de Donbazil » 28 Dec 2017, 14:20
Salut!
Cred ca am mai vorbit despre asta, dar acum mi-am amintit si am zis sa va transmit si voua, celor care sunteti curiosi ...Este doar un punct de vedere si nu-i musai sa fiti de acord....
Soarta trista a acestei tari....De la Traian incoace nimic n-a mai fost asa cum ne-am dori, totul a fost influentat de alogeni si mai ales de marile puteri si de inteligentele cenusii care dirijeaza din umnbra....Vai de noi! Imi reamintesc sfaturile marelui om care a fost Anghel Rugina:„Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate...POPORUL MEU SĂ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ̆!… Să înţ̧eleagă că la nivel global „cărţile sunt făcute”! Oamenii ăşţia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…” Dar cine sunt acei oameni? „ Pe oamenii ăşţia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre „muritorii de rând”! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăşţia sunt mici copii, pe lângă cei din „GRUP”! Trebuie să înţ̧elegeţi că adevăraţ̧ii bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru ca astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane „alese”, cunosc pe altele, şi tot aş̧a... Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scară internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”
Sa fiti sanatosi!...