce faceai? ii aratai legitimatia ca sa te ierte? :D

Basescu va scazut lefurile pe alte considrente decat participarea la demonstratii, si nu a scazut doar lefurile voastre .... ca voi "militienii" ati fost cei mai vocali si indignati este bine cunoscut ... dar nu prin "vocalize" se rezolva ceva. Legat de politica de austeritate din acele timpuri (inclusiv OUG-urile cu dedicatie) am mai discutat, eu consider ca a facut mai mult bine decat rau .... dar bineinteles cu anumite obiectiuni (aplicarea cu dedicatii, etc). Oricum ar fi nu vad partea constructiva in aducerea in discutie a trecutului .... faptul ca Boc a guvernat prin ordonate nu justifica in nici un fel ca si actualul guvern sa procedeze in acest mod.

Inteleg ca esti de acord cu acest Guvern .... adica sa intelegem ca subscrii intentiei si mai ales modului ales (nboaptea ca hotii) ptr modificarile legislative intentionate a fi facute?

Regret ca manifestatiile te-au inoportunat i n trafic, pe viitor poti sa ma suni ca sa te ajut cu alegerea de rute ocolitoare.
Multa sanatate sotiei.

Ti-am mai spus eu ca tu citesti cat vrei, intelegi ce iti convine si pe urma faci presupuneri.
Am validat calatoriile (ca eram trei), doar ca dupa prima validare...a trebuit sa imi arate o domnisoara cum se face. Legitimatia nu o tin la mine decat la serviciu.

Poate asa ai vrut, sa pui la modul general ca in politie spaga era impamantenita (parerea ta de contravenient cronic), dar suna ca si cand faceai aluzie la mine si asta ma deranjeaza.

Scaderea aia de salarii s-a facut cu un mare abuz. La cine a avut interes sa ii tina aproape (SRI, SIE, SPP, etc) le-a marit salariile anterior in asa fel incat dupa scadere au ramas cu plus. Daca sacrificiul ala ar fi fost folosit pentru salvarea si relansarea economiei atunci as fi fost multumit, dar din banii aia s-au construit parcuri (in paragina din momentul inaugurarii) la marginea localitatilor, centre de sport in satele cu populatie imbatranita, in general s-au achizitionat tichii de margaritar (la pret de tichii de diamant) iar singura menire a fost sa le umple buzunarele varfurilor PDL si clientelei politice. De aia ii injur cat oi trai pe basecu si boc. Apropos - DNA nu il cerceteaza pe boc pentru ca a scazut dividentele la marmura si travertin (cine o fi fost beneficiarul??????)

Referitor la OUG 13, am spus mai sus, nici eu nu sunt de acord in totalitate cu continutul ei, dar nu inseamna ca vreau caderea guvernului pentru asta. In ce priveste perioada zilei cand a fost data.....poate sa o dea seara, noaptea, dimineata pe nepisate....doar sa fie buna.

Multumim pentru urare.

oki .... uite ca se poate sa ne si intelegem :)

te asigur ca nu "poate" ci fix asta am afirmat .... in politie spaga era (si inca mai este dar la nivel mult mai redus fata de acum 5-6 ani) foarte bine impamantenita.

Ce anume mai precis intelegi tu prin "contravenient cronic"? de la cate contraventii incolo apare "cronicitatea"? ....

De acord cu tine ca o data cu scaderea salariilor au mers in continuare investitiile mai mult sau mai putin folositoare, personal apreciez realizarea si extinderea partiilor de schi (Translapina, Poiana Brasov), dar pe langa acestea au fost risipiti airea foarte multi bani, si iara-si iti impartasesc opinia ca si atunci ar fi fost constructiv ca opinia publica sa aiba "reactie" .... dar ce-a fost a fost ... dupa mine mult mai important este ce-o sa fie de acum incolo si nu sa raman cramponat in ce-a fost pana acum ....

Spui ca nu vrei caderea Guvernului care in mod evident in mod total abuziv a incercat sa-i "scoata" pe unii dintre alesi ... ne-ar ajuta sa ne explici si de ce ai accepta asa ceva? .... de ce accepti in deplinatate cunostimnta de cauza ca in tara ta sa fie legiferata o asemenea enormitate?

Am multi prieteni straini, zilele acestea au fost foarte curiosi sa afle ce se intampla la noi .... dupa ce le-am explicat majoritatea m-au intrebat daca chiar mai vreau sa stau in Romania .... le-am spus ca fix pentru acest motiv doresc ca EU sa raman in tara iar jigodiile care voteaza (si cele care accepta asta - iar acum da .,.. ma refer si la tine) sa plece sau sa intre in puscarie.
Faptul ca in trecut am acceptat (incunostiinta de cauza sau doar din ignoranta) abuzuri asemanatoare nu este o argumentati sa continuam in acelasi fel, ba dimpotriva.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde gorjeanul » 16 Feb 2017, 17:53

Noi militienii,de aia suntem suparati, ca basescu a taiat salariile. Astia au promis ca ne pun. Din martie. Si la asistenti se pune. Din mai. De aia votam PSD, ca astia dau, nu iau. Dar trebuie sa iesim un pic in strada sa cerem maririle,nu ca fraierii aia care cer ......de fapt nici nu stiu ce cer. Hai v-am pupat pe portofel.
gorjeanul

Mesajde gorjeanul » 16 Feb 2017, 17:57

Eu militianul pensionar sunt foarte multumit. Mie la pensia de 2500 de lei mi=a pus 200 de lei. La fraieru de vecinu care a lucrat in otelarie 30 de ani si are pensie 1000 de lei i-a pus... De fapt l-a amanat , ca e bolnav dupa atata munca si spera(dragnea) ca nu mai apuca marirea.
gorjeanul

Mesajde Shrek » 16 Feb 2017, 18:55

gorjeanul scrie:...........Hai v-am pupat pe portofel.

Pi toti?! Daca da , țin sa te anunț ca azi am niste nadragi cu buzunare în fața si acolo din portofelul. Este vr-un bai? Spor la tzucat!
Shrek

Mesajde gorjeanul » 16 Feb 2017, 20:00

Ala era militianul ,cu urarea. Dar tu esti prea retardat sa intelegi subtilitatile. Fugi la Cotroceni sa-ti iei mita. Si pe urma treci un pic pe la scoala ca esti varza cu gramatica. Normal.
gorjeanul

Mesajde Bambucha » 16 Feb 2017, 20:21

Sunt curios daca cei care se complac sa traiasca intr-o tara corupta pana in maduva spinarii, manati de interese conjuncturale, au vreo reactie la stirea ca Romania va fi amendata anual cu circa 30 milioane de euro din cauza nereciclarii deseurilor?

http://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/comisia-europeana-a-dat-in-judecata-romania-din-cauza-depozitelor-ilegale-de-deseuri-670441
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Shrek » 16 Feb 2017, 20:25

Ai gresit buzunaru' ! Portofelu' ie in alalalt buzunar! Acolo ie al'ceva!
PS. Cu gramatica stau rau! Am ramăs corijent si dup-aia m-au dat afar' de la scoala! Nu-ncapeam in bancuta .
Shrek

Mesajde gorjeanul » 16 Feb 2017, 20:53

Bambucha scrie:Sunt curios daca cei care se complac sa traiasca intr-o tara corupta pana in maduva spinarii, manati de interese conjuncturale, au vreo reactie la stirea ca Romania va fi amendata anual cu circa 30 milioane de euro din cauza nereciclarii deseurilor?

http://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/comisia-europeana-a-dat-in-judecata-romania-din-cauza-depozitelor-ilegale-de-deseuri-670441

Ce reactie?!!Crezi ca astia se uita la digi? La romania tv nu dau stirea asta, n-au timp de 6 case.
gorjeanul

Mesajde tinumaftei » 16 Feb 2017, 21:36

30 de milioane ați zis?
Păi ăștia nu se consuma pe un referendum inutil, iubitorilor de oameni?
tinumaftei

Mesajde cristian bh » 16 Feb 2017, 22:42

tinumaftei scrie:30 de milioane ați zis?
Păi ăștia nu se consuma pe un referendum inutil, iubitorilor de oameni?

Au nu stiti ca cheltuiala unuia,...e pricopsirea altuia?
Sa-i pupe portofelul,... in oricare buzunar ar fi ,...tovarasii din sistem ,......ca tot ei vor da navala ,...prin comisiile din sectiile de votare din tara.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde csaa » 16 Feb 2017, 22:56

Cristian IONITA scrie:
oki .... uite ca se poate sa ne si intelegem :)

te asigur ca nu "poate" ci fix asta am afirmat .... in politie spaga era (si inca mai este dar la nivel mult mai redus fata de acum 5-6 ani) foarte bine impamantenita.

Ce anume mai precis intelegi tu prin "contravenient cronic"? de la cate contraventii incolo apare "cronicitatea"? ....

De acord cu tine ca o data cu scaderea salariilor au mers in continuare investitiile mai mult sau mai putin folositoare, personal apreciez realizarea si extinderea partiilor de schi (Translapina, Poiana Brasov), dar pe langa acestea au fost risipiti airea foarte multi bani, si iara-si iti impartasesc opinia ca si atunci ar fi fost constructiv ca opinia publica sa aiba "reactie" .... dar ce-a fost a fost ... dupa mine mult mai important este ce-o sa fie de acum incolo si nu sa raman cramponat in ce-a fost pana acum ....

Spui ca nu vrei caderea Guvernului care in mod evident in mod total abuziv a incercat sa-i "scoata" pe unii dintre alesi ... ne-ar ajuta sa ne explici si de ce ai accepta asa ceva? .... de ce accepti in deplinatate cunostimnta de cauza ca in tara ta sa fie legiferata o asemenea enormitate?

Am multi prieteni straini, zilele acestea au fost foarte curiosi sa afle ce se intampla la noi .... dupa ce le-am explicat majoritatea m-au intrebat daca chiar mai vreau sa stau in Romania .... le-am spus ca fix pentru acest motiv doresc ca EU sa raman in tara iar jigodiile care voteaza (si cele care accepta asta - iar acum da .,.. ma refer si la tine) sa plece sau sa intre in puscarie.
Faptul ca in trecut am acceptat (incunostiinta de cauza sau doar din ignoranta) abuzuri asemanatoare nu este o argumentati sa continuam in acelasi fel, ba dimpotriva.

Tu ai spus ca ai savarsit multe contraventii. Nu ma apuc acum sa dau definitii din dex.

In sfarsit ai acceptat ca s-a furat. Trebuie sa mai accepti ca s-a furat din BANII MEI.

Daca nu sunt de acord cu un anume text dintr-o ordonanta nu inseamna ca trebuie sa dau jos guvernul si sa creez o instabilitate politica. Bun, li s-a aratat ca lumea e atenta, au reactionat in consecinta (au anulat ordonanta)....ce mai vrem????
Ca sa fim intelesi: nu mi-a placut un anume paragraf din ordonanta, restul a fost...ok.

Sa plec din Romania MEA!!???? Mai...aici ne suparam grav si depasim stadiul agresivitatii verbale. Pai n-am plecat eu cand mi-a urat besecu, vrei sa plec cand spui tu???? Revizuieste-ti atitudinea!
Bine, stiu ca nu asta ai spus, dar vreau sa vezi care e conceptia mea.

Prietenii mei de la Londra, Bruxelles si Madrid stiu ca nu o sa plec niciodata.

In ce priveste coruptia din Romania....discutia asta am mai avut-o de cateva ori si nu vad de ce draq am mai continua daca tot nu ajungem la o concluzie comuna. as fi absurd sa spun ca NU MAI E CORUPTIE IN POLITIEI. Absurd, orb si surd. Dar trebuie sa recunosti si tu ca nu prea mai merge (si asta nu e meritul DNA). Acum am niste baieti noi, angajati in urma unui concurs curat, destul de inteligenti. Sunt curios cum se vor comporta cand vor intra cu adevarat in activitate.

Totusi de ce crezi ca DNA nu ancheteaza ordonantele lui boc? Oare nu cerceteaza selectiv dosarele?

AAA! Uitasem. Despre divulgarea in presa a informatiilor din dosar nu ai spus nimic. Ai bagat sub pres aspectul asta?
csaa

Mesajde Donbazil » 16 Feb 2017, 23:08

Salut!

Bai neam-prost!..."Ala", sa-i spui lu tat-tu!....
:evil:
Donbazil

Mesajde Mircea_63 » 17 Feb 2017, 00:42

Gorjeanul, ca raspuns la o solicitatare, ti-am sters un mesaj. Am considerat ca e indreptatit sa se simta jignit.
Sunt convins ca toti avem intentii bune. Restul sunt divergente de opinii
Haideti sa pastram un dialog rational si mai putin emotiv. :)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE