Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde mellis » 17 Feb 2017, 03:08

Shrek scrie:
gorjeanul scrie:...........Hai v-am pupat pe portofel.

Pi toti?! Daca da , țin sa te anunț ca azi am niste nadragi cu buzunare în fața si acolo din portofelul. Este vr-un bai? Spor la tzucat!

Capcaunule,
Ai luat moda de la Nea Jica cu pantalonii "pa" dos?
Sa fii "iumbit"..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde gorjeanul » 17 Feb 2017, 10:18

Mircea_63 scrie:Gorjeanul, ca raspuns la o solicitatare, ti-am sters un mesaj. Am considerat ca e indreptatit sa se simta jignit.
Sunt convins ca toti avem intentii bune. Restul sunt divergente de opinii
Haideti sa pastram un dialog rational si mai putin emotiv. :)

Dvs sunteti adm? Ma bucur. Dar oare noi(cei care ne-am saturat sa fim jigniti si umiliti din 90 pana astazi) cui sa facem o solicitare? Mai ales cei care am trait dictatura. In 90 am sperat(multi) ca pe langa libertate vom avea si respect ca cetateni fara sa mai fim mintiti si furati. Si ce-am primit? Aceleasi umilinte si dispret. dar de data asta in numele deocratei. Ce perfidie. Cum sa nu te revolti fata de niste oameni care au girat furtul si incompetenta?!! In 90 aveam ca popor, o simpatie extraordinara.Si ce au facut cu acel cec primit in alb? Au chemat minerii. Nu ne vindem tara. Nu ,ca sa o putem fura noi. Prima mega excrocherie a fost metoda MEBO.Toate micile intrprinderi (si mijlocii) RENTABILE au fost preloate de directori(care aveau 50% din actiuni din start) .Restul de 50% le-au preluat rapid de la muncitori cu amenintari ca isi vor pierde locul de munca. Apoi au tabarat pe mariile intreprinderi prin cuponiada. Iar au venit cu minciuni,si le-au transmis oamenilor ca trebuie sa-si bage cuponul la intreprinderea unde lucreaza (chiar daca era falimentara) si asa marea majoritate nu s-a ales cu nimic. Banditii politici au cumparat cupoane prin intermediari tigani) si le-au plasat in intreprinderi rentabile si cele cu resurse. Apoi cele nerentabile le-au vandut ca fier vechi(oricum nu le cumpara nimeni). Cine a furat tara asta? Strainii? Nici nu erau in tara pe vremurile alea. Urmeaza epoca nastase care incepe sa vanda resursele, si toate contractele date de stat trebuiau semnate de el ,cu mu mita aferenta de 20%.Placa turnanta era i.jianu si contractele erau DATE asa zisilor oameni de afaceri casuneanu si urdareanu. Au infiintat un fond RICOP ,care avea finantare 60% nerambursabila ,dar 20% trebuiau sa ajunga la nastase.Si pot continua . Iar noi sa tacem ,sa tacem si sa dialogam steril despre CCR, 2 articole ,5 abuzuri, strainii care ne-au facut sclavi etc.
gorjeanul

Mesajde feederman » 17 Feb 2017, 11:12

Calomniile, deformarea realitatii, deturnarea spre alte tinte, omisiunea, amplificarea semnificatiilor, exagerarea, interpretarea selectiva si tendentioasa, fac parte din arsenalul de manipulare a maselor. A intra in jocul lor, insemna a le confirma chiar si partial aberatiile. Acceptarea unor asemenea “ dezbateri “ capcana , pentru teme clare ca lumina zilei, confera acestor indivizi si grupului pe care il deservesc motive pentru continuarea agresiunii contra Romaniei. Continuarea dialogului cu ei este dezonoranta si inutila. De aceea acesti reprezentanti ai intereselor straine, au primit de mult“ignore”din partea mea.
Din fericire avem tot mai multe semnale care ne arata cu fermitate,ca Romania nu va fi abandonata ursului, iar oamenii nu mai pot fi prostiti cu atata usurinta.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Cristian IONITA » 17 Feb 2017, 11:20

csaa scrie: ...
Tu ai spus ca ai savarsit multe contraventii. Nu ma apuc acum sa dau definitii din dex.

In sfarsit ai acceptat ca s-a furat. Trebuie sa mai accepti ca s-a furat din BANII MEI.

Daca nu sunt de acord cu un anume text dintr-o ordonanta nu inseamna ca trebuie sa dau jos guvernul si sa creez o instabilitate politica. Bun, li s-a aratat ca lumea e atenta, au reactionat in consecinta (au anulat ordonanta)....ce mai vrem????
Ca sa fim intelesi: nu mi-a placut un anume paragraf din ordonanta, restul a fost...ok.

Sa plec din Romania MEA!!???? Mai...aici ne suparam grav si depasim stadiul agresivitatii verbale. Pai n-am plecat eu cand mi-a urat besecu, vrei sa plec cand spui tu???? Revizuieste-ti atitudinea!
Bine, stiu ca nu asta ai spus, dar vreau sa vezi care e conceptia mea.

Prietenii mei de la Londra, Bruxelles si Madrid stiu ca nu o sa plec niciodata.

In ce priveste coruptia din Romania....discutia asta am mai avut-o de cateva ori si nu vad de ce draq am mai continua daca tot nu ajungem la o concluzie comuna. as fi absurd sa spun ca NU MAI E CORUPTIE IN POLITIEI. Absurd, orb si surd. Dar trebuie sa recunosti si tu ca nu prea mai merge (si asta nu e meritul DNA). Acum am niste baieti noi, angajati in urma unui concurs curat, destul de inteligenti. Sunt curios cum se vor comporta cand vor intra cu adevarat in activitate.

Totusi de ce crezi ca DNA nu ancheteaza ordonantele lui boc? Oare nu cerceteaza selectiv dosarele?

AAA! Uitasem. Despre divulgarea in presa a informatiilor din dosar nu ai spus nimic. Ai bagat sub pres aspectul asta?

hi hi hi .... ce frumos suna asta ...."ai savarsit" iar de la "multe" eu zic ca mai este cale lunga pana la "cronice" .... dar stiu ... e greu de crezut ca putem avea amandoi acelasi sistem de valori .... din moment ce pe tine singura chestie care te revolta este cand iti e scazuta leafa .... in rest .... dumnezeu cu mila :D

Spui ca s-a furat din banii tai? care bani? de unde ai tu bani? ... cumva te referi la leafa de politist? ... dupa umila mea opinie leafa ta (si a oricarui alt functionar al statului) nu este asimilata in nici un fel cu "productia" .... asa ca nu putem spune ca prin scaderea lefii ti-au fost luati din bani .... tu prin activitatea de politist nu produci "valoare" (teoretic ai obligatia sa protejezi valori, dar nu sa le produci) .... putem spune ca ai primit doar mai putin ... iar asta este un pic altceva.

Imi place ca te incluzi in randul celor care au "reactionat" la intentia guvernului de a-l scoate pe Dragnea & co
csaa scrie: ...ce mai vrem????
cum anume mai precis ai reactionat tu? prin luarea de derandere a celor care au protestat incluziv in zilele (corect serile) cu ger si ninsoare? ... prin contre pe forum? prin insinuari lamentabile? ...
treaba asta cu doar un articl din ordonanta era incorect .... restul oki .... e din gandirea ta? sau ati avut sedinta de "informare" in acest sens?

vad ca te incluzi si tu in randul celor invitati de mine sa plece ei (din tara sau la puscarie) .... te asigur ca nu la tine m-am gandit, .... din cate tin eu minte invitatia lui Base ca cei carora nu le convine cum sunt tratati in tara pot pleca se adresa medicilor .... daca tu esti si medic atunci este de inteles .... observ ca iti cam place sa te dezmierzi.
Am precizat ca azi coruptia in Politia este cu mult sub ceea ce era acum cativa ani .... dar asta nu inseamna ca totul trebuie sters cu buretele, ca cei care atunci au avut de castigat nu trebuiesc sa si raspunda.
In continuare vad ca "tragi" in DNA? oare chiar asa sa fie ... actiunile DNA sa nu fi avut chiar nici o contributie in ceea ce priveste "primenirea" intregii societatii si inclusiv la Politiei??

spui vorbe frumoase despre noii colegi, cumva sunt cei coptati pe filiera indirecta? ...

imi place sa cred ca in continuare putem discuta in mod argumentat si mai ales civilizat, si de aceea aleg sa nu-ti raspund la evidentele atacuri la persoana facute de tine, gen: acuzaii de "clona", contravenient cronic, secu, nepot al lui Visinescu, fraierel, frustratii din piata, etc

o zi minunata doresc tuturor
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde gorjeanul » 17 Feb 2017, 12:33

feederman scrie:Calomniile, deformarea realitatii, deturnarea spre alte tinte, omisiunea, amplificarea semnificatiilor, exagerarea, interpretarea selectiva si tendentioasa, fac parte din arsenalul de manipulare a maselor. A intra in jocul lor, insemna a le confirma chiar si partial aberatiile. Acceptarea unor asemenea “ dezbateri “ capcana , pentru teme clare ca lumina zilei, confera acestor indivizi si grupului pe care il deservesc motive pentru continuarea agresiunii contra Romaniei. Continuarea dialogului cu ei este dezonoranta si inutila. De aceea acesti reprezentanti ai intereselor straine, au primit de mult“ignore”din partea mea.
Din fericire avem tot mai multe semnale care ne arata cu fermitate,ca Romania nu va fi abandonata ursului, iar oamenii nu mai pot fi prostiti cu atata usurinta.

Perfect de acord. Sa va dau un exemplu. Fostul ministru al apararii a fost acuzat in media ca ar fi incheiat acel contract dubios. cu fregatele . Apoi s-a descoperit ca acel contract a fost facut de un secretar de stat responsabil pe departamentul achizitii. Acel secretar de stat este astazi ministrul apararii. Asa ca ce spune feederman e purul adevar. Si ca o completare, chiar din primii ani si-au pus banditii in fruntea sindicatelor. Aceiasi banditi sunt si astazi ,care fac greve la comanda si tac anii de zile cand asa vine ordinul. Invatamantul este un exemplu. Si sanataea. Aici colcaie coruptia .
gorjeanul

Mesajde Cristian IONITA » 17 Feb 2017, 13:19

la treaba cu sindicatele "ticalosite" ar fi bine sa nu uitam "internele"
Cristian IONITA

Mesajde gorjeanul » 17 Feb 2017, 13:32

Nu i-am dat exemplu pentru ca se subintelege. Legat de salariile politistilor in Europa . Sunt cam la salariul mediu pe economie. Spania,Portugalia au salarii mai mici, intre minim si mediu. Vorbim de politisti obisnuiti ,nu ma refer la ofiteri superiori. Salarii mari au cei din dictaturi, pentru a-i fideliza . Banuim ca multi militieni de-ai nostrii au nostalgii dupa vremuri apuse,cand aveau puteri discretionare. Abuzuri faceau militienii, care puteau sa-ti faca dosar penal fara dovezi. Te bateau pana spuneai ce vroiau ei. Poate si de aia au ura pe procurori. Astazi militianul iti face dosarul ,dar procurorul decide daca te trimite in judecata.
gorjeanul

Mesajde Bambucha » 17 Feb 2017, 13:33

Oare de ce nu ma mir cand la o intrebare se raspunde in mod .... cu alta intrebare. :(
Ce credit de integritate se poate acorda cuiva care voteaza cu buna stiinta astfel de oameni:

Imagine

Imagine
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde gorjeanul » 17 Feb 2017, 13:43

Acum aproape 2 ani au arestat 20(douazeci) de militieni de la Rovinari si Turceni. Au facut un grup infrational organizat. Se fura carbune de la termocentrale cu masinile si respectivii donau spaga catre militieni. Au fost monitorizati si ascultati 1 an de zile ,apoi i-au arestat pe toti. Au venit mascatii si i-au luat pe toti intr-o zi. Prejudiciu ,1 milion de euro. Pai cum sa iubeasca militienii DNA-ul .
gorjeanul

Mesajde a_costy » 17 Feb 2017, 14:00

DNA este urat de toata lumea pentru ca deranjeaza pe toata lumea.
Astazi este ziua reprezentantilor PNL.
Printre ei si Robul cantaret, chemat la DNA sa dea cu subsemnatul cum s-au tiganizat majoritatea cladirilor de patrimoniu ale celui mai frumos oras din Romania.
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ ... dna-671629
a_costy

Mesajde Aurel1959 » 17 Feb 2017, 14:28

Nu te intuziasna! Totul e pentru ca s-a ivit oportunitatea (celebrra ordonanta 13 ) de a se inchide dosare. Ai priceput acum? Ordonanta care nu era buna pentru ca il scapa pe Dragnea, ai scapa acum pe toti.Asta-i rezultatul pietii.E un proverb: "unde dai si unde crapa!" Dosarele alea trebuiau finalizate intr-un fel si s-a ivit momentul bun si pentru incriminati si pentu incriminatori. La sfarsitul zilei vom avea un nou bilant al achitarilor.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde gorjeanul » 17 Feb 2017, 15:37

Pai nu zis nimeni ca oug13 il scapa numai pe dragnea. El a dat-o pentru el, si daca scapa si altii ,e alta problema. Doar nu putea sa scrie in ordonanta ca scapa numai el si inca vreo 7-8 pe care ii vrea el.
gorjeanul

Mesajde Aurel1959 » 17 Feb 2017, 16:05

Daca ordonanta nu era data, faptul ca guvernul anterior sau parlamentul, nu au corelat in 45 de zile legislatia cu hotararile curtii, nu rezulta ca si Dragnea era scapat? Cu toate astea, a venit cualitia din care facea parte si DRAGNEA cu OU13 si au incriminat cu un prag .Piata a zis ca nu e bine ,sant niste hoti si au cerut abrogarea OU13.Acum e abrogata si scapa toti.Deci pentru ce a fost atata scandal? Probabil sa scape toti.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde a_costy » 17 Feb 2017, 16:54

a_costy

Mesajde csaa » 17 Feb 2017, 16:56

Cristian IONITA scrie:hi hi hi .... ce frumos suna asta ...."ai savarsit" iar de la "multe" eu zic ca mai este cale lunga pana la "cronice" .... dar stiu ... e greu de crezut ca putem avea amandoi acelasi sistem de valori .... din moment ce pe tine singura chestie care te revolta este cand iti e scazuta leafa .... in rest .... dumnezeu cu mila :D

Spui ca s-a furat din banii tai? care bani? de unde ai tu bani? ... cumva te referi la leafa de politist? ... dupa umila mea opinie leafa ta (si a oricarui alt functionar al statului) nu este asimilata in nici un fel cu "productia" .... asa ca nu putem spune ca prin scaderea lefii ti-au fost luati din bani .... tu prin activitatea de politist nu produci "valoare" (teoretic ai obligatia sa protejezi valori, dar nu sa le produci) .... putem spune ca ai primit doar mai putin ... iar asta este un pic altceva.

Imi place ca te incluzi in randul celor care au "reactionat" la intentia guvernului de a-l scoate pe Dragnea & co
csaa scrie: ...ce mai vrem????
cum anume mai precis ai reactionat tu? prin luarea de derandere a celor care au protestat incluziv in zilele (corect serile) cu ger si ninsoare? ... prin contre pe forum? prin insinuari lamentabile? ...
treaba asta cu doar un articl din ordonanta era incorect .... restul oki .... e din gandirea ta? sau ati avut sedinta de "informare" in acest sens?

vad ca te incluzi si tu in randul celor invitati de mine sa plece ei (din tara sau la puscarie) .... te asigur ca nu la tine m-am gandit, .... din cate tin eu minte invitatia lui Base ca cei carora nu le convine cum sunt tratati in tara pot pleca se adresa medicilor .... daca tu esti si medic atunci este de inteles .... observ ca iti cam place sa te dezmierzi.
Am precizat ca azi coruptia in Politia este cu mult sub ceea ce era acum cativa ani .... dar asta nu inseamna ca totul trebuie sters cu buretele, ca cei care atunci au avut de castigat nu trebuiesc sa si raspunda.
In continuare vad ca "tragi" in DNA? oare chiar asa sa fie ... actiunile DNA sa nu fi avut chiar nici o contributie in ceea ce priveste "primenirea" intregii societatii si inclusiv la Politiei??

spui vorbe frumoase despre noii colegi, cumva sunt cei coptati pe filiera indirecta? ...

imi place sa cred ca in continuare putem discuta in mod argumentat si mai ales civilizat, si de aceea aleg sa nu-ti raspund la evidentele atacuri la persoana facute de tine, gen: acuzaii de "clona", contravenient cronic, secu, nepot al lui Visinescu, fraierel, frustratii din piata, etc

o zi minunata doresc tuturor

Lebadoiule mie mi-au scazut salariul nu tie. Eu stiu ca esti inginer, dar chiar sa nu vezi valoare unei activitati decat daca pipai rezultatul...!!!??? Ce draq?? Bine ca nu lucrezi la vre-o editura ca apreciai valoarea unui roman functie de greutate.

Ordonanta o discutam, daca vrei, fata in fata cu textul pe masa. Asa ca ne dam cu parerea la modul general...e gargara cu apa chioara. Ca voi ati stat serile pe vant si ger in piata...e treaba voastra. Puteati sa o faceti altfel, dar va place spectacolul.

Ce vina am eu ca citesc?? Am vazut ca folosesti aceleasi metode ca cele folosite de securistul care l-a inchis pe Petrini. E doar o constatare. Intradevar, m-am hazardat sa spun ca ai putea fi nepotul lui Visinescu, mai sunt multi altii securisti ramasi anonimi.

Ce sedinte de informare??? Noi nu avem asa ceva, poate la voi....la..... Ai un limbaj suspect de ....cam ca la SRI. ....Poate de aia iei apararea DNA-ului?
Acum serios vorbind o sa critic DNA si tot ce tine de intitutia asta atata timp cat va functiona cu aproximari si va face (cum ai spus tu) ”victime colaterale”. Iti repet ca in justitie nu exista ”omleta”, de aia sunt atatea persoane implicate in actul de justitie (de la constatare pana la ultima cale de atac) pentru ca actul de justitie sa fie unul 99,99% corect. Si cred ca DNA, ca institutie, nu a avut nici o contributie in scaderea gradului de coruptie.

basecu (am inceput fara majuscula ca sa nu crezi ca apreciez ...numele ala), atunci cand i-a invitat sa plece din tara s-a referit la toti cei care sunt nemultumiti de guvernarea lui (nu a lui boc, a lui).

Ce draq e aia ”filiera indirecta”??? Alt termen de uz intern?

Constat (vezi ca imi mentin linia) ca iti plac cam multe, ai grija! Ingrasa!

PS - tot nu vrei sa raspunzi asa ca insist:
1. De ce crezi ca nu se ancheteaza ordonantele lui boc?
2. Ce parere ai despre divulgarea in presa a unor amanunte din dosarele DNA si de ce crezi ca nu se aresteaza ”cartita”?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 17 Feb 2017, 17:24

habar nu am de ce nu se ancheteaza ordonatele lui Boc .... daca ai cunostinta ca ar fi probleme cu ele, si da pe dinafara simtul civic din tine, nu te opreste nimeni sa inaintezi "denunturi";
scaparea in "media" a informatiilor din dosare nu este ceva inventat de ieri de azi, si nu se aplica doar dosarelor DNA ci si dosarelor DNA .... iar despre cartite ... la fel ca mai sus, stii mai multe si vrei sa depasesti stadiu de latrat& schelalait din spatele gardului .... baga mare cu denunturile ... asta bineinteles daca te tin .... "balamalele" :D

poti pipai ce si cat vrei tu .... adevarul este ca politatii (si alti functionari publici) sunt orice doar "productivi" in nici una din situatii.

te inteleg ca nu poti gandi si nici nu apreciezi alte valori decat cele strict materiale ... de oameni superficiali nu putem spune ca ducem lipsa

filiera indirecta = sursa externa .... adica nu-s "produsul" scolilor "speciale :idea: ";

LE: in perioada 2010 - 2012 si eu (ca foarte multi din cei care au lucrat in domeniu privat) am avut veniturile reduse ... dar deh noi fiind "baieti mari" si cu "responsabilitatea" la noi am gasit alte solutii decat intinsul mainii la pomanageala sau dat cu basca in poarta presedentiei .
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE