Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ajutor!!!!!!!!!!

Mesajde bostina constantin » 07 Ian 2012, 14:35

bostina constantin scrie:
paul scrie:Care va sa zica ... asa ! Doamna Lili ... sofereste si mata ...la munca de jos ! ;) Da' apropos de munca ... faci si schimbul trei ??? :o Ce bogat trebuie sa fii nea Costica ... daca muncesti asa mult !!! :roll:
Nea Costica ... asa mai in soapta sa nu auda doamna Lili ... da-l incolo de Matiz . Fa si mata ... un gest ... i-ai doamnei Lili o masina ! :roll:

Paulica sa traiesti!!Ma,lasa-ma sa ma linistesc, tu ai nepoti,sa ti traiasca!!Tu sti cat te obosesc nepotii?? O sa ti mai arat poze cat imi doresc sa-i pot educa, sa si poata folosi mintea.
Paule , iti spun sincer ,tanti Lili chiar merita mai mullt decat avem [mai discutam] ,dar,[daca barbatul aduce cu carul si femeia imparte cu poala cum ii?? Ma chinui sa ti pun o poza cu motosapa sa te duci si tu la munca :roll: ,nu sa gandesti :geek:
motosapa (Small).jpg
dezleaga folia si la munca razatorule,[noi muncim nu gandim] sa traiesti ca simpatic mai esti!!!
bostina constantin

Mesajde paul » 07 Ian 2012, 15:04

Nea Costica ,imi placi ... pentru ca esti ... OM DE CUVANT !!! In al doilea rand ... APRECIEZ ... faptul ca totusi ai avut " mila "si nu mi-ai recomandat o prasitoare ... manuala !!! Fericiti cei milostivi ... spune Scriptura . Partea proasta e alta ... nici cu fenomenul care se numeste ... gandire ... nu ma indeletnicesc prea bine si nici treaba cu ... noi muncim , NU GANDIM ...nu-mi prea iese !!! Fac o echilibristica periculoasa intre cele doua ... Dumneata ... cum ma sfatuiesti ???
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde bostina constantin » 07 Ian 2012, 17:46

salut Paulica,daca ma mai apelezi cu d ta ma inervezi si-ti dau alta canona mai grea.:lol: trimiterea la acea exprimare,minereasca,era o gluma,ce dorea sa exprime inversul expresiei.Cine a conceput inlocuitorul casmalei cred ca intai a gandit si apoi a muncit[a usurat munca folosid mobila de la etaj {adica, creerul}] Nea Costica nu da sfaturi,decat tehnice ,cine are simtul umorului are si etajul mobilat. :roll: Paulica , prin 75 au venit [transferati],niste concitadini de ai tai sa modeleze sticla la Buzau[RUBINUL cred],niste artisti. Eo locuiam ,cu chirie ,la o casa in drumul lor catre blocul de nefamilisti si aveam un picap lasat de fratele meu care plecase la armata si dupa ce veneam de la servici puneam difuzorul pe geam[geamul se deschidea in strada] ascultam muzica si aspiram fete :lol: Un sticlar[simpatic ],m-a rugat sa-i imprumut aparatul si cu placi, pt ca e ziua lui si ii place muzica mea.L-am servit ,dar la restituire nu mi-a mai adus placile cu formatia FOENIX, motivand ca i le-a furat.L-am crezut si nu i-am cerut plata,sa fie sanatos!!ps:daca il mai superi pe nea Costica cu persoana a 3 a plural, urmatorul canon[sau canoana] va fi , sa iei masina ta [nu matiz] sa asculti la ferestrele concitadinilor tai [pe care ii salut si le doresc LA MULTI ANI!!] si unde auzi NEBUNUL CU OCHII INCHISI, TIGANIADA etc, sa notezi ca aia sunt hotii de placi :twisted: .
bostina constantin

Mesajde paul » 07 Ian 2012, 18:02

Nea Costica ... REGRET FAPTELE REPROBABILE ALE ... " CONCITADINILOR " MEI !!! Nea Costica ... era perioada de industrializare fortata a tarii . Cum se deschidea o fabrica undeva ... se adunau din toate zonele ... se angajau ,se duceau la secretarul de partid luau repartitie de locuinta si ... erau falticeneni :o Nea Costica ,daca iti mai amintesti numele ... " melomanului " , cred ca pot sa fac ceva pentru mata !!! Macar sa-i bat obrazul ... dupa 30 de ani !!!
Acum ... in alta ordine de idei ... dupa Bucuresti si Iasi ... FALTICENIUL ,A DAT TARII ... CEI MAI MULTI OAMENI DE SEAMA !!! Daca vrei ... putem aborda subiectul din ambele unghiuri !
Cu simtul umorului stau mai bine decat ... multi !!!
Stiam eu ... ce simteam !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Adi Hodis » 07 Ian 2012, 18:46

bostina constantin scrie:salut Paulica,daca ma mai apelezi cu d ta ma inervezi si-ti dau alta canona mai grea.:lol: ...

:)
Sa traiesti nea Costica ... permite-mi un pont ... sa taie un goron cu brishca, o fi destul de greu ? :roll:
Daca nu, atunci recurgem la alt ... greumant, ca este. :lol:

@Paule ... sa nu-mi zici nimic, nu eu dau canonu` ... io-s nevinovat ca un puiutz ... :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde paul » 07 Ian 2012, 18:53

Nea Costica ... nu te lasa influentat !!! Stiu ca mata ... ai inima de mama !!! :roll:
Si ... Adi Hodis ... de tata !!! :roll:
Bun e tata ,dar , ca mama ... nu e nimenea !!!
:lol: :lol: :lol:
paul

Mesajde paul » 07 Ian 2012, 19:11

urmatorul canon[sau canoana] va fi , sa iei masina ta [nu matiz]

Pai ... nea Costica ... eu am ... DACIA !!! :lol: :lol: :lol:
Fara ...misto !!!
paul

Mesajde bostina constantin » 07 Ian 2012, 23:08

Te salut Adi!,ma tu iubesti muntenii si moldovenii?,sau vrei sa continui Baltagul?.Eu am zis ca daca respecta rugamintea lu nea Costica[multumesc tie ca tu o respecti]nu-i dau canon.ps1ce inseamna cuvantul acela echivalent al canonului.ps2am asteptat sa-mi citesti postarea unde punctam constatarea ta,, panza taie tot ce i dai :lol: "citat aproximativ.Ma-i terminat,te respecta nea Costica.
bostina constantin

Mesajde Adi Hodis » 07 Ian 2012, 23:47

Nea Cositca, eu iubesc romanii dar mi-s la inima aia care stie la glume... deci n-avem treaba cu baltagu numa daca nu face fatza brishca la goron ... si-atunci ca sa nu-i fie asa mare greumantu` ( pedeapsa ), iaca, poa`sa foloseasca baltagu. Termina mai repede, mai ales daca goronu nu are 200 de ani. :lol:

Referitor la panza, parca am zis ca "taie ce-i dai ". Nu taie orice insa degetele, nici nu canta cand trece ( presupun ).
Da`ce ? ... ai scapat cumva vre-un deget ?. :?
Pericolul creste pe masura ce te obisnuiesti cu el si nu iti mai este frica de panza.
Cand intervine graba si neatentia, ajunge odata ... si urmeaza regretul.
E foarte important a invatza de la inceput sa nu treaca mana de o limita, niciodata.
Dincolo de limita sa se foloseasca un impingator din lemn, daca e sa-l taie, nu-i problema, sint destule.

Te salut cu drag.
semneaza ... io`. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde bostina constantin » 08 Ian 2012, 00:23

Te salut si te respect Paulica,cu ce sa incep? e greu sa dialoghez cu voi [forumistii] dar ma straduiesc;am spus ca nu am cerut plata pt placi [erau foarte valoroase, nu se gaseau la vanzare] am acceptat situatia [nu stiu daca el m-a considerat fraier sau intelegator, cred ca a l doilea termen, de aceea nu sunt suparat ,a-le tineretii valuri.] Hai ma ,ca nu te supar eu la ora asta chiar daca pot fi si mama vitrega. Dacia s-o stapaniti sanatosi,acuma pot sa-ti dau un sfat;daca poti sa o schimbi[eu am imprumut la banca] orienteaza-te la cosum mic, ca-si scoate banii.Paulica ,eu am scris ca respect falticenenii ,le am si urat ceva.Sa va ajute D zeu in cea ce va doriti.Acuma sa descretim fruntile;pt salutul tau adresat lui Lili de revelion,ea iti daruieste pt ochi tie si tuturor forumistilor;nu reusesc cu poza!!
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 08 Ian 2012, 01:06

Adi, mutltumesc celui de sus,nu am nicio unghie lipsa ,am spus acolo ca, constatarea ta, ma face sa fiu mai atent cand folosesc masini cu risc marit de pericol .Ma da tu ma minunezi cu oricare postare [la mine sau la altii] eu am inteles tot ce zici tu ,si ti multumesc.ps m-am cazat la hotel Vulturul negru, am vazut Biserica cu semiluna, am facut baie la Baile Felix,de-aia va respect ;,apropo nu ai comentat ,constatarea mea referitoare la gena,[vest- est] NOAPTE BUNA TIE SI FAMILIEI TALE!!!
bostina constantin

Mesajde Adi Hodis » 08 Ian 2012, 02:13

Pai unde-i gena nea Costica ? ... o cauta-i da`cred ca s-a ascuns, in Felix :)
Nu-i bai ca am gasit altceva ... zici ca te obosesc nepotii ?, cum, unde, la cosul de baschet ? ... pai daca nu le dai activitati sa se oboseasca singuri, normal ca pe matale nu te tin puterile ca deh ... anii sint mai multi.
Eu le dau de munca, le-am luat jucarii de trebuiesc puse in saci ... nu ma intreba pe unde am loc sa umblu prin casa dupa ce le goleste ori cat de bine-mi pica o jucarie mica sub talpa noaptea :shock:
Iote ce fum iesea din motoare ... cica si eu, la mintea pruncilor :lol:
Fişiere ataşate
25062011098 (Medium).jpg
Adi Hodis

Mesajde bostina constantin » 08 Ian 2012, 22:20

bun venit Adi! Sa va traiasca si sa va iubeasca,pt ca sunt sigur ca voi ii iubiti si-i ocrotiti.[cred ca-i citat din ce ai gandit si pus pe coala tu].Acuma,ce sa zic eu;cand am cumparat baraca asta din Candesti[am o casuta si in BUzau cre-i gazdueste pe ei {fiu nora si nepoti} sa poata fi mai usor dusi la scoala{aia mici} si educatie]prioritatea a fost sa creez conditii de trai cat de cat civilizat ca sa pot atrage sotia si vizita nepotului [atunci a aparut primul, Georgian].Acu' tu sti cat efort depui sa-i pui pe toti de acord cand faci o schimbare de proportii.Apa curenta,incalzire centrala [cu lemne]baie,bucatarie,magazie, garaj,garduri pt cca 2000 m patrati[isire la strada 25 ml] cotete, solar, livada, ciupercarie[afli primul,o sa detaliez].Dar cand am aflat ca voi fi bunic,m-am lasat de tigari [o sa invat cum si pe cei interesati :roll: ],am trasat locul de joaca pt copii[am rupt din gradina cu flori] l-am gazonat, am montat panoul de baschet,am facut balansoar, leagan ,un fel de toc de usa mai mare plin cu nisip.Tinem cu mana stanga ,cu dintii impingeam cu fruntea si sudam, batem cuie sau legam cu sarma.Nu ma pling,as dori sa citeasca si cei mai tineri sa culeaga din experieta pozitiva a altora si aici nu ma refer numai la ce am facut eu.Adi, asa ma supara cand cineva scrie mult asa cum am scris eu acum :roll: .ps gena transmisa de mine la Vulturul negru si Baile Felix,a ramas tot in Muntenia :lol: eu ma refeream la popoare, la noi tatari, turci, rusi la voi austrieci,germani etc.
Fişiere ataşate
andrei suparat (Custom).jpg
ii smulsese frac-su cosul de baschet si era suparat si nelamurit
andrei suparat (Custom).jpg (11.67 KiB) Vizualizat de 7034 ori
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 08 Ian 2012, 22:26

Asa:
andrei suparat.jpg
aici e mai bine
bostina constantin

Mesajde Adi Hodis » 08 Ian 2012, 22:45

Copiii ... bucuriile si viitorul, nea Costica.
Uneori ma intreb, oare lor o sa le placa albinaritul ... ca mierea-i buna si acum. :roll:
Adi Hodis

Mesajde paul » 08 Ian 2012, 22:46

.Dar cand am aflat ca voi fi bunic,m-am lasat de tigari [o sa invat cum si pe cei interesati

Nea Costica ... cred ca deja te-ai plictisit de mine , dar ... ESTI OMUL MEU !!!
AJUTA-MA SA MA LAS DE TIGARI , SI ... MARE PLATA O SA AI ... PE LUMEA CEALALTA !!!
SI PE ASTA !!! DACA REUSESC ... VIN PERSONAL LA MATA SI ... MA ACHIT !!! :roll: :roll: :roll:
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?