bun venit Adi! Sa va traiasca si sa va iubeasca,pt ca sunt sigur ca voi ii iubiti si-i ocrotiti.[cred ca-i citat din ce ai gandit si pus pe coala tu].Acuma,ce sa zic eu;cand am cumparat baraca asta din Candesti[am o casuta si in BUzau cre-i gazdueste pe ei {fiu nora si nepoti} sa poata fi mai usor dusi la scoala{aia mici} si educatie]prioritatea a fost sa creez conditii de trai cat de cat civilizat ca sa pot atrage sotia si vizita nepotului [atunci a aparut primul, Georgian].Acu' tu sti cat efort depui sa-i pui pe toti de acord cand faci o schimbare de proportii.Apa curenta,incalzire centrala [cu lemne]baie,bucatarie,magazie, garaj,garduri pt cca 2000 m patrati[isire la strada 25 ml] cotete, solar, livada, ciupercarie[afli primul,o sa detaliez].Dar cand am aflat ca voi fi bunic,m-am lasat de tigari [o sa invat cum si pe cei interesati

],am trasat locul de joaca pt copii[am rupt din gradina cu flori] l-am gazonat, am montat panoul de baschet,am facut balansoar, leagan ,un fel de toc de usa mai mare plin cu nisip.Tinem cu mana stanga ,cu dintii impingeam cu fruntea si sudam, batem cuie sau legam cu sarma.Nu ma pling,as dori sa citeasca si cei mai tineri sa culeaga din experieta pozitiva a altora si aici nu ma refer numai la ce am facut eu.Adi, asa ma supara cand cineva scrie mult asa cum am scris eu acum

.ps gena transmisa de mine la Vulturul negru si Baile Felix,a ramas tot in Muntenia

eu ma refeream la popoare, la noi tatari, turci, rusi la voi austrieci,germani etc.