Shrek scrie:1. Cei care dau permise ori le preschimbă, doar poarta uniforma de polițiști printr-un artificiu juridic. Ei au cu totul alta subordonare. Concluzia, slab informat!
2. Daca ai o " coaja de magazin" la tara, nici nu vreau sa ma gândesc cata marfa al luat de la mall si ai bagat-o in vanzare . Legal s-ar numi olecuta de evaziune , altfel nu ai rezista.- Cel care este fara de prihana sa arunce primul cu piatra.
3. Daca acel nene cu tigla lipsa ar bea pana ii sta limba pluta la...concurență si apoi ar veni la matale sa-ti imburde rafturile ce i-ai spune polițistului chemat la fata locului? Este de vina cel ce l-a îmbătat !
4 . Si io cunosc o mulțime de băieți ce " lucra cu capu'" si sunt ok. Dar mai stiu unii care mi-au prăjit softul de la camerele de supraveghere pentru a ma urmări legal sau poate nu! Asta nu inseamna ca toți sunt niște infractori.
Nu trebuie sa ii iubesti pe politisti. Nici macar sa ii respecti. Dar unde nu te pricepi, poate ar trebui sa te documente zi inainte sa iti dai cu parerea!
1. Pai sunt in sediul politiei, poarta uniforme, deci sunt politisti. Ca sunt in acte in alta "categorie" categorie este alta poveste.
2. Nu duc marfa de la mall pentru ca este scumpa si nu ar cumpara nimeni. Vand mai mult produse alimentare + diverse lucruri pentru casa/gradina.
Daca fac si comert nu inseamna neaparat ca fac si evaziune fiscala; daca as face evaziune ar trebui sa impart si cu cei de la ANAF + politie si tot cu atat raman.
Si imi place sa dorm linistit. In 2016 am platit mai mult impozit pe profit decat kaufland-ul din oras, asa ca nu stiu cine este mai corect(cei de la kaufland "exporta" profitul catre firme din tari cu impozite mai mici).
3. Nu am concurenta in zona si oricum nu se consuma alcool, este un magazin.
4. Pai mie mi-au spart poarta de la intrare, apoi usa de la o magazie, nu au reusit pe acolo si au inceput sa taie la gratii. Totul sub camerele de supraveghere. Nu are treaba cu ce zici tu.