csaa scrie:Urmatorul alineat din OUG 13 (art. 1 alin 4) se refera la abrogarea art. 298 Cod penal, adica:
adicá ...
Neglijenta in serviciu, a unui functionar public, urma sa fie scoasá in afara legii.
csaa scrie:Urmatorul alineat din OUG 13 (art. 1 alin 4) se refera la abrogarea art. 298 Cod penal, adica:
ioanpuiu scrie:csaa scrie:Urmatorul alineat din OUG 13 (art. 1 alin 4) se refera la abrogarea art. 298 Cod penal, adica:
adicá ...
Neglijenta in serviciu, a unui functionar public, urma sa fie scoasá in afara legii.
ioanpuiu scrie:
Renuntá la genul ála de "floricele'' inutile si mai ales íncearcá sá exprimi mai clar ce ai de spus, dacá vrei ráspuns de la mine.
csaa scrie:ioanpuiu scrie:
Renuntá la genul ála de "floricele'' inutile si mai ales íncearcá sá exprimi mai clar ce ai de spus, dacá vrei ráspuns de la mine.
Scuze daca nu am fost clar. Nu ma refeream la dvs. ci la @gorjeanu. In sfarsit..
Dupa parerea mea acel articol nu ar fi trebuit abrogat ci modificat. Adica as fi inlocuit culpa cu vinovatia si as fi adaugat un cuantum al pagubei. Ceva de genul asta:
Neglijenţa în serviciu
Încălcarea cu vinovatie de către un funcţionar public a unei îndatoriri de serviciu, prin neîndeplinirea acesteia sau prin îndeplinirea ei defectuoasă, dacă prin aceasta se cauzează o pagubă mai mare de ........., se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.
Daca considerati necesar putem defini termenii culpa si vinovatie
csaa scrie:ioanpuiu scrie:
Scuze daca nu am fost clar. Nu ma refeream la dvs. ci la @gorjeanu. In sfarsit..
Dupa parerea mea acel articol nu ar fi trebuit abrogat ci modificat. Adica as fi inlocuit culpa cu vinovatia si as fi adaugat un cuantum al pagubei. Ceva de genul asta:
Neglijenţa în serviciu
Încălcarea cu vinovatie de către un funcţionar public a unei îndatoriri de serviciu, prin neîndeplinirea acesteia sau prin îndeplinirea ei defectuoasă, dacă prin aceasta se cauzează o pagubă mai mare de ........., se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.
Daca considerati necesar putem defini termenii culpa si vinovatie
Shrek scrie:Protestele susținătorilor PSD i-au adus aminte filosofului Gabriel Liiceanu de o imagine grotească, și anume tabloul “Purtarea crucii”, în care Iisus Hristos își duce crucea în spate și era asaltat de oameni cu ochii ieșiți din orbite și fără dinți. Aceasta, spune el, este o formă de chinuire a persoanei, formă care diferă de cea din trecut, violentă. El vorbește într-un text scris pe Contributors că, spre deosebire de anii '50, în care deținuții erau reeducați prin violență, metodele de astăzi, de înjosire a individului s-au mutat în sufragerie prin intermediul televizorului și a propagandei.
Acesta fragment a fost copiat dintr-un articol din rl si cred ca ii apartine lui Andrei Plesu.
Fara a ma posta intr-o tabără sau alta, observ cu amărăciune, ascutirea " luptei de clasă " intre generația " gurilor stirbe" ( o metafora extraordinară din punctul meu de vedere) si generatia pokemon ajunsa la maturitate, căreia ii spunem " generatia facebook ". Asa cum este usor de anticipat, noi, celor care " ne-a trecut juma' din viata" poate si mai mult de atât, va trebui sa ne găsim alte " hobi-uri" in afara de politica, devenita apanajul exclusiv al noii generații. Se sperăm insa ca viața nu ne va oferi o confirmare a povestii cu ....." funia de nisip "!
O saptamana fericita tuturor!
Cristian IONITA scrie:Datoria unui parinte este sa fie echidistant, si-n plus daca si-a facut treaba cu minima responsabilitate nu vad de ce sa fie necesar sa-si ajute copii.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori