Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde jonny_it » 26 Iul 2017, 18:56

Shrek scrie:1. Cei care dau permise ori le preschimbă, doar poarta uniforma de polițiști printr-un artificiu juridic. Ei au cu totul alta subordonare. Concluzia, slab informat!
2. Daca ai o " coaja de magazin" la tara, nici nu vreau sa ma gândesc cata marfa al luat de la mall si ai bagat-o in vanzare . Legal s-ar numi olecuta de evaziune , altfel nu ai rezista.- Cel care este fara de prihana sa arunce primul cu piatra.
3. Daca acel nene cu tigla lipsa ar bea pana ii sta limba pluta la...concurență si apoi ar veni la matale sa-ti imburde rafturile ce i-ai spune polițistului chemat la fata locului? Este de vina cel ce l-a îmbătat !
4 . Si io cunosc o mulțime de băieți ce " lucra cu capu'" si sunt ok. Dar mai stiu unii care mi-au prăjit softul de la camerele de supraveghere pentru a ma urmări legal sau poate nu! Asta nu inseamna ca toți sunt niște infractori.
Nu trebuie sa ii iubesti pe politisti. Nici macar sa ii respecti. Dar unde nu te pricepi, poate ar trebui sa te documente zi inainte sa iti dai cu parerea!

1. Pai sunt in sediul politiei, poarta uniforme, deci sunt politisti. Ca sunt in acte in alta "categorie" categorie este alta poveste.
2. Nu duc marfa de la mall pentru ca este scumpa si nu ar cumpara nimeni. Vand mai mult produse alimentare + diverse lucruri pentru casa/gradina.
Daca fac si comert nu inseamna neaparat ca fac si evaziune fiscala; daca as face evaziune ar trebui sa impart si cu cei de la ANAF + politie si tot cu atat raman.
Si imi place sa dorm linistit. In 2016 am platit mai mult impozit pe profit decat kaufland-ul din oras, asa ca nu stiu cine este mai corect(cei de la kaufland "exporta" profitul catre firme din tari cu impozite mai mici).
3. Nu am concurenta in zona si oricum nu se consuma alcool, este un magazin.
4. Pai mie mi-au spart poarta de la intrare, apoi usa de la o magazie, nu au reusit pe acolo si au inceput sa taie la gratii. Totul sub camerele de supraveghere. Nu are treaba cu ce zici tu.
jonny_it

Mesajde csaa » 26 Iul 2017, 21:33

Citeste te rog pe permis cine l-a eliberat. Nu toi cei care poarta uniforma sunt politisti.
Imi cer scuze pentru limbajul mai dur. Vin dupa doua saptamani de „alergat pe campurile patriei”, departe de familie, cu efort psihic si fizic intens.
Ce am vazut pe unde am fost.. :cry: ...Uneori va dau dreptate, dar marea majoritate a politistilor nu sunt asa cum ii descrieti. Dovada ca impreuna cu cativa colegi am....muncit pentru Romania. Fara prime, bonusuri sau alte beneficii decat „multumiri verbale”. Culmea e ca as pleca iar, doar sa ma odihesc putin.
csaa

Mesajde csaa » 26 Iul 2017, 21:37

bio scrie:
csaa scrie:Ca sa iti raspund similar:
Postarea ta e tipica a unui imbecil, incormatie transmisa-0%; impresii si basini-100%

csaa, da-mi voie sa ghicesc.
Se pare ca esti unul din aia cu pulanul .:))

Gresit! Sunt unul din cei care te privesc cu un singur ochi :lol: . Glumesc! Nu am purtat „bulan” niciodata.
csaa

Mesajde csaa » 26 Iul 2017, 21:39

jonny_it scrie:
csaa scrie:incormatie

Si inca odata se confirma treaba cu scrisul/cititul. :lol:

Vrei sa caut greseli in postarile tale? Am postat de pe un telefon si ....degete de pianist....
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 26 Iul 2017, 21:46

csaa scrie: ... Vin dupa doua saptamani de „alergat pe campurile patriei”, departe de familie, cu efort psihic si fizic intens...

Oau .... a trebuit sa dezlegati cuvinte incrucisate ? .... sau mai grav .... te au ascultat la tabla inmultirii :D
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 26 Iul 2017, 21:48

:idea:
csaa scrie:
bio scrie:
Postarea ta e tipica a unui imbecil, incormatie transmisa-0%; impresii si basini-100%

Gresit! Sunt unul din cei care te privesc cu un singur ochi :lol: . Glumesc! Nu am purtat „bulan” niciodata.

Pai normal .... la cat de idtericos te porti pe forum cred si eu ca nu au avut curaj sa te "inarmeze".
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 26 Iul 2017, 22:13

Cristian IONITA scrie::idea:
csaa scrie:
bio scrie:

Pai normal .... la cat de idtericos te porti pe forum cred si eu ca nu au avut curaj sa te "inarmeze".

HA! HA! :lol: :lol:
Tot papagal ai ramas!
csaa

Mesajde csaa » 26 Iul 2017, 22:27

@bio sunt de acord cu dumneata. In plus aveti la dipozitie numarul de telefon al DNA. De ce nu l-ati folosit?
csaa

Mesajde bio » 26 Iul 2017, 23:25

Csaa, corb la corb nu-si scoate ochii !!

Acum vreo 10 ani in urma mi-au fost furate din curte 2 jante de 900/20 cu tot cu cauciucuri . Am luat cartierul la mina si le-am vazut in curtea unuia care achizitiona fier vechi. Imediat m-am dus la politia din oras si dupa audienta la cdt-ul politiei municipale mi-a dat un politist sa verifice situatia .
Am ajuns la curtea celui care achizitiona fier, am gasit jantele cu tot cu cauciucuri pe ele . Politistul care m-a insotit s-a apucat de facut hirtiile dar intre timp cel cu fierul vechi si-a sunat o relatie care lucra la SRI, era ofiter mare in grad, il chema Mihalcea si cum a aparut acel SRist, politistul a luat pozitie de drepti si a uitat de dosar si hirtii .
Acel ofiter SRI a avut nesimtirea sa spuna politistului ca acele cauciucuri sunt ale lui si politistul a disparut instantaneu . Eu am ramas si am inceput cearta cu acel SRist fiind ferm convins ca acele jante cu tot cu cauciucuri sunt ale mele ca mai aveam acasa inca 2 jante cu tot cu cauciucuri vopsite indentic .
Jantele erau vopsite cu vopsea rosie si dupa ce le montasem la pavilion vopsisem si prezoanele cu alb si in jurul gaurilor de la prezoane jantele respective aveau urme de vopsea alba .
Dupa minute bune de discutii si prezentare de argumente SRistul respectiv i-a spus celui cu fierul sa mi le dea ... ceva de parca mi-ar fi facut un favor inapoindu-mi lucrurile mele .

Apoi m-am dus la politie dupa acel politist... du-te si la cdt-ul politiei din aceea vreme solicitind incheierea unor hirtii acte in care sa se consemneze situatia respectiva .
Chiar cdt-ul politiei cind a auzit ca este vorba de Mihalcea de la SRI m-a luat la ture: Daca ti-ai recuperat lucrurile ce mai vrei ??!!!..si a ramas ca in tren .

Deci: Corb la corb nu-si scoate ochii !
bio

Mesajde bio » 26 Iul 2017, 23:31

csaa scrie:@bio sunt de acord cu dumneata. In plus aveti la dipozitie numarul de telefon al DNA. De ce nu l-ati folosit?

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... mplat.html
Cine are curaj ?
bio

Mesajde Shrek » 27 Iul 2017, 01:17

Pentru Jonny_iit: faza cu magazinul si ce bagi in el nu este un repros! Este un preambul la ceea ce am spus după. Nu cred ca este corect sa stam strâmb si sa judecăm drept. Daca acum există o stare de nemulțumire in rândul victimelor, de orice fel, va rog sa fiti atenți la ce se va intampla tarziu, in toamnă. Va fi haos in poliție . Cea care cauta hoții nu cea care .....poarta manusi albe!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 27 Iul 2017, 06:12

csaa scrie:@bio sunt de acord cu dumneata. In plus aveti la dipozitie numarul de telefon al DNA. De ce nu l-ati folosit?

Tu chiar esti badalau .... ai retinut perioada despre care vorbeste bio? .... partea cu acum 10 -12 ani??!!
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 27 Iul 2017, 06:16

Shrek scrie: .... Va fi haos in poliție . Cea care cauta hoții nu cea care .....poarta manusi albe!

Mda .... ca acum este "tzais" treaba .... toate merg ca pe roate .... zbarnie garciuleii si asteapta toamna ca sa se coaca subiectele pentru bancuri.

Shremule dar si tu esti "militian" ? .... sincer chiar si ptr asta esti mult prea badau :D
Cristian IONITA

Mesajde teinegru64 » 27 Iul 2017, 07:00

bio scrie:
teinegru64 scrie:..
Am renuntat la masina.Din cauza Nemuritorului de la Crasna
Culmea culmilor....la luat DNAul.Acum nu te mai opreste nici dracul la Crasna

Dar de politistul care era in Topolog de Tulcea, acum vreo 10-12 ani in urma...??.. Spun 10 ani in urma ca de pe atunci am renuntat la pastoralul salbatic si actualmente nu mai stiu cum sta treaba.

Era un politist in Topolog care cind venea vremea teiului si treceau apicultorii spre Ciucurova si celelate paduri de tei din zona statea toata noaptea in drum si belea apicultorii . Ca vroia doar un borcan miere n-ar fi fost mare lucru dar vroia cu galeata ca altfel te executa . Ajunse-se sa predea la Dobre ca el era pe atunci la Ciucurova cu achizitia, cantitati foarte mari de miere din ce shpaguia .
Odata nu am avut sa ii dau miere si al naibii mi-a pretins si primit 20 de litri de motorina care i-am scos pe loc din rezervorul tractorului ca era pregatit si cu furtun si canistra .

De politistii astia sa vorbim !!!... nu de alde 3 surcele care ii pupa pe fundulet Donbazil si vrea sa ii faca eroi nationali numai ca si-au facut datoria .

Este vreo unul care nu a luat leafa facandusi datoria??
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Shrek » 27 Iul 2017, 09:09

Cristian IONITA scrie:Shremule dar si tu esti "militian" ? .... sincer chiar si ptr asta esti mult prea badau :D

Asa cum am mai spus, lucru la salubritate! Din cand in cand, adun gunoaiele de pe străzi!
PS. Pentru unu' care nu stie ca renul Rudolf are nasul rosu de la biterr-ul suedez si nu de la carnetul de partid al lu' Mos Gerila, este greu sa citească printre rânduri! De unde nu e, nici Dumnzeu nu cere!
Shrek

Mesajde Donbazil » 28 Iul 2017, 00:37

Salut!

1. Bio, nu-i frumos sa fii magar!... :evil:

" De politistii astia sa vorbim !!!... nu de alde 3 surcele care ii pupa pe fundulet Donbazil si vrea sa ii faca eroi nationali numai ca si-au facut datoria"...

2. Un punct de vedere pertinent! :idea: :idea:

Dan Honceriu
14 ore · Eforie, Constanța County ·
Marti Luther King spunea :
"I HAVE A DREAM"
Departe de a mă compara cu vestitul pastor american, am şi eu dreptul să visez.
Să visez ca angajații din structurile MAI să nu mai protesteze într-un țarc păziți de jandarmi.
Am dreptul să visez că va fi cândva un lider care să ceră respicat LEGE ŞI ORDINE !
Am dreptul să visez la o instituție cu un singur general şi acela ales de subordonații săi.
Am dreptul să visez că atunci când va fi o nedreptate se va aplica doar legea.
Aşa cum e acum, cu zeci de sindicate şi sute de lideri şi "lideraşi" care nu văd decât salarii şi drepturi restante în fața ochilor şi care până mai ieri făceau scut în jurul lui Oprea nu pot decât să visez că voi trăi ziua în care tot ce înseamnă uniformă va primi RESPECT.
Nu bani, nu favoruri, nu gratuități.
Doar şansa de a-ți face meseria având o lege corectă de partea ta, în favoarea omului cinstit şi spre groaza celui dispus s-o încalce.
Visez să trăiesc ziua când uniforma va fi şi la noi respectată ca-n alte țări, nu tolerată cum e acum.
Eu visez şi ca mine sunt mulți alții.
Însă sunt oameni a căror singură grijă e să transforme visul în coşmar. Atâta timp cât ei vor fi la butoane noi, restul idealiştilor, vom visa doar la cai verzi pe pereți.
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE