csaa scrie: ...
Tu ai spus ca ai savarsit multe contraventii. Nu ma apuc acum sa dau definitii din dex.
In sfarsit ai acceptat ca s-a furat. Trebuie sa mai accepti ca s-a furat din BANII MEI.
Daca nu sunt de acord cu un anume text dintr-o ordonanta nu inseamna ca trebuie sa dau jos guvernul si sa creez o instabilitate politica. Bun, li s-a aratat ca lumea e atenta, au reactionat in consecinta (au anulat ordonanta)....ce mai vrem????
Ca sa fim intelesi: nu mi-a placut un anume paragraf din ordonanta, restul a fost...ok.
Sa plec din Romania MEA!!???? Mai...aici ne suparam grav si depasim stadiul agresivitatii verbale. Pai n-am plecat eu cand mi-a urat besecu, vrei sa plec cand spui tu???? Revizuieste-ti atitudinea!
Bine, stiu ca nu asta ai spus, dar vreau sa vezi care e conceptia mea.
Prietenii mei de la Londra, Bruxelles si Madrid stiu ca nu o sa plec niciodata.
In ce priveste coruptia din Romania....discutia asta am mai avut-o de cateva ori si nu vad de ce draq am mai continua daca tot nu ajungem la o concluzie comuna. as fi absurd sa spun ca NU MAI E CORUPTIE IN POLITIEI. Absurd, orb si surd. Dar trebuie sa recunosti si tu ca nu prea mai merge (si asta nu e meritul DNA). Acum am niste baieti noi, angajati in urma unui concurs curat, destul de inteligenti. Sunt curios cum se vor comporta cand vor intra cu adevarat in activitate.
Totusi de ce crezi ca DNA nu ancheteaza ordonantele lui boc? Oare nu cerceteaza selectiv dosarele?
AAA! Uitasem. Despre divulgarea in presa a informatiilor din dosar nu ai spus nimic. Ai bagat sub pres aspectul asta?
hi hi hi .... ce frumos suna asta ...."ai savarsit" iar de la "multe" eu zic ca mai este cale lunga pana la "cronice" .... dar stiu ... e greu de crezut ca putem avea amandoi acelasi sistem de valori .... din moment ce pe tine singura chestie care te revolta este cand iti e scazuta leafa .... in rest .... dumnezeu cu mila
Spui ca s-a furat din
banii tai? care bani? de unde ai tu bani? ... cumva te referi la leafa de politist? ... dupa umila mea opinie leafa ta (si a oricarui alt functionar al statului) nu este asimilata in nici un fel cu "productia" .... asa ca nu putem spune ca prin scaderea lefii ti-au fost luati din bani .... tu prin activitatea de politist nu produci "valoare" (teoretic ai obligatia sa protejezi valori, dar nu sa le produci) .... putem spune ca ai primit doar mai putin ... iar asta este un pic altceva.
Imi place ca te incluzi in randul celor care au "reactionat" la intentia guvernului de a-l scoate pe Dragnea & co
csaa scrie: ...ce mai vrem????
cum anume mai precis ai reactionat tu? prin luarea de derandere a celor care au protestat incluziv in zilele (corect serile) cu ger si ninsoare? ... prin contre pe forum? prin insinuari lamentabile? ...
treaba asta cu doar un articl din ordonanta era incorect .... restul oki .... e din gandirea ta? sau ati avut sedinta de "informare" in acest sens?
vad ca te incluzi si tu in randul celor invitati de mine sa plece ei (din tara sau la puscarie) .... te asigur ca nu la tine m-am gandit, .... din cate tin eu minte invitatia lui Base ca cei carora nu le convine cum sunt tratati in tara pot pleca se adresa medicilor .... daca tu esti si medic atunci este de inteles .... observ ca iti cam place sa te dezmierzi.
Am precizat ca azi coruptia in Politia este cu mult sub ceea ce era acum cativa ani .... dar asta nu inseamna ca totul trebuie sters cu buretele, ca cei care atunci au avut de castigat nu trebuiesc sa si raspunda.
In continuare vad ca "tragi" in DNA? oare chiar asa sa fie ... actiunile DNA sa nu fi avut chiar nici o contributie in ceea ce priveste "primenirea" intregii societatii si inclusiv la Politiei??
spui vorbe frumoase despre noii colegi, cumva sunt cei coptati pe filiera indirecta? ...
imi place sa cred ca in continuare putem discuta in mod argumentat si mai ales civilizat, si de aceea aleg sa nu-ti raspund la evidentele atacuri la persoana facute de tine, gen: acuzaii de "clona", contravenient cronic, secu, nepot al lui Visinescu, fraierel, frustratii din piata, etc
o zi minunata doresc tuturor