Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bezna Zorilor in Stuparit

Mesajde Mircea_63 » 28 Oct 2017, 16:50

Bezna Zorilor scrie:Tu sustii ca ceea ce a scris LUPU' in cele 3 puncte au o logica. Una anume. Da', si nebunii din ospiciu au o logica. A lor.

Parca vorbeam de Plesu! :? Si puneai la indoiala ca si rezultatele logicii pot fi diferite, iar din rezultate alege fiecare in mod subiectiv.

Bezna Zorilor scrie:Ca sa nu pierdem vremea, bea tu jumatatea plina a sticlei, desi eu cred ca te faci turta si din cea goala, si culca'te putin sub masa...pana vine o alta revolutie. Somn usor!

OK, am inteles care e nivelul la care se poate discuta cu tine. :!: La revedere!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Ioan Guist » 28 Oct 2017, 17:15

Bezna Zorilor scrie:
Eu am sa parasesc padurea si am sa ma mut la o bunica ecologista la oras.

O sa-ti fie tie dor. Ca taman de asta-i padurea- padure.Daca nu ar fi ilogica se cheama a fi un parc cu diploma si sursa de finantare bugetara.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Oct 2017, 17:16

Chestiunea e complicata, subiectul din fata noastra comporta atat date biologice, cat si evident date sociale. De primele nu ne putem atinge, raman celelalte, in care includem: suptul a tzatza, dresajul din batatura, gradinita, o bruma de scoala si sigur lumea de langa noi.

Daca ne-am propune sa umblam pe a doua componenta, cu ce dracu' am putea sa incepem mai intai? Pe la tzatza nu putem ajunge, iar cateva sfaturi alaptatoarelor nu folosesc. Prin bucatarie sau prin batatura iar nu sunt suficiente sfaturile noastre uneori semicultivate, am putea sa aruncam o privire prin gradinite si prin scoli.

Sa mutam meditatiile de la A la B, cu profesori cu tot, asa cum propune uneori ministra/ministrul. Pe scurt, ce legi putem face sa intre in capul bonelor, al mamaricilor, sau a unor educatoare care au gandul numai la suveniruri si sapunuri primite pentru a sterge nasul un pic mai des al micului racit?

Eu sunt un pic rezervata asupra oricaror pachete de legi sau sugestii care nu cred ca pot avea mare eficienta prin casele cu puradei unde sambata si duminica taticutzu valoare deschide larg fereastra sa asculte cartierul pe Salam. Ce lege poate functiona aici?

Pentru a trata subiectul in mod serios nu stiu daca trebuie chiar legi, ci mai multa stiinta de carte privind repere cum ar fi constrangerea exercitata asupra naturii copilului, aparitia si dezvoltarea conformismului obligatoriu, morala in cel putin dubla ei componenta a obedientei si a reciprocitatii, afirmarea jocului ca factor dinamic in pregatirea copilului, si multe altele.
Pentru acestea orice pachete de legi intru conformitate par inutile, esentialul ramane; cum pregatim lumea din adiacenta copilului? Subiect greu...

Imagine

Sa inteleaga fiecare ce vrea! La revedere! :)
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde lucky5strike » 28 Oct 2017, 17:41

Cu toti coltisorii si gherutele, derapajele periodice, avand in vedere atitudinea nonsalamista, Benzi pare a fi o... sensibiloasa. Asta nu e rau... :P

Benzi, cineva te invita la intalnirea apicultorilor din Oltenia. Ce zici?

:twisted:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Oct 2017, 17:46

Lucky,

Poti sa dai exemple de cateva derapaje in ceea ce ma priveste? As fi curioasa. :mrgreen:
Presupun ca poti, din moment ce spui ca sunt periodice. :lol:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Mircea_63 » 28 Oct 2017, 17:50

Bezna Zorilor scrie:Tu sustii ca ceea ce a scris LUPU' in cele 3 puncte au o logica. Una anume. Da', si nebunii din ospiciu au o logica. A lor.

Asa ca te rog, daca ai inteles ce a vrut LUPU' sa spuna, tradu si mie. Fii translatorul meu, pentru ca eu nu ma pot raporta la balamuc

Aceeasi poveste! Sugerezi ca in cazul in care iti raspund si nu cum vrei tu, inseamna iti raspund de la balamuc sau acolo mi-ar fi locul. Fie!

Raspunsul e foarte simplu! LU nu ti-a raspuns, ci a tras niste concluzii. Tu, considerand ca iti raspunde, ai avut impresia ca e o fractura de logica.
Imagineaza-ti ca iti raspund: "OK, m-am lamurit!". Tu poti intelege ca iti dau dreptate cand de fapt mesajul meu era altul. Mesajul lui de fapt, catre tine, era: Adio! Nu era o continuare...
Ai inteles perfect mesajul lui! Doar ca e mai greu de acceptat. Majoritatea suferim cand suntem respinsi.
Mircea_63

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Oct 2017, 17:57

Mircea 63,

"sa reia si sa reia, FARA SA ACCEPTE ARGUMENTELE MELE" - care este logica aici? Cat despre adio, i'am spus asta LUPULUI cu mult inainte, de cand l'am anuntat ca s'a incurcat cu...trasorul ala. Ma rog, poate ca unii nu au inteles. Asa este, dau foarte multi bani pe parerea LUPULUI si mai ales pe ultimul lui text pe care mi l'a dedicat.

De cand cu discutia buclucasa, nu am cerut sa mi se dea adevarul mie, ci am pus in discutie niste chestiuni. Dar vorba lui Guist, nu ai loc sa arunci un batz ca ti'o iei. Ti se pune imediat in frunte stampila de comunist si fiica de peceristi.

Daca ai avut impresia ca vorbeam despre altceva...te anunt ca nu te afli pe subiect. De fapt se pare ca nu te mai afli...de ceva vreme.
Bezna Zorilor

Mesajde paul » 28 Oct 2017, 17:59

Bezna Zorilor scrie:Lucky,

Poti sa dai exemple de cateva derapaje in ceea ce ma priveste? As fi curioasa. :mrgreen:
Presupun ca poti, din moment ce spui ca sunt periodice. :lol:

Eu unul ma indoiesc profund ca ar avea curaj s-o faca chiar daca ti-ar fi identificat niste derapaje ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Oct 2017, 18:00

In alta ordine de idei, ca tot se vehiculeaza ideea ca mai bine sa am gura plina cu ceva decat sa vorbesc...pentru ca altfel nu ma voi mai putea uita in oglinda (unii nu scriu rau, dar au o mare problema, de alta natura),

ii sfatuiesc sa se uite ei in ochii mei, si eu in ai lor. Ca nu am oglinda in casa. :lol:
Fişiere ataşate
10848757_1524226521161980_1471188810038373894_o.jpg
10168176_1524226551161977_7229640066678464629_n.jpg
Bezna Zorilor

Mesajde Mircea_63 » 28 Oct 2017, 18:41

Bezna Zorilor scrie:Mircea 63,

"sa reia si sa reia, FARA SA ACCEPTE ARGUMENTELE MELE" - care este logica aici?
.......
Daca ai avut imrpresia ca vorbeam despre altceva...te anunt ca nu te afli pe subiect. De fapt se pare ca nu te mai afli...de ceva vreme.

O, da! Ca eu pomeneam de Plesu, nu tu, iar de LU, tot eu am cerut insistent raspuns. :lol:
Ti-a adus argumente si nu le-ai bagat in seama. Nu ai raspuns la ele. In Ardeal se spune ca nu le-ai acceptat. Nu ca trebuia musai sa fii deacord cu ele.

No, nu-i bai! LU a inteles mai iute, eu mai greu, ca n-ai cu cine...
Mircea_63

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Oct 2017, 18:43

Sa bag in seama niste marlanii fara logica este lipsit de sens. E o sfidare la adresa logicii elementare. Daca ar fi fost ceva de bun simt...poate as fi acceptat. Dar ca sa accept niste mizerii...

Ma scuzi,

Despre ce zici ca vorbim?

A nu avea cu cine...sa stii ca sentimentul e reciproc. Adica sa iau in seama pe cineva care rezuma rascoala de la 1907 la un tablu de octav bancila,

Deci despre ce zici ca vorbim?

Vrei sa ma raportez la paranoia? Pai nu am cum. E sfidator.

Dar bine, bine. Ai dreptate cu sticla aia pe jumate plina, goala... Cum zici tu!

In alta ordine, dar tot pe acolo, un cititor de Jung, oricare, nu va lua in seama avertizariile lui Plesu, pentru ca cine e pus sa citeasca ceva, indiferent din ce motive, o va face oricum, indiferent de orice avertizare venita din exterior. Iti suna asta a ilogic? Daca da, inseamna ca am avut dreptate. Nu am pentru cine sa scriu pe aici. Adica tu daca vrei sa citesti ceva si vine Plesu si spune ca e pericol mare, inchizi cartea? Ma scuzi, dar asa ma faci sa inteleg.

Te salut, mircea!
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Oct 2017, 19:21

Adica rascoala de la 1907 e rezumata la un tablou de octav bancila, si nu la ce scrisera aia ca Eminescu, Cosbuc... bai fratilor, e strigator la cer!

LUPU' si'a dat demisia din functia de moderator si din orice functie pe forum. In timpul asta pe mine ma doare la bascheti.

Deci cine zici ca e ala ranit?

Vad ca exista o oarecare iritare si lumea incearca sa salveze cate ceva din...ceea ce nu se mai poate salva.

Va anunt ca de la mine nu va apuca nimeni nici o macar o pielita sau un zgarci. Mirositi doar fumul din jurul protapului si stati nemancati de sarbatori!
Bezna Zorilor

Mesajde Mircea_63 » 28 Oct 2017, 19:29

Bezna Zorilor scrie:Adica rascoala de la 1907 e rezumata la un tablou de octav bancila, si nu la ce scrisera aia ca Eminescu,...

R :lol: :lol: :lol:
Mircea_63

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Oct 2017, 19:37

M 63, imi raspunzi si mie la ultimele doo comentarii? Ca as fi curioasa... :mrgreen:

Hai ca te ajut, deci tu inchizi cartile daca vine Plesu si iti spune in legatura cu ele ca exista sansa de pericol? :lol:

Nu te supara, da' e rasu' plansu'!
Bezna Zorilor

Mesajde Mircea_63 » 28 Oct 2017, 19:52

Nu pot, deoarece atunci cand ti-am raspuns, punctual chiar, ai spus ca sunt pe langa drum si despre altceva era vorba. Cunosc deja stilul.
Gasesti raspunsul in comentariile lui Eminescu despre Rascoala de la 1907, ca esti citita. Pe noi, astialalti ne-ai trimis la scoala. :)
Mircea_63

Mesajde Bezna Zorilor » 28 Oct 2017, 21:12

INTELEG CA NU SE MAI POATE A RASPUNDE, ie grele...

PAI NU M'AI LAMURIT PENTRU CA...VREI SA MA PRINZI CU CEVA, DAR UITE CA NU MA PRINZI. PENTRU CA PE MINE NU MA FACE NIMENI CU CAPUL. :mrgreen: :mrgreen:

PENTRU FAPTUL CA NU RASPUNZI LA NISTE INTREBARI SI INCERCI SA MA IMBARLIGI CU STICLA GOALA, STICLA PLINA...SI TE DAI DUPA CIRES...NICI NU AM CUM SA TE TRIMIT IN ALTA PARTE. :lol:

Reiau:

Sa bag in seama niste marlanii fara logica este lipsit de sens. E o sfidare la adresa logicii elementare. Daca ar fi fost ceva de bun simt...poate as fi acceptat. Dar ca sa accept niste mizerii...

A nu avea cu cine...sa stii ca sentimentul e reciproc. Adica sa iau in seama pe cineva care rezuma rascoala de la 1907 la un tablu de octav bancila,

Vrei sa ma raportez la paranoia? Pai nu am cum. E sfidator.

Un cititor de Jung, oricare, nu va lua in seama avertizariile lui Plesu, pentru ca cine e pus sa citeasca ceva, indiferent din ce motive, o va face oricum, indiferent de orice avertizare venita din exterior. Iti suna asta a ilogic? Daca da, inseamna ca am avut dreptate. Nu am pentru cine sa scriu pe aici. Adica tu daca vrei sa citesti ceva si vine Plesu si spune ca e pericol mare, inchizi cartea? Ma scuzi, dar asa ma faci sa inteleg.

LUPU' si'a dat demisia din functia de moderator si din orice functie pe forum. In timpul asta pe mine ma doare la bascheti.

Deci cine zici ca e ala ranit?

Vad ca exista o oarecare iritare si lumea incearca sa salveze cate ceva din...ceea ce nu se mai poate salva.

Va anunt ca de la mine nu va apuca nimeni nici o macar o pielita sau un zgarci. Mirositi doar fumul din jurul protapului si stati nemancati de sarbatori!
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?