Salut!
Felicitari baieti!...
https://www.facebook.com/catalin.marian ... 800670343/
Donbazil scrie:Salut!
![]()
![]()
![]()
Politistii au umor a distribuit postarea publicată de Christian Sabbagh.
6 ore ·
După cum știți sau poate nu, omul de televiziune Christian Sabbagh a fost implicat de curând într-un scandal în localitatea bihoreană Tileagd. Ce s-a întâmplat mai exact? Domnul Sabbagh, împreună cu o echipă de filmare s-a deplasat acum câteva zile în localitatea mai sus menționată pentru a realiza niște reportaje, având ca temă furturile de produse petroliere din trenurile din gări, furturi comise de tiganii din localitate. Bineînțeles că domnul Sabbagh nu a luat legătura cu polițiștii sau autoritățile locale, nu s-a interesat de pericolele la care se expune, nu a cerut absolut niciun fel de informație de la nimeni. În timpul filmărilor, într-una din zile, a fost atacat de mai mulți țigani pe care domnia sa îi supraveghea, iar cameramanul îi filma. Nu mai intru în detalii, cert este că atât acesta, cât și ceilalți membri ai echipei de filmare au fost loviți sau bruscați.
Acum urmează partea interesantă! Domnul Sabbagh, în loc să fie obiectiv și să spună adevărul, respectiv faptul că polițiștii au intervenit în doar câteva minute, scăpându-i de o bătaie zdravănă, iar ulterior intervenind și polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale în sprijin, acesta s-a mulțumit să posteze că, citez ”Poliția, firesc, nu a făcut nimic”, ulterior MODIFICÂND TITLUL cu, citez ”Jungla Tileagd, Bihor - am fost atacati de hotii de combustibil”. Am rămas suprins cum un om de televiziune ca domnia sa, a postat un așa titlu tendențios, ireal și de natură a induce ideea că POLIȚIA NU FACE NIMIC. Bineînțeles că a fost întocmit imediat un dosar penal, iar cei în cauză au fost identificați. L-am întrebat pe domnul Sabbagh de ce postează un astfel de titlu care să conducă la ideea că polițiștii de acolo nu i-ar fi sărit în ajutor sau că nu au luat măsuri, iar domnia sa s-a limitat să spună că, citez: ”Imi petrec noptile de filmare doar cu politistii corecti, care fac cinste institutiei”. L-am întrebat dacă are informații în sensul că polițiștii de acolo nu ar fi corecți, iar răspunsul a fost halucinant: ”eu am spus că ies pe teren doar cu polițiștii corecți”, adică se subînțelegea că cei de acolo nu ar fi corecți. Postarea se găsește aici---https://www.facebook.com/…/a.32562681424…/1184400685037891/….
Am făcut câteva verificări și am stat de vorbă cu colegi din zonă. În realitate, vagoanele sunt păzite de o firmă de pază ai cărei agenți de pază, ori dorm la serviciu, ori mai ”închid ochii”, fiind schimbate cel puțin două astfel de firme de pază până în prezent. În vagoane nu se află combustibil în cantități mari, țiganii scurgând în bidoane probabil ce rămâne pe fundul cisternelor. Bineînțeles că polițiștii au întocmit zeci de dosare penale celor din zonă, dar după cum știți, legislația nu este de partea celor corecți sau care doresc să facă dreptate. Ce este cel mai dureros pentru mine, este faptul că niciun oficial nu a ieșit cu un comunicat care să lumineze aceste aspecte și să delimiteze aspectele ireale și tendențioase de situația reală, oamenii trăind cu impresia că POLIȚIA NU FACE NIMIC, așa cum reiese și din multe comentarii ale celor care îi urmăresc pagina domnului Sabbagh. Greșit! POLIȚIA FACE PREA MULTE! Ar trebui să vă cereți scuze, domnule Sabbagh! Dovediți că aveți un gram de onoare și recunoașteți public faptul că ați greșit. Așa cum ați modificat titlul postării, puteți să vă cereți și scuze. Vă respectăm activitatea jurnalistică, dar dovediți că aveți și demnitate.
Bambucha scrie:Ma pregatesc moral cu rabdare, nervi si timp pentru organizarea unui flagrant. Consider ca nu e normal ca jigodiile umane sa ne reprezinte in institutiile statului roman. Wish me luck!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori