Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde mircea.costache » 22 Dec 2017, 20:52

ioanpuiu scrie:
mircea.costache scrie:
feederman scrie: ...

Buna seara !
De spus nu ai ce, de povestit imi plac basmele Petre Ispirescu.

Cu de toate si Respect

Bună seara domnule mirceapunctcostache ! Ce mai face doamna Olguţa Vasilescu ?

Respect ...
... n-am, că la cît de puţin am primit în ultima vreme abia îmi ajunge pentru mine dar te asigur că te-am trecut pe lista de aşteptare.
Altădată, cu altă ocazie, cu toată bunăvoinţa ...

Buna seara !

Momentan face pe Ministru.Mai incolo om vedea.

Cu respect
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde XXL » 22 Dec 2017, 21:39

Habar nu am câți PSDofili mai sunt pe aici pe forum ...dar zi de zi întâlnesc mulți ,mult prea mulți...
Dar acum sînt sigur că noul an le va aduce numai bucurii:vor fi tratati numai de medici incompetenti (cei buni au plecat de mult afara),vor avea copii educați de niste pacalici genul lui pop,vor plăti impozite pe masura salariilor mărite ale funcționarilor de tot felul,si vor beneficia din plin de reforma justiției in care martori mincinosi vor putea relaxați să depună mărturie împotriva lor
Crăciun fericit!si un Nou An Fericit PSDofililor :lol: :lol: :lol:
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde mircea.costache » 22 Dec 2017, 22:29

XXL scrie:Habar nu am câți PSDofili mai sunt pe aici pe forum ...dar zi de zi întâlnesc mulți ,mult prea mulți...
Dar acum sînt sigur că noul an le va aduce numai bucurii:vor fi tratati numai de medici incompetenti (cei buni au plecat de mult afara),vor avea copii educați de niste pacalici genul lui pop,vor plăti impozite pe masura salariilor mărite ale funcționarilor de tot felul,si vor beneficia din plin de reforma justiției in care martori mincinosi vor putea relaxați să depună mărturie împotriva lor
Crăciun fericit!si un Nou An Fericit PSDofililor :lol: :lol: :lol:

Buna seara !

Ba ma lasi ca mi s-a rupt taman lectura ta.

Na ca fu din respect
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde cristian bh » 22 Dec 2017, 23:17

mircea.costache scrie:
XXL scrie:Habar nu am câți PSDofili mai sunt pe aici pe forum ..

Ba ma lasi ca mi s-a rupt taman lectura ta.

Na ca fu din respect

Nu puteai lipsi taman Domnia Ta,.. de la apelul sandalelor de seara,..
Asa,... tot din respect pt noi!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Mircea_63 » 22 Dec 2017, 23:59

Hei, CSCSLÎ! Te pomenesti ca toti medicii si dascalii din tara sunt incompetenti.
Sper ca tu sa ai o ocupatie si sa bubui de competenta. Sau... poate tot de incompetent ai mai ramas si tu pe aici?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde mircea.costache » 23 Dec 2017, 12:01

Mircea_63 scrie:Hei, CSCSLÎ! Te pomenesti ca toti medicii si dascalii din tara sunt incompetenti.
Sper ca tu sa ai o ocupatie si sa bubui de competenta. Sau... poate tot de incompetent ai mai ramas si tu pe aici?

Buna Ziua !

Maria Voastra unde o dai si unde o crapa.Sa dau un citat pentru a se vedea ca nu-i de la mine: Cu desteptul(p.....l) nescolarizat te lupti putin si ai scapat ,dar duci o lupta colosala cu (p.....l)care are scoala.Cu SUPUSENIE va aduc spre luare aminte ca eu nu nominalizez pe NIMENI la nimic.La cate drumuri am strabatut si strabat pot da cateva ex.si atat.Citez a la MSC:NOI SUNTEM UNDE SUNTEM PENTRU CA SUNTEM CINE SUNTEM.
Eu nu ocup pe NIMENI cum NIMENI nu ma ocupa pe mine.Daca ai auzit o bubuitura mai ia seama inca o data sa nu fie scapare de g..e.

Daca nu poti altceva nu am decat RESPECT
mircea.costache

Mesajde XXL » 23 Dec 2017, 21:01

....ori sa terminat prostia...ori PSDofili au ales sa ajute natura si sa se transforme in compost
...deocamdata treaba e buna :lol:
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde Mircea_63 » 23 Dec 2017, 21:14

Si tu cum ai vrea? Partid unic???
Iar partidul ala sa fie cel care iti place tie. :lol:
Cel mai bun lucru in politica de azi este ca putem vota diferit. Ma voi contrazice mereu cu cei care voteaza altfel decat mine, dar ma bucur ca o pot face.
Respecta-i pe cei care au alte optiuni politice decat tine. Nu esti -nimeni nu este- detinatorul adevarului absolut.
Mircea_63

Mesajde peterneamt » 23 Dec 2017, 22:34

Cancerul din supermarchet !
peterneamt

Mesajde csaa » 27 Dec 2017, 18:38

200000 de euro?????? In oug 13 parca era vorba de 200000 de lei. Inseamna ca a crescut prejudiciul in cazul Belina.
csaa

Mesajde Donbazil » 28 Dec 2017, 14:08

Salut!

In timp ce la noi se face "telejustitie" , oricine nu convine "sistemului" este facut farame pe mass-media, fiind condamnat inainte de a fi judecat ( in timp ce acei care livreaza informatii fac bani frumosi pentru informatiile " pe surse"... Altii s-au prins si iau masuri....Parlamentul israelian a ratificat, joi, o lege care interzice poliţiei să ofere detalii cu privire la o anchetă...

Observati ca la ei POLITIA - este politie si nu au nici o durere ca n-au DNA, sau alte structuri speciale aflate la sispozitia sistemului....
Donbazil

Mesajde Donbazil » 28 Dec 2017, 14:20

Salut!

Cred ca am mai vorbit despre asta, dar acum mi-am amintit si am zis sa va transmit si voua, celor care sunteti curiosi ...Este doar un punct de vedere si nu-i musai sa fiti de acord....
Soarta trista a acestei tari....De la Traian incoace nimic n-a mai fost asa cum ne-am dori, totul a fost influentat de alogeni si mai ales de marile puteri si de inteligentele cenusii care dirijeaza din umnbra....Vai de noi! Imi reamintesc sfaturile marelui om care a fost Anghel Rugina:„Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate...POPORUL MEU SĂ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ̆!… Să înţ̧eleagă că la nivel global „cărţile sunt făcute”! Oamenii ăşţia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…” Dar cine sunt acei oameni? „ Pe oamenii ăşţia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre „muritorii de rând”! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăşţia sunt mici copii, pe lângă cei din „GRUP”! Trebuie să înţ̧elegeţi că adevăraţ̧ii bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru ca astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane „alese”, cunosc pe altele, şi tot aş̧a... Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scară internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”
Sa fiti sanatosi!...
Donbazil

Mesajde Mircea_63 » 28 Dec 2017, 15:07

Donbazil, poate n-ar fi rau sa nu fim la voia intamplarii sau la mana unor lideri care se imbolnavesc de putere, desi nu cred.
Chestia cu alogenia tine mai mult de credinta. Te cauti la gene si aflii ca esti mai degraba... turc. In schimb daca te consideri roman, esti roman.
Mircea_63

Mesajde Donbazil » 28 Dec 2017, 21:30

Salut!

La mine-i mai greu....Am genealogia din vreo sase-sapte natii....Si asta doar dupa cate am reusit sa retin de la bunica-mea - fie iertata......Ca inaintea ei cine stie ce s-o fi intamplat...Oricum la noi in casa s-au vorbit mai multe limbi, in satul in care am crescut la fel, pe unde am fost cu serviciul idem, asa ca ....Nu-i rau sa fii poliglot si sa ai la nastere pata mongola iar dupa opt zile sa-ti taie preputul, pe la 6 luni sa te boteze la Ortodoxi si cand esti mare sa fii comunist convins....La batranete...Mai vedem!....Care mai apuca.... :lol: :lol: :lol:
Donbazil

Mesajde csaa » 28 Dec 2017, 21:48

Donbazil scrie:Salut!

In timp ce la noi se face "telejustitie" , oricine nu convine "sistemului" este facut farame pe mass-media, fiind condamnat inainte de a fi judecat ( in timp ce acei care livreaza informatii fac bani frumosi pentru informatiile " pe surse"... Altii s-au prins si iau masuri....Parlamentul israelian a ratificat, joi, o lege care interzice poliţiei să ofere detalii cu privire la o anchetă...

Observati ca la ei POLITIA - este politie si nu au nici o durere ca n-au DNA, sau alte structuri speciale aflate la sispozitia sistemului....

Nici la noi nu e voie. Dosarele penale, pana la emiterea rechizitoriului, sunt confidentiale. Informatiile se livreaza catre mass media de la parchet, uneori chiar prin purtatorul de cuvant.
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE