Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 27 Feb 2017, 17:07

csaa scrie:Urmatorul alineat din OUG 13 (art. 1 alin 4) se refera la abrogarea art. 298 Cod penal, adica:

adicá ...
art.298.PNG

Neglijenta in serviciu, a unui functionar public, urma sa fie scoasá in afara legii.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde gorjeanul » 27 Feb 2017, 18:06

Exact la tinta ioanpuiu. Parca nu e de ajuns ca acum oricum suntem batjocoriti de toti functionarii statului. Asta era bomboana pe coliva. Se pisau pe noi la orice reclamatie.
gorjeanul

Mesajde csaa » 27 Feb 2017, 19:22

ioanpuiu scrie:
csaa scrie:Urmatorul alineat din OUG 13 (art. 1 alin 4) se refera la abrogarea art. 298 Cod penal, adica:

adicá ...
art.298.PNG

Neglijenta in serviciu, a unui functionar public, urma sa fie scoasá in afara legii.

Pai si eu ce am scris? Exact asta!

PS- imi cer scuze, era vorba de idiotii forumului. Am uitat de clona
csaa

Mesajde csaa » 27 Feb 2017, 19:25

Domnule @ioanpuiu nu urma sa fie scoasa in afara legii, era deja scoasa in afara legii fiind considerata infractiune, urma sa fie abrogat acel articol. Care e parerea dvs.?
csaa

Mesajde ioanpuiu » 27 Feb 2017, 23:28

csaa 1.PNG

Renuntá la genul ála de "floricele'' inutile si mai ales íncearcá sá exprimi mai clar ce ai de spus, dacá vrei ráspuns de la mine.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Shrek » 28 Feb 2017, 00:48

Protestele susținătorilor PSD i-au adus aminte filosofului Gabriel Liiceanu de o imagine grotească, și anume tabloul “Purtarea crucii”, în care Iisus Hristos își duce crucea în spate și era asaltat de oameni cu ochii ieșiți din orbite și fără dinți. Aceasta, spune el, este o formă de chinuire a persoanei, formă care diferă de cea din trecut, violentă. El vorbește într-un text scris pe Contributors că, spre deosebire de anii '50, în care deținuții erau reeducați prin violență, metodele de astăzi, de înjosire a individului s-au mutat în sufragerie prin intermediul televizorului și a propagandei.
Acesta fragment a fost copiat dintr-un articol din rl si cred ca ii apartine lui Andrei Plesu.
Fara a ma posta intr-o tabără sau alta, observ cu amărăciune, ascutirea " luptei de clasă " intre generația " gurilor stirbe" ( o metafora extraordinară din punctul meu de vedere) si generatia pokemon ajunsa la maturitate, căreia ii spunem " generatia facebook ". Asa cum este usor de anticipat, noi, celor care " ne-a trecut juma' din viata" poate si mai mult de atât, va trebui sa ne găsim alte " hobi-uri" in afara de politica, devenita apanajul exclusiv al noii generații. Se sperăm insa ca viața nu ne va oferi o confirmare a povestii cu ....." funia de nisip "!
O saptamana fericita tuturor!
Shrek

Mesajde csaa » 28 Feb 2017, 08:15

ioanpuiu scrie:
csaa 1.PNG

Renuntá la genul ála de "floricele'' inutile si mai ales íncearcá sá exprimi mai clar ce ai de spus, dacá vrei ráspuns de la mine.

Scuze daca nu am fost clar. Nu ma refeream la dvs. ci la @gorjeanu. In sfarsit..
Dupa parerea mea acel articol nu ar fi trebuit abrogat ci modificat. Adica as fi inlocuit culpa cu vinovatia si as fi adaugat un cuantum al pagubei. Ceva de genul asta:
Neglijenţa în serviciu
Încălcarea cu vinovatie de către un funcţionar public a unei îndatoriri de serviciu, prin neîndeplinirea acesteia sau prin îndeplinirea ei defectuoasă, dacă prin aceasta se cauzează o pagubă mai mare de ........., se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.
Daca considerati necesar putem defini termenii culpa si vinovatie
csaa

Mesajde akmm » 28 Feb 2017, 08:36

csaa scrie:
ioanpuiu scrie:
csaa 1.PNG

Scuze daca nu am fost clar. Nu ma refeream la dvs. ci la @gorjeanu. In sfarsit..
Dupa parerea mea acel articol nu ar fi trebuit abrogat ci modificat. Adica as fi inlocuit culpa cu vinovatia si as fi adaugat un cuantum al pagubei. Ceva de genul asta:
Neglijenţa în serviciu
Încălcarea cu vinovatie de către un funcţionar public a unei îndatoriri de serviciu, prin neîndeplinirea acesteia sau prin îndeplinirea ei defectuoasă, dacă prin aceasta se cauzează o pagubă mai mare de ........., se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.

Bine ca nu e tara asta si pe mana noastra, ca o faceam rentabila si onoranta ca apicultura.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde csaa » 28 Feb 2017, 10:17

:lol: :lol:
Daca era dupa apicultura practicata de mine...
Dar dvs. ce parere aveti referitor la acel articol?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 28 Feb 2017, 11:05

csaa scrie:
ioanpuiu scrie:
csaa 1.PNG

Neglijenţa în serviciu

eu zic ca ar fi "obligatorie" definirea termenilor.

Dar sunt interesant sa-ti aud argumentele pentru stabilirea pragului valoric al pagubei .... de ce este musai necesar asa ceva? cu ce este mai "ticalos" un functionar care provoaca o paguba mai mare decat unul care numai cipeste si el de ici si colo .... morala "traditionala" cu oul sio boul chiar nu-ti spune nimic?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 28 Feb 2017, 11:10

Shrek scrie:Protestele susținătorilor PSD i-au adus aminte filosofului Gabriel Liiceanu de o imagine grotească, și anume tabloul “Purtarea crucii”, în care Iisus Hristos își duce crucea în spate și era asaltat de oameni cu ochii ieșiți din orbite și fără dinți. Aceasta, spune el, este o formă de chinuire a persoanei, formă care diferă de cea din trecut, violentă. El vorbește într-un text scris pe Contributors că, spre deosebire de anii '50, în care deținuții erau reeducați prin violență, metodele de astăzi, de înjosire a individului s-au mutat în sufragerie prin intermediul televizorului și a propagandei.
Acesta fragment a fost copiat dintr-un articol din rl si cred ca ii apartine lui Andrei Plesu.
Fara a ma posta intr-o tabără sau alta, observ cu amărăciune, ascutirea " luptei de clasă " intre generația " gurilor stirbe" ( o metafora extraordinară din punctul meu de vedere) si generatia pokemon ajunsa la maturitate, căreia ii spunem " generatia facebook ". Asa cum este usor de anticipat, noi, celor care " ne-a trecut juma' din viata" poate si mai mult de atât, va trebui sa ne găsim alte " hobi-uri" in afara de politica, devenita apanajul exclusiv al noii generații. Se sperăm insa ca viața nu ne va oferi o confirmare a povestii cu ....." funia de nisip "!
O saptamana fericita tuturor!

Shrek-ule ... nu stiu ce varsta ai ... dar eu zic ca gresesti cand incadrezi oamenii pe acest criteriu ... exista oameni "buni" la varste inaintate precum si ticalosi care inca nu au tot paru' rasarit peste tot dar ... si viceversa

Diferenta intre "generatii" tine de altceva .... in primul rand de mentalitate ... de a fi sau nu "asistat" .... de a avea sau nu minima pretentie de responsabilitate .... atitudinea strutului (gasit alt hoby) denota de fapt lasitate .... fuga de raspunderea pentru propriile decizii ....
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 28 Feb 2017, 15:14

CI-ule! Ce de fiecare data, interpretezi gresit postarea mea ( nici macar nu esti singurul)! Fa un exercițiu de imaginatie: sa presupunem ca ai doi feciori, frumosi, deștepți si muncitori, trecuți de primul sfert ...din viața. Unul este fan psd si altul fan pnl si altii! Din cauza politicii, de o vreme nu-si mai vorbesc. Tu ca părinte ( nu neaparat exponent al gurilor stirbe) de partea cui te vei poziționa?! Sau mai exact , pe cine ajuți mai mult?
PS.Enuntul problemei este pur imaginar.
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 28 Feb 2017, 16:41

Shrekule .... daca doar eu te-as interpreta gresit am avea argumente sa consideram ca ceva defect este la mine .... daca si altii te interpreteaza tot gresit ... eu zic ca mai ai si tu de lucru pe ici pe colo .... prin punctele mai esentiale :)

Daca feciorii tai ajung sa nu-si mai vorbeasca pe considerente "politice" eu zic ca ai foarte mult de lucru ... in nici un caz insa nu te ajuta cu nimic sa dai vina pe "politica" ca si concept ... . Trebuie sa fii slab de inger sa te certi cu cineva pe considerente politice (cu atat mai mult in familie).

Stiu .... avem aici printre noi pe cineva care ar "rupe capu'" interlocutorilor ... dar totusi nu cred ca este si model de urmat :)

Datoria unui parinte este sa fie echidistant, si-n plus daca si-a facut treaba cu minima responsabilitate nu vad de ce sa fie necesar sa-si ajute copii.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 28 Feb 2017, 16:43

hai sa lasam ptr moment incrancenarea, voi ati ales "baba"??
Fişiere ataşate
16998910_1435569466488246_2372155188944249348_n.jpg
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 28 Feb 2017, 19:49

Cristian IONITA scrie:Datoria unui parinte este sa fie echidistant, si-n plus daca si-a facut treaba cu minima responsabilitate nu vad de ce sa fie necesar sa-si ajute copii.

Cam p-aci voiam s-ajung! Acu' mai fa un exercițiu de " imaginatie" : considerând ca numele de familie este .....Romania si tata lor este Johanis , ajungi si tu la concluzia ca " padre" face partizanat unui copil desi ar trebui sa fie " echidistant"!
Cam este era ideea!
Shrek

Mesajde gorjeanul » 28 Feb 2017, 20:24

Nu e vorba de politica.Politica inseamna dezbaterea pe doctrine, mod de a conduce o tara ,un sistem etc. Noi avem 2 tabere. Intr-o parte oamenii care s-au saturat de coruptie ,minciuna si escroci care manipuleaza prin televiziuni si pomeni si cealalta tabara mult mai putin educata ,mai saraca pe care nu-i intereseaza evolutia tarii ci propriul stomac ,care oricum nu se umple cu 25-30 de lei in plus. Ce spuneti de oug 9 pe care opozitia a cerut sa fie retrasa. Jaf pe banii tarii pentru clientela politica.
gorjeanul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE