filip scrie:Am semnale ca si in vestul tarii salcamul e deja partial afectat,urmeaza cateva zile decisive.
Te stiam luptator.La mine salcamul a rezistat la -2
filip scrie:Am semnale ca si in vestul tarii salcamul e deja partial afectat,urmeaza cateva zile decisive.
teinegru64 scrie:filip scrie:Am semnale ca si in vestul tarii salcamul e deja partial afectat,urmeaza cateva zile decisive.
Te stiam luptator.La mine salcamul a rezistat la -2
teinegru64 scrie:Militian? Iar ma ma apuca Dracii.Imi amintii de stupul meu in portbagajulul militianului.Cica il gasise pe camp si il adusese inapoi.Eu fiind in stupina si vazandul cand il FURASE.De popi numai de bine.O ranita plina de bacnote de un leu a incasat bunica mea la 90 de ani ,de la unu.Agonisela de o viata.
teinegru64 scrie:i. Pãrintele Dan Mereutã a primit o suprafatã de teren, în jur de 70 de ari, de la un bãtrân care a dorit sã doneze pãmântul pe care îl detinea pentru folosul Bisericii. Imediat ce a primit terenul, preotul Mereutã a mers la primar si a spus cã îl vinde primãriei pentru constructia unui cãmin cultural.
horia_ch scrie:Azi, umblând pe drum, dau de un corcoduș înflorit. Și când zic înflorit... apăi era chiar Înflorit! Zic să stau nițel să ascult zumzet de albină. Da' de unde! Nu era picior de albină în el. Îmi spun: "Nu se poate! Atât de multe flori și nicio albină! Precis e din cauză de neonicotinoide!" Și am stat vreo jumătate de oră sa caut măcar un pui de albină pe flori. Nimic!
Stiți voi ce se întâmplă? De ce nu vin albine pe corcoduș? De ce nu dă ăsta nectar? Imediat pun poze cu pomul fără de insecte... poate mă lămuriți voi!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori