Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Donbazil » 26 Oct 2017, 21:10

Donbazil

Mesajde Donbazil » 27 Oct 2017, 23:08

Salut!

INCA UN BENEFICIAR DE PENSIE NESIMTITA.... :cry: :cry: :cry:

Memento!‎Pavel-Silvia Porfiroiu‎ în Pensionarii militari din M.A.I

4 ore · Fălticeni, Suceava County ·

Astăzi a plecat la ceruri un bun prieten si un devotat coleg, Vasile Tomegea, dupa o saptamana de suferinta. Nu a apucat săracul sa ia pensia, depuse raportul dupa o "viata" in structurile MAI, in urma cu o luna si ceva...asa ne omoară sistemul asta de r...t, sa nu apucam multi pensia sau chiar deloc pentru unii. Dumnezeu sa te odihnească in pace si liniste bun coleg.
Fişiere ataşate
lumanare.jpg
lumanare.jpg (12.57 KiB) Vizualizat de 5647 ori
Donbazil

Mesajde Donbazil » 27 Oct 2017, 23:34

Salut!

Ministerul Afacerilor Interne, Romania a adăugat 6 fotografii noi.
6 ore ·
Momente emoționante la sediul #MAI
Agent șef adjunct Valentin Arsene de la Serviciul Criminalistic IPJ Prahova și câinele polițist Ref sunt #eroii_zilei! Ei sunt cei care au reușit să o găsească pe fetița pierdută ieri într-o zonă împădurită din județul Prahova.
Deși condițiile nu erau cele mai prielnice, câinele a reușit localizarea fetiței în doar 45 de minute de la momentul la care a mirosit o hăinuță a copilului.
Pentru profesionalismul și dăruirea lor, Valentin și Ref au fost astăzi felicitați personal de ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan.
Totodată, polițistul a primit o recompensă financiară iar partenerul său, Ref, medalia de erou și o jucărie.
Îi felicităm și noi și le dorim cât mai multe misiuni reușite împreună!
Fişiere ataşate
22780279_1653777681359283_528994778665900915_n.jpg
22853115_1653777654692619_618239612496100230_n.jpg
Donbazil

Mesajde Donbazil » 27 Oct 2017, 23:58

Salut!

Politistii...."E si ei oameni" !....Altii nu-s !!!

Tragedie în Buzău! Un tânăr poliţist a murit cu zile la spital! Cătălin avea 35 de ani, era căsătorit, avea o fetiţă şi aştepta un al doilea copilaş! Printr-un simplu gest, puteau să îi salveze viața, dar asta nu s-a întâmplat! Ce a pățit bărbatul și cine este vinovat pentru această dramă:

http://www.virale.ro/omg/tragedie-in-bu ... -doilea-co
Donbazil

Mesajde Donbazil » 29 Oct 2017, 23:36

Salut!
:idea: :idea: :idea:
Politistii au umor a distribuit postarea publicată de Christian Sabbagh.
6 ore ·
După cum știți sau poate nu, omul de televiziune Christian Sabbagh a fost implicat de curând într-un scandal în localitatea bihoreană Tileagd. Ce s-a întâmplat mai exact? Domnul Sabbagh, împreună cu o echipă de filmare s-a deplasat acum câteva zile în localitatea mai sus menționată pentru a realiza niște reportaje, având ca temă furturile de produse petroliere din trenurile din gări, furturi comise de tiganii din localitate. Bineînțeles că domnul Sabbagh nu a luat legătura cu polițiștii sau autoritățile locale, nu s-a interesat de pericolele la care se expune, nu a cerut absolut niciun fel de informație de la nimeni. În timpul filmărilor, într-una din zile, a fost atacat de mai mulți țigani pe care domnia sa îi supraveghea, iar cameramanul îi filma. Nu mai intru în detalii, cert este că atât acesta, cât și ceilalți membri ai echipei de filmare au fost loviți sau bruscați.
Acum urmează partea interesantă! Domnul Sabbagh, în loc să fie obiectiv și să spună adevărul, respectiv faptul că polițiștii au intervenit în doar câteva minute, scăpându-i de o bătaie zdravănă, iar ulterior intervenind și polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale în sprijin, acesta s-a mulțumit să posteze că, citez ”Poliția, firesc, nu a făcut nimic”, ulterior MODIFICÂND TITLUL cu, citez ”Jungla Tileagd, Bihor - am fost atacati de hotii de combustibil”. Am rămas suprins cum un om de televiziune ca domnia sa, a postat un așa titlu tendențios, ireal și de natură a induce ideea că POLIȚIA NU FACE NIMIC. Bineînțeles că a fost întocmit imediat un dosar penal, iar cei în cauză au fost identificați. L-am întrebat pe domnul Sabbagh de ce postează un astfel de titlu care să conducă la ideea că polițiștii de acolo nu i-ar fi sărit în ajutor sau că nu au luat măsuri, iar domnia sa s-a limitat să spună că, citez: ”Imi petrec noptile de filmare doar cu politistii corecti, care fac cinste institutiei”. L-am întrebat dacă are informații în sensul că polițiștii de acolo nu ar fi corecți, iar răspunsul a fost halucinant: ”eu am spus că ies pe teren doar cu polițiștii corecți”, adică se subînțelegea că cei de acolo nu ar fi corecți. Postarea se găsește aici---https://www.facebook.com/…/a.32562681424…/1184400685037891/….
Am făcut câteva verificări și am stat de vorbă cu colegi din zonă. În realitate, vagoanele sunt păzite de o firmă de pază ai cărei agenți de pază, ori dorm la serviciu, ori mai ”închid ochii”, fiind schimbate cel puțin două astfel de firme de pază până în prezent. În vagoane nu se află combustibil în cantități mari, țiganii scurgând în bidoane probabil ce rămâne pe fundul cisternelor. Bineînțeles că polițiștii au întocmit zeci de dosare penale celor din zonă, dar după cum știți, legislația nu este de partea celor corecți sau care doresc să facă dreptate. Ce este cel mai dureros pentru mine, este faptul că niciun oficial nu a ieșit cu un comunicat care să lumineze aceste aspecte și să delimiteze aspectele ireale și tendențioase de situația reală, oamenii trăind cu impresia că POLIȚIA NU FACE NIMIC, așa cum reiese și din multe comentarii ale celor care îi urmăresc pagina domnului Sabbagh. Greșit! POLIȚIA FACE PREA MULTE! Ar trebui să vă cereți scuze, domnule Sabbagh! Dovediți că aveți un gram de onoare și recunoașteți public faptul că ați greșit. Așa cum ați modificat titlul postării, puteți să vă cereți și scuze. Vă respectăm activitatea jurnalistică, dar dovediți că aveți și demnitate.
Fişiere ataşate
Media.....JPG
Media.....JPG (70.06 KiB) Vizualizat de 5625 ori
Donbazil

Mesajde Donbazil » 31 Oct 2017, 21:10

Salut!

Ce mai fac gardienii publici!....

"Șefi ai Poliției locale București sunt chemați, luni, la DNA, să dea explicații în legătură cu dosarul „Poliția călare privată”. Ei trebuie să explice cum s-a putut ca Poliţia Locală să plătească, din bani publici, 1 milion de euro/an (81.000 de euro, în fiecare lună) unei firme private, pentru serviciul de patrulare hipo.

Afacerea a mers, din bani publici, începând din 2010, când 40 de bodyguarzi ai unei firme private de pază au început să umble călare, îmbrăcați în uniforme de poliție, și au început să dea amenzi contravenționale, chiar dacă legea interzice aplicarea de amenzi, altcuiva decât autorităților publice abilitate."
http://cetateanul.net/articol-principal ... e-privata/
Donbazil

Mesajde Donbazil » 31 Oct 2017, 21:38

Salut!

Politistii au umor
Pagină apreciată · 11 ore ·

Loganul de poliție 1,4MPI este o specie de autoturism care se hrănește cu iarbă. El este adesea surprins în diferite locații, pe durata tuturor anotimpurilor. Specie dinamică, nu se poate adapta de obicei într-un singur loc, preferând să se afle în compania fraților săi mai mici LOGAN 1,2MPI și VW Polo. Când se îmbolnăvește, este îngrijit de frații săi mai tineri și condus spre adăposturi unde primește îngrijiri medicale de specialitate, după care se reîntoarce în mediul său natural, uitându-se la vecinii săi mult mai tineri și mai puternici de la primărie, dotați cu copite de iarnă, camere de luat vederi și multe, multe altele.
Fişiere ataşate
logan.jpg
Donbazil

Mesajde Donbazil » 31 Oct 2017, 21:43

Donbazil scrie:Salut!
:idea: :idea: :idea:
Politistii au umor a distribuit postarea publicată de Christian Sabbagh.
6 ore ·
După cum știți sau poate nu, omul de televiziune Christian Sabbagh a fost implicat de curând într-un scandal în localitatea bihoreană Tileagd. Ce s-a întâmplat mai exact? Domnul Sabbagh, împreună cu o echipă de filmare s-a deplasat acum câteva zile în localitatea mai sus menționată pentru a realiza niște reportaje, având ca temă furturile de produse petroliere din trenurile din gări, furturi comise de tiganii din localitate. Bineînțeles că domnul Sabbagh nu a luat legătura cu polițiștii sau autoritățile locale, nu s-a interesat de pericolele la care se expune, nu a cerut absolut niciun fel de informație de la nimeni. În timpul filmărilor, într-una din zile, a fost atacat de mai mulți țigani pe care domnia sa îi supraveghea, iar cameramanul îi filma. Nu mai intru în detalii, cert este că atât acesta, cât și ceilalți membri ai echipei de filmare au fost loviți sau bruscați.
Acum urmează partea interesantă! Domnul Sabbagh, în loc să fie obiectiv și să spună adevărul, respectiv faptul că polițiștii au intervenit în doar câteva minute, scăpându-i de o bătaie zdravănă, iar ulterior intervenind și polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale în sprijin, acesta s-a mulțumit să posteze că, citez ”Poliția, firesc, nu a făcut nimic”, ulterior MODIFICÂND TITLUL cu, citez ”Jungla Tileagd, Bihor - am fost atacati de hotii de combustibil”. Am rămas suprins cum un om de televiziune ca domnia sa, a postat un așa titlu tendențios, ireal și de natură a induce ideea că POLIȚIA NU FACE NIMIC. Bineînțeles că a fost întocmit imediat un dosar penal, iar cei în cauză au fost identificați. L-am întrebat pe domnul Sabbagh de ce postează un astfel de titlu care să conducă la ideea că polițiștii de acolo nu i-ar fi sărit în ajutor sau că nu au luat măsuri, iar domnia sa s-a limitat să spună că, citez: ”Imi petrec noptile de filmare doar cu politistii corecti, care fac cinste institutiei”. L-am întrebat dacă are informații în sensul că polițiștii de acolo nu ar fi corecți, iar răspunsul a fost halucinant: ”eu am spus că ies pe teren doar cu polițiștii corecți”, adică se subînțelegea că cei de acolo nu ar fi corecți. Postarea se găsește aici---https://www.facebook.com/…/a.32562681424…/1184400685037891/….
Am făcut câteva verificări și am stat de vorbă cu colegi din zonă. În realitate, vagoanele sunt păzite de o firmă de pază ai cărei agenți de pază, ori dorm la serviciu, ori mai ”închid ochii”, fiind schimbate cel puțin două astfel de firme de pază până în prezent. În vagoane nu se află combustibil în cantități mari, țiganii scurgând în bidoane probabil ce rămâne pe fundul cisternelor. Bineînțeles că polițiștii au întocmit zeci de dosare penale celor din zonă, dar după cum știți, legislația nu este de partea celor corecți sau care doresc să facă dreptate. Ce este cel mai dureros pentru mine, este faptul că niciun oficial nu a ieșit cu un comunicat care să lumineze aceste aspecte și să delimiteze aspectele ireale și tendențioase de situația reală, oamenii trăind cu impresia că POLIȚIA NU FACE NIMIC, așa cum reiese și din multe comentarii ale celor care îi urmăresc pagina domnului Sabbagh. Greșit! POLIȚIA FACE PREA MULTE! Ar trebui să vă cereți scuze, domnule Sabbagh! Dovediți că aveți un gram de onoare și recunoașteți public faptul că ați greșit. Așa cum ați modificat titlul postării, puteți să vă cereți și scuze. Vă respectăm activitatea jurnalistică, dar dovediți că aveți și demnitate.

Q.E.D.

Mincinosul!....E si falsificator!
Fişiere ataşate
22851793_1478460905607047_4560524207536371744_n.png
Donbazil

Mesajde Donbazil » 02 Noi 2017, 23:54

Salut!

Politistii au umor
31 octombrie la 00:08 ·
Încă ceva și cu asta am închis acest subiect. Înțeleg că domnul Sabbagh și-a șters ultima postare în care mă amenința că mă va da în judecată. Nu mi-am dorit să intru într-o polemică cu domnia sa, chiar dacă am fost jignit de către acesta. Am vrut să demonstrez că, inițial, atunci când a postat la nervi probabil, a scris că ”poliția, firește, nu face nimic”, lucru pe care domnia sa nu l-a recunoscut, iar ulterior a deviat subiectul discuției, încercând să arate că ori polițiștii nu prind hoții, ori aceștia ar fi CORUPȚI, lucruri total NEADEVĂRATE. Este cel puțin curioasă această ”anchetă” jurnalistică și vă voi explica și de ce. Vagoanele filmate în localiatea Tileagd sunt GOALE. Bidoanele pe care le-ați văzut atârnate de țiganii din localitate la vanele respective sunt pline cu reziduuri. Adică, sunt umplute cu greu cu ce rămâne prin cisterne pe fundul acestora.
Chiar și așa, polițiștii au întocmit nenumărate dosare penale raportate la aceste fapte. De ce se comit acele fapte în continuare? Pentru că prejudiciul ÎN REALIATE NU EXISTĂ! Firma care se ocupă cu transportul combustibilului a comunicat polițiștilor în repetate rânduri că acele REZIDUURI nu sunt considerate combustibil și NU SE CONSTITUIE PARTE CIVILĂ ÎN PROCESUL PENAL. Colegii și chiar și magistrații știu prea bine cum se soluționează un dosar pentru care nu ai o persoană vătămată și nu ai prejudiciu. Cine are în pază acele vagoane totuși, de ce firma de pază este sancționată în repetetate rânduri de polițiști, pentru că paznicii sunt prinși dormind, dacă domnul Sabbagh a avut vreun interes să discrediteze polițiștii din localitate, doar domnia sa știe. Cert este că faptele prezentate sunt departe de realitate. Vi s-a mai prezentat un clip în care unii dintre țigani, fiind instigați să spună dacă au oferit mită, au răspuns afirmativ. Lucru care nu este dovedit în niciun fel. La fel de bine pot să spun și eu despre domnul jurnalist că a fost plătit de cineva să facă reportajul? Pot! Dar nu o fac, pentru că eu spre deosebire de domnia sa știu ce înseamnă să PROBEZI CEEA CE SPUI.
Am discutat atât cu șeful de post de acolo, cât și cu oameni din localitate, NU ARE NIMENI CE SĂ LE REPROȘEZE POLIȚIȘTILOR!! Sunt toți oameni la locul lor și aplică legislația pe care o au la îndemână. Este ușor să montezi niște imagini și să oferi credulilor o ”anchetă jurnalistică”. Niciodată nu am afirmat că este corect sau legal ce se întâmplă acolo. Pentru că nu este. Doar că polițiștii aplică legislația pe care o aplică și magistrații, nimic altceva. Ori chiar activitatea de cercetare penală este CONDUSĂ DE MAGISTRAȚI, nu de polițiști. Mai repede ne putem pune întrebarea de ce AU FOST SCHIMBATE DOUĂ FIRME DE PAZĂ PÂNĂ ÎN PREZENT sau de ce paznicii închid ochii. V-am demonstrat cum se minte cu televizorul și ce ușor este să arunci în derizoriu niște oameni care poate își riscă adesea viața pentru noi, vezi cazul Vezeteu. Există polițiști corupți? Sigur că există! Cum există în toate domeniile de activitate. Este corect să spunem că toți polițiștii sunt corupți? Normal că nu este! Cum nici toți jurnaliștii nu sunt ca domnul Sabbagh.
Donbazil

Mesajde ioanpuiu » 03 Noi 2017, 10:32

Comisar-şef la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate
Comisarul-sef.PNG

http://adevarul.ro/news/eveniment/regel ... index.html

eu, nu comentez
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 03 Noi 2017, 20:08

Ce sa fie de comentat!? A facut-o sa si-o traga!
csaa

Mesajde Donbazil » 03 Noi 2017, 21:55

Salut!

Stil de lucru al procurorilor democrati..... :evil:

Nicu Pasăre, fostul șef al postului de Poliție Urdari, a fost găsit nevinovat de acuzațiile ce i-au fost aduse într-un dosar penal în care a mai fost judecat împreună cu un alt coleg de-al său, ofițer de la Rovinari, ambii fiind la pensie acum.

Acesta a fost trimis în judecată alături de Ion Daniel Morie, cei doi fiind acuzați că i-ar fi ajutat pe frații Bebe Rică și Puiu Tauru să scape în timpul unei anchete pe care o făceau într-o pădure, unde cei din urmă fuseseră prinși la furat de lemne. În realitate, lucrurile nu au stat așa, pe parcursul procesului fiind explicate condițiile în care unul dintre hoți a reușit să scape, fiind prins ceva mai târziu pentru a fi tras la răspundere.

Pasăre s-a trezit însă inculpat în celebrul dosar în care a fost acuzat că a cerut favoruri sexuale de la concubina lui Bebe Rică Tauru, dosar în care a primit o condamnare cu suspendare, deși chiar femeia a mărturisit că totul a fost o înțelegere între ea și procurorul de caz pentru a-și scăpa bărbatul de acuzațiile de furt.

http://www.pandurul.ro/articol/achitare ... 96965.html

P.S. O sa vina acum gunoiul de procuror care a facut "intelegerea" cu infractorii, sa-i redea omului demnitatea terfelita, nervii zdruncinati si sanatatea distrusa?... :cry:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 06 Noi 2017, 21:27

Salut!

Galați: Polițiști, BĂTUȚI. Agresorul, arestat
Bogdan Bolojan / 06 noi 2017 / 16:51

:idea: :cry: :idea: :idea: :idea:

..."Potrivit reprezentanţilor Parchetului de lângă Judecătoria Galaţi, incidentul s-a petrecut în faţa unui magazin din centrul municipiului Galaţi. Bărbatul, aflat sub influenţa alcoolului, a provocat scandal, iar vânzătoarea a solicitat intervenţia agenţilor unei firme de pază. Aceştia nu au putut să-l liniştească şi au solicitat intervenţia unui echipaj de poliţie. Cei doi poliţişti care au sosit la faţa locului au fost loviţi de individ cu pumnii şi înjuraţi, iar unuia dintre ei i-a fost ruptă uniforma.

"Pe 5 noiembrie, un bărbat, de 33 ani, a agresat un echipaj de poliţie format din doi agenţi. Bărbatul a fost luat de poliţişti şi ulterior a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru ultraj. Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă", a declarat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Ea a precizat că agenţii de poliţie au fost răniţi uşor, fără a avea nevoie de spitalizare, relatează Agerpres.
Donbazil

Mesajde Bambucha » 06 Noi 2017, 23:25

Ma pregatesc moral cu rabdare, nervi si timp pentru organizarea unui flagrant. Consider ca nu e normal ca jigodiile umane sa ne reprezinte in institutiile statului roman. Wish me luck!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Shrek » 06 Noi 2017, 23:34

Daca este vorba de spaga, iti recomand sa iei legătură cu cei de la dna. Ei iti vor recomanda un birou in teritoriu. Este posibil ca cel care vrei sa-l " lucri" sa fie deja monitorizat si ar fi pacat sa strici munca baietilor. Multa baftă si sa ne tii la curent.
Shrek

Mesajde csaa » 06 Noi 2017, 23:39

Bambucha scrie:Ma pregatesc moral cu rabdare, nervi si timp pentru organizarea unui flagrant. Consider ca nu e normal ca jigodiile umane sa ne reprezinte in institutiile statului roman. Wish me luck!

Bafta!
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE