Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Aurel1959 » 08 Ian 2018, 23:44

Domnule cssa, n- am sa intru in jocul dumneavoastra, pentru ca imi dau seama ca incerci sa dregi busuiocu.Eu m-am referit clar la speta si postarile facute concret pe ea.Puteam foarte bine sa nu-mi dau cu parerea daca nu as fi constatat ca aveti legatura cu institutia si ca duceti in eruare cetatenii care au intradevar probleme de rezolvat.
Ultima oară modificat de Aurel1959 pe 08 Ian 2018, 23:57, modificat 1 dată în total.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde italianu » 08 Ian 2018, 23:47

Întrebare : O amendă de circulatie ,,primită" in 2010 si neplătită din motivul negăsirii,,adresantului"....ce se alege de ea?
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde csaa » 08 Ian 2018, 23:49

iulians scrie:O distrugere de 2 arbusti=tulburare de posesie???

Faptul ca s-a amplasat un stalp fara accetul proprietarului terenului = tulburare deposesie ;)
Am spus mai sus ca speculat putin cu privire la tulburarea de posesie deoarece am presupus ca stalpul acela a fost montat fara acceptul proprietarului terenului.
csaa

Mesajde csaa » 08 Ian 2018, 23:53

Aurel1959 scrie:Domnule cssa, n- am sa intru in jocul dumneavoastra, pentru ca imi dau seama ca incerci sa dregi busuiocu.Eu m-am referit clar la speta si postarile facute concret pe ea.Puteam foarte bine sa nu-mi dau cu parerea daca nu as fi constatat ca aveti legatura cu institutia si ca duceti in eruare cetatenii care au intradevar probleme de rezolvat.

Vad ca dumneata ai pricepatoarea stricata la ora asta si, desi vroiam sa iti dai seama singur care e raspunsul, am sa iti raspund direct: DA! PENTRU DISTRUGEREA A DOI ARBUSTI DE TUIA SE POATE APELA LA 112!!
Acum e destul de clar si de....mare pentru dumneata?
csaa

Mesajde csaa » 08 Ian 2018, 23:54

italianu scrie:Întrebare : O amendă de circulatie ,,primită" in 2010 si neplătită din motivul negăsirii,,adresantului"....ce se alege de ea?

Depinde. Puteti detalia?
csaa

Mesajde Aurel1959 » 09 Ian 2018, 00:08

csaa scrie:
Aurel1959 scrie:Domnule cssa, n- am sa intru in jocul dumneavoastra, pentru ca imi dau seama ca incerci sa dregi busuiocu.Eu m-am referit clar la speta si postarile facute concret pe ea.Puteam foarte bine sa nu-mi dau cu parerea daca nu as fi constatat ca aveti legatura cu institutia si ca duceti in eruare cetatenii care au intradevar probleme de rezolvat.

Vad ca dumneata ai pricepatoarea stricata la ora asta si, desi vroiam sa iti dai seama singur care e raspunsul, am sa iti raspund direct: DA! PENTRU DISTRUGEREA A DOI ARBUSTI DE TUIA SE POATE APELA LA 112!!

Acum imi explic de ce politia apare zilnic in public la modul negativ.Una e "se poate apela 112": Clar ca daca vrea oricine o poate face pentru orice.Si alta e sa fie conform legii.
Aurel1959

Mesajde iulians » 09 Ian 2018, 00:16

Tulburarea de posesie este o cauza civila daca nu este savarsita prin violenta ca sa devina penala.
iulians

Mesajde iulians » 09 Ian 2018, 00:28

Legea spune urmatoarele:
Numarul unic pentru apelurile de urgenta in retelele publice de telefonie este 112.
Numarul unic pentru apelurile de urgenta se apeleaza atunci cand este necesara
interventia agentiilor specializate de interventie, pentru asigurarea asistentei imediate in
situatii in care este periclitata viata, integritatea ori sanatatea cetateanului, ordinea
publica, proprietatea publica sau privata ori mediul.
Apel de urgenta - orice apel catre Serviciul de urgenta 112, care necesita actiunea
agentiilor specializate de interventie;
iulians

Mesajde ioanpuiu » 09 Ian 2018, 00:29

Donbazil scrie:Salut!

Daca-i el cel vinovat, LEGEA isi va spune cuvantul....Nu conteaza unde lucra. Cel mai important este ca a fost prins. - Si a fost prins cumva de #Rezist?....DNA?....CIA...KGB?...Politicieni?...Jurnalistii de scandal?....NU!....A fost prins de ADEVARATII POLITISTI!....Acei care-s suduiti, barfiti , acuzati si facuti in tot felul de niste "nimeni" care doresc sa se vada sau auda in presa....Este vorba de un infractor si este vorba de cei care l-au prins: Niste politisti, care si-au facut treaba perfect....restul e can can, breking news sau cum doriti dvs.....

Cel care a agresat sexual doi copii mici, Eugen Stan, este un poliţist adevărat, nu fals ... cu uniformă, legitimaţie de serviciu, leafă, etc.
Nu a fost o problemă de prindere că nu s-a ascuns şi nici nu a opus rezistenţă armată baricadat în apartament.
A fost un caz de spirit de observaţie şi recunoaştere dar nu ceva colectiv, ca atunci cînd un grup de poliţişti se uită la meci şi strigă în cor: "uite-l mă pe Adrian Mutu cum ratează!"

Restul, ridicarea cu mascaţii ... a fost într-adevăr can-can, sau breaking-news ... aşa cum spune colegu' Donbazil.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Donbazil » 09 Ian 2018, 01:40

Salut!

Corect!..."Nu a fost problema de prindere"....Dar a fost problema de identificare - si nu-i tot una....( Am dat niste examene la criminalistica si am avut nota buna la "portret vorbit", dar eram un militian comunist deci nu se pune)...Identificarea unui suspect din milionul de bucuresteni si inca vreo cateva sute de mii -din imprejurimile capitalei, e doar asa, o chestie de pac, pac!....Vorba lu' Becali....
Donbazil

Mesajde ioanpuiu » 09 Ian 2018, 02:10

Şi atunci, partea asta ...
Donbazil scrie: Si a fost prins cumva de #Rezist?....DNA?....CIA...KGB?...Politicieni?...Jurnalistii de scandal?....NU!....A fost prins de ADEVARATII POLITISTI!....Acei care-s suduiti, barfiti , acuzati si facuti in tot felul de niste "nimeni" care ..................

... nu arată ca o încercare de a vă spăla toţi pe faţă cu meritele unuia singur (cel care l-a identificat) aşa cum alţii se spală cu apă sfinţită :?:
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 09 Ian 2018, 11:24

cornelioandanciu scrie:Ca imi place mie sa bag batul prin gard prin topicul asta, asta este alta treaba...

De data asta ai nimerit-o.
Mă simt usurat să fac o rectificare necesară. Am greşit folosind pluralul dar a fost din neatenţie şi grabă.
A decurs cumva din pluralul utilizat de catre Donbazil, care vorbeşte în numele poliţiei în întregul ei şi face asta fără mandat. El singur-singurel s-a lansat într-o acţiune de spălare a obrazului colectiv al poliţiei fără să fie cazul.
Nici eu şi nici alţii nu am afirmat sau măcar sugerat că toată poliţia e vinovată pentru actele unia singur.

Persoane cu devieri de comportament se găsesc în toate profesiile.

La fel, există corupţi în medicină, în justiţie, în administraţie şi în politică, în multe alte domenii dar impactul social nu este egal: dacă o croitoreasă nemulţumită de leafă, face treabă de mîntuială, se poate întîmpla să pierzi un nasture sau doi de la haină, să se descoasă o mînecă, etc.

Poate nu aş fi comentat mesajul lui dacă nu ar fi fost şi tendenţios pe deasupra, dacă el nu ar fi atacat alte categorii de oameni dar a făcut-o atunci cînd a scris:
".........a fost prins cumva de #Rezist?....DNA?....CIA...KGB?...Politicieni?...Jurnalistii de scandal?....NU!....A fost prins de ADEVARATII POLITISTI!......"
ioanpuiu

Mesajde csaa » 09 Ian 2018, 20:00

Aurel1959 scrie:
csaa scrie:

Acum imi explic de ce politia apare zilnic in public la modul negativ.Una e "se poate apela 112": Clar ca daca vrea oricine o poate face pentru orice.Si alta e sa fie conform legii.

Ce treaba are imaginea politiei cu faptul ca se poate apela la nr de urgenta in caz de ...urgenta????? Imi scapa logica dumitale.
csaa

Mesajde csaa » 09 Ian 2018, 20:06

iulians scrie:Tulburarea de posesie este o cauza civila daca nu este savarsita prin violenta ca sa devina penala.

Vezi art. 256 cp. Nu am gasit in cc asa ceva. Repet: Am spus mai sus ca am speculat putin cu privire la tulburarea de posesie.
csaa

Mesajde csaa » 09 Ian 2018, 20:14

ioanpuiu scrie:
cornelioandanciu scrie:Ca imi place mie sa bag batul prin gard prin topicul asta, asta este alta treaba...

De data asta ai nimerit-o.
Mă simt usurat să fac o rectificare necesară. Am greşit folosind pluralul dar a fost din neatenţie şi grabă.
A decurs cumva din pluralul utilizat de catre Donbazil, care vorbeşte în numele poliţiei în întregul ei şi face asta fără mandat. El singur-singurel s-a lansat într-o acţiune de spălare a obrazului colectiv al poliţiei fără să fie cazul.
Nici eu şi nici alţii nu am afirmat sau măcar sugerat că toată poliţia e vinovată pentru actele unia singur.

Persoane cu devieri de comportament se găsesc în toate profesiile.

La fel, există corupţi în medicină, în justiţie, în administraţie şi în politică, în multe alte domenii dar impactul social nu este egal: dacă o croitoreasă nemulţumită de leafă, face treabă de mîntuială, se poate întîmpla să pierzi un nasture sau doi de la haină, să se descoasă o mînecă, etc.

Poate nu aş fi comentat mesajul lui dacă nu ar fi fost şi tendenţios pe deasupra, dacă el nu ar fi atacat alte categorii de oameni dar a făcut-o atunci cînd a scris:
".........a fost prins cumva de #Rezist?....DNA?....CIA...KGB?...Politicieni?...Jurnalistii de scandal?....NU!....A fost prins de ADEVARATII POLITISTI!......"

Tocmai vroiam sa te intreb ce fel de psihopat crezi ca sunt????? Prea te aprinzi cand e vorba de #....DNA....etc. si parca refuzi sa vezi greselile facute
csaa

Mesajde Aurel1959 » 09 Ian 2018, 22:12

csaa scrie:
Aurel1959 scrie:
csaa scrie:

Ce treaba are imaginea politiei cu faptul ca se poate apela la nr de urgenta in caz de ...urgenta????? Imi scapa logica dumitale.

Pai logica mea imi spune ca un politist ca tine, cand face recomandari unei persoane ,trebue
sa le faca la modul corect prevazut de legea pe care trebue sa o cunoasca . A suna la 112, dupa ce costati cele din speta in discutie,nu are caracter de urgenta.O asfel de recomandare poate pune persoana in situatia neplacuta ca pe linga necazul pe care il are, sa mai primeasca si o amenda .Au fost destule cazuri in ultima vreme .
Aurel1959

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE