http://www.spiegel.de/politik/ausland/rumaenien-aufruhr-in-der-anstalt-der-korrupten-a-1188129.html
Ioan Guist scrie:Prima nominalizare a fost saideh.Au urmat grindeanu, tudose si abia apoi doamna propusa astazi.Teoretic Aceasta propunere e cu mult mai putin pregatita sa fie in cupu' guvernului decat predecesorii.
Teoretic o sa fie mai rau.Practic am cam intrat in baliga peste brau ...bine.
cornelioandanciu scrie:Tudose a aratat ca mai avem oameni politici cu verticalitate. Dumneavoastra ce ati fi facut daca ati fi fost in locul lui ? Ca a scapat o declaratie care a fost nepotrivita ? Ganditi-va la stresul prin care a trecut acest om. Este usor sa il judecati.
Si daca doriti momente vesele, s-ar putea sa le aveti de acum incolo, numai ca nu poporul roman va rade, vor rade altii... Greul abia de acum incolo incepe !
cornelioandanciu scrie:Cu multinationalele treaba sta cam asa :firma mama , care de obicei isi are sediul intr-un paradis fiscal, le fixeaza firmelor subordonate, care se afla in diferite tari, niste bugete in care acestea trebuie sa se incadreze. Platile finale se vor face catre acea firma mama din paradisul fiscal. Tot prin acea firma se deruleaza si alte afaceri care aduc grosul de bani. Iar fraierii primesc doar bugete limitate, bine calculate.Ca batem palma cu ei ? De multe ori palma o bati si de nevoie...
Cu bancile ? Nu mai insist, mi-e scarba ! Statul ii trage banii nenorocitului care lucreaza pe salariul minim, iar celor care invart miliarde in fiecare zi nu le poate lua impozit... NESIMTIRE CRUNTA !!! S-ar parea ca nici nu le vor lua impozit nici de acum incolo. Banca,exact ca si un organism parazit nesimtit, a stiut sa se faca necesara si sa se eschiveze platii impozitelor. Si vad ca le plangem de mila ! Probabil ca banca este o casa de binefacere.
In rest, sa voteze fiecare cu cine vrea, aceasta este democratia.
cornelioandanciu scrie: Iar fraierii primesc doar bugete limitate, bine calculate.Ca batem palma cu ei ? De multe ori palma o bati si de nevoie...
Cu bancile ? Nu mai insist, mi-e scarba ! .
cornelioandanciu scrie:Profit doar de 2,1 miliarde de lei ? Pai bancile sint cele mai ordinare multinationale ! Cat au bagat in paradisuri fiscale ?? Nimeni nu poate sti ! Evident ca oamenii nu mai au alte sanse decat se se angajeze la cei care au finantele si economiile lumii in mainile lor ! Nu au nicio sansa sa traiasca pe cont propriu. TREBUIE sa depinda omul de ei. Si aici, si in orice alta tara ! Chiar si cand cumpara ochelari de cal !
cornelioandanciu scrie: Cat au bagat in paradisuri fiscale ?? Nimeni nu poate sti !
cornelioandanciu scrie:Imi spui sa schimb eu legea ? Eu nu am puterea de a o face, doar pot vota cu cei care au intentia s-o faca.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori