lucky5strike scrie:Hopa! Se doteaza baiatu'...![]()
Asteptam poze si cand musca din lemn...
stefanmadalin scrie:Padurea de la mine din zona, ieri 02.04.2017. O sa pun si islazul.
lucky5strike scrie: La oberfreza e chin mare sa faci cantul de sus.
lucky5strike scrie:Canturile le fac cu circular, din doua treceri. Putina atentie si iese mult mai calumea lucrarea. La oberfreza e chin mare sa faci cantul de sus.
Mergi pe circular...
stefanmadalin scrie:Te referi la asa ceva?
Din ce am cautat nu am gasit pana acum freza ca cea de sus cu latime de taiere mai mare de 8mm. Ceea ce nu ma ajuta deloc. Oare pot pune 2 freze ca astea pe aceeasi coada?
Si prefer sa fac canalul dintr-o singura trecere, daca fac din doua apar erori mai mult ca sigur, si o sa sufar cand o sa imbin ramele.
petru71 scrie:lucky5strike scrie:Canturile le fac cu circular, din doua treceri. Putina atentie si iese mult mai calumea lucrarea. La oberfreza e chin mare sa faci cantul de sus.
Mergi pe circular...
Madaline, are dreptate Lucky.
Si eu fac canturile cu circularul, desi am o freza verticala de 2kw si peste 7.000 rpm.
Nu iese cu freza cum iese cu circularul (din doua treceri) niciodata.
Pe freze de mare putere si turatie poate...
Spor !
stefanmadalin scrie:Cu circularul nu poti face nut-feder....
Problema mea este aceeasi, nu am scândură la aceeasi grosime si imi este mai usor cu freza decât la circularul, cum am facut anul trecut.
Dar nu cred ca am sa fac nut-feder anul acesta, doar întrebăm....
Sper că nu te refereai la canturile de la furculița, anul trecut am luat cu circularul si mi-a luat o vesnicie sa fac 50 rame.....
Acum ma intreb la ce dracii mi-am luat freza....
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori