Shrek scrie:Nuuuu! A intrat in post! In postu' mare. Stai sa vezi cum face in saptamana patimilor! Abia astept sa ne povesteasca cat de mult a luptat el contra sistemului comunist, pe frontiera, cand statea cu" glonț pe teava" da' arma îndreptată spre interiorul țării. Poate isi aduce aminte de vreunu' împuscat in timp ce isi cauta libertatea! Asta ca sa nu uitam cam cu ce se ocupau grănicerii pe vremuri.
cristian bh scrie:Ai iesit /intrat in pensie,..Costache?
csaa scrie:Nu a lucrat cu pusca ci cu aparatul foto.
csaa scrie:Ca sa iti raspund la intrebarea ta: Nu am luat si nu am dat spaga. Daca stii tu ceva despre mine....spune aici. Scrie mare.
csaa scrie:Am depasit viteza legala cu un km/h in zona academiei de politie. .........................Am fost sanctionat cu avertisment.
csaa scrie:N-a iesit. De unde vechime in operativ?
Mirciulica de ce dezinformezi? De la Carei ai plecat pentru ca iti fotografiai colegii pe colturile cazarmii. Ca te-au pacalit, ca te-ai pacalit......motivul real al plecarii tale asta a fost.
Ajuns la Sibiu ai reinodat vechea relatie de iubire cu Suhareanu. Acum sa nu se inteleaga ca ai fost vre-un lector. Nuuuu! Ai fost plutonier de companie.
In ce priveste relatia ta si a fratelui tau cu Suhareanu...hai sa fim seriosi....i-ati lustruit bucile moldoveanului si i-ati umplut fisetul cu diverse.
Plecarea ta din Sibiu a survenit pe fondul pierderii influentei col Suhareanu dar si datorita atitudinii tale anterioare fata de ofiterii cu care ai avut de-a face, ofiteri pe care ii sfidai prin prisma relatiei cu Suhi.
I episodul viitor vom discuta despre motivul antipatiei tale fata de licentiati, masteranzi, doctori, etc.
Coane Puiule nu postez pentru simpatia ta sau a lui Bambucha. Pe Costache il stiu de muuuuult timp si ma deranjeaza ca isi permite sa vorbeasca despre cei din operativ, el care aproape toata cariera a fost neoperativ. Am sa va arat si de unde provin celelalte frustrari ale lui. Nu le spun pe toate odata ca sa ii dau posibilitatea sa recunoasca.
mircea.costache scrie:Donbazil scrie:Salut!
De-atata filozofie unii - dand pe-aici cu curu' de pamant ca sa vada lumea cat de politisti - sau cat de anti-politisti sunt ei - au uitat sa discute despre politistul simplu, care si-a primut salariul diminuat...Care lucra ore suplimentare neplatite, care n-are drepturi ci numai obligatii, care n-are de la cin' sa invete ca sefii sunt "cu delegare" si tot mai putini sunt meseriasi, majoritatea fiind yes-meni, etc, etc, etc...Felicitari domnilor!!!....![]()
![]()
Da!...Si care uneori mai si moare , ucis de niste bestii!!!...![]()
https://www.clujust.ro/criminalii-seful ... -pe-viata/
Si toate astea ca asta-i nivelul de pregatire dat de scoala ,colegi si SEFULETI.Incalcarea legii incepe in si din sediul politiei si cu politistul insusi.Salarii mai diminuate ca societatea civila nu sunt .Ore suplimentare a facut ca i-a placut si a fost piftie pentru sef.Pentru DREPTURILE lui cine vrea sa-i LUPTE ??????. Obligatiiiiiiiii........!!!!!??????? Pai pe ce vrea sa-si castige existenta ca POLITIST.Ooooooooooooooo sefimea.... Ma iertati dar majoritatea sunt licentiati si masteranzi si cu mici exceptii si putin NOROC si doctoranzi. Cum adica n-are de la cine invata ????Pai sa ma ierte Dumnezeu vin uniI in sistem si cu trei facultati.Ce sa mai invete ??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....,toata viata invatam si murim tot nestiutorii.Cei ce vrem sa stim pe ce lume TRAIM si sa nu murim PROSTI.
CE LE PLANGETI DE MILA LA PARANDARATISTI .
Ce mai e respectul azi ? Nimicul care este TOTUL si totul care este NIMIC.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 37 vizitatori