iulians scrie:O distrugere de 2 arbusti=tulburare de posesie???
Aurel1959 scrie:Domnule cssa, n- am sa intru in jocul dumneavoastra, pentru ca imi dau seama ca incerci sa dregi busuiocu.Eu m-am referit clar la speta si postarile facute concret pe ea.Puteam foarte bine sa nu-mi dau cu parerea daca nu as fi constatat ca aveti legatura cu institutia si ca duceti in eruare cetatenii care au intradevar probleme de rezolvat.
italianu scrie:Întrebare : O amendă de circulatie ,,primită" in 2010 si neplătită din motivul negăsirii,,adresantului"....ce se alege de ea?
csaa scrie:Aurel1959 scrie:Domnule cssa, n- am sa intru in jocul dumneavoastra, pentru ca imi dau seama ca incerci sa dregi busuiocu.Eu m-am referit clar la speta si postarile facute concret pe ea.Puteam foarte bine sa nu-mi dau cu parerea daca nu as fi constatat ca aveti legatura cu institutia si ca duceti in eruare cetatenii care au intradevar probleme de rezolvat.
Vad ca dumneata ai pricepatoarea stricata la ora asta si, desi vroiam sa iti dai seama singur care e raspunsul, am sa iti raspund direct: DA! PENTRU DISTRUGEREA A DOI ARBUSTI DE TUIA SE POATE APELA LA 112!!
Acum e destul de clar si de....mare pentru dumneata?
Donbazil scrie:Salut!
Daca-i el cel vinovat, LEGEA isi va spune cuvantul....Nu conteaza unde lucra. Cel mai important este ca a fost prins. - Si a fost prins cumva de #Rezist?....DNA?....CIA...KGB?...Politicieni?...Jurnalistii de scandal?....NU!....A fost prins de ADEVARATII POLITISTI!....Acei care-s suduiti, barfiti , acuzati si facuti in tot felul de niste "nimeni" care doresc sa se vada sau auda in presa....Este vorba de un infractor si este vorba de cei care l-au prins: Niste politisti, care si-au facut treaba perfect....restul e can can, breking news sau cum doriti dvs.....
Donbazil scrie: Si a fost prins cumva de #Rezist?....DNA?....CIA...KGB?...Politicieni?...Jurnalistii de scandal?....NU!....A fost prins de ADEVARATII POLITISTI!....Acei care-s suduiti, barfiti , acuzati si facuti in tot felul de niste "nimeni" care ..................
cornelioandanciu scrie:Ca imi place mie sa bag batul prin gard prin topicul asta, asta este alta treaba...
Aurel1959 scrie:csaa scrie:Aurel1959 scrie:Domnule cssa, n- am sa intru in jocul dumneavoastra, pentru ca imi dau seama ca incerci sa dregi busuiocu.Eu m-am referit clar la speta si postarile facute concret pe ea.Puteam foarte bine sa nu-mi dau cu parerea daca nu as fi constatat ca aveti legatura cu institutia si ca duceti in eruare cetatenii care au intradevar probleme de rezolvat.
Vad ca dumneata ai pricepatoarea stricata la ora asta si, desi vroiam sa iti dai seama singur care e raspunsul, am sa iti raspund direct: DA! PENTRU DISTRUGEREA A DOI ARBUSTI DE TUIA SE POATE APELA LA 112!!
Acum imi explic de ce politia apare zilnic in public la modul negativ.Una e "se poate apela 112": Clar ca daca vrea oricine o poate face pentru orice.Si alta e sa fie conform legii.
iulians scrie:Tulburarea de posesie este o cauza civila daca nu este savarsita prin violenta ca sa devina penala.
ioanpuiu scrie:cornelioandanciu scrie:Ca imi place mie sa bag batul prin gard prin topicul asta, asta este alta treaba...
De data asta ai nimerit-o.
Mă simt usurat să fac o rectificare necesară. Am greşit folosind pluralul dar a fost din neatenţie şi grabă.
A decurs cumva din pluralul utilizat de catre Donbazil, care vorbeşte în numele poliţiei în întregul ei şi face asta fără mandat. El singur-singurel s-a lansat într-o acţiune de spălare a obrazului colectiv al poliţiei fără să fie cazul.
Nici eu şi nici alţii nu am afirmat sau măcar sugerat că toată poliţia e vinovată pentru actele unia singur.
Persoane cu devieri de comportament se găsesc în toate profesiile.
La fel, există corupţi în medicină, în justiţie, în administraţie şi în politică, în multe alte domenii dar impactul social nu este egal: dacă o croitoreasă nemulţumită de leafă, face treabă de mîntuială, se poate întîmpla să pierzi un nasture sau doi de la haină, să se descoasă o mînecă, etc.
Poate nu aş fi comentat mesajul lui dacă nu ar fi fost şi tendenţios pe deasupra, dacă el nu ar fi atacat alte categorii de oameni dar a făcut-o atunci cînd a scris:
".........a fost prins cumva de #Rezist?....DNA?....CIA...KGB?...Politicieni?...Jurnalistii de scandal?....NU!....A fost prins de ADEVARATII POLITISTI!......"
csaa scrie:Aurel1959 scrie:csaa scrie:Aurel1959 scrie:Domnule cssa, n- am sa intru in jocul dumneavoastra, pentru ca imi dau seama ca incerci sa dregi busuiocu.Eu m-am referit clar la speta si postarile facute concret pe ea.Puteam foarte bine sa nu-mi dau cu parerea daca nu as fi constatat ca aveti legatura cu institutia si ca duceti in eruare cetatenii care au intradevar probleme de rezolvat.
Acum imi explic de ce politia apare zilnic in public la modul negativ.Una e "se poate apela 112": Clar ca daca vrea oricine o poate face pentru orice.Si alta e sa fie conform legii.
Ce treaba are imaginea politiei cu faptul ca se poate apela la nr de urgenta in caz de ...urgenta????? Imi scapa logica dumitale.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori