Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde cristian bh » 22 Feb 2018, 09:09

Ai iesit /intrat in pensie,..Costache? :)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Shrek » 22 Feb 2018, 09:19

Nuuuu! A intrat in post! In postu' mare. Stai sa vezi cum face in saptamana patimilor! Abia astept sa ne povesteasca cat de mult a luptat el contra sistemului comunist, pe frontiera, cand statea cu" glonț pe teava" da' arma îndreptată spre interiorul țării. Poate isi aduce aminte de vreunu' împuscat in timp ce isi cauta libertatea! Asta ca sa nu uitam cam cu ce se ocupau grănicerii pe vremuri.
Shrek

Mesajde csaa » 22 Feb 2018, 10:07

N-a iesit. De unde vechime in operativ?
Mirciulica de ce dezinformezi? De la Carei ai plecat pentru ca iti fotografiai colegii pe colturile cazarmii. Ca te-au pacalit, ca te-ai pacalit......motivul real al plecarii tale asta a fost.
Ajuns la Sibiu ai reinodat vechea relatie de iubire cu Suhareanu. Acum sa nu se inteleaga ca ai fost vre-un lector. Nuuuu! Ai fost plutonier de companie.
In ce priveste relatia ta si a fratelui tau cu Suhareanu...hai sa fim seriosi....i-ati lustruit bucile moldoveanului si i-ati umplut fisetul cu diverse.
Plecarea ta din Sibiu a survenit pe fondul pierderii influentei col Suhareanu dar si datorita atitudinii tale anterioare fata de ofiterii cu care ai avut de-a face, ofiteri pe care ii sfidai prin prisma relatiei cu Suhi.
I episodul viitor vom discuta despre motivul antipatiei tale fata de licentiati, masteranzi, doctori, etc.

Coane Puiule nu postez pentru simpatia ta sau a lui Bambucha. Pe Costache il stiu de muuuuult timp si ma deranjeaza ca isi permite sa vorbeasca despre cei din operativ, el care aproape toata cariera a fost neoperativ. Am sa va arat si de unde provin celelalte frustrari ale lui. Nu le spun pe toate odata ca sa ii dau posibilitatea sa recunoasca.
csaa

Mesajde Balian » 22 Feb 2018, 10:17

Am locuit mai tot timpul foarte aproape de graniță. Amintesc când a fost prins cineva la trecere ilegală, primul lucru era să-l tundă 0. Niciodată n-am înțeles ce are un act zis ilegal :?: cu lungimea părului. Probabil din lipsă acută de activitate mai inventau tot feluri de norme fantastice cei care păzeau baraca, de nu cumva să iasă cineva că de intrat vă dați seama?! :? Azi nu știu ce ar face, că lumea e cam chel pe cap, dacă n-ar fi fost schimbarea (de nu știu ce) în 89 ar da cu Gerovital pe chelie? Asta numai să fie tot pe dos.:lol:
MER. Iernare pe 3 corpuri. Gratie aprilie-stoarcere FS. 1-3 caturi pentru miere.
Balian

Mesajde csaa » 22 Feb 2018, 10:45

Shrek scrie:Nuuuu! A intrat in post! In postu' mare. Stai sa vezi cum face in saptamana patimilor! Abia astept sa ne povesteasca cat de mult a luptat el contra sistemului comunist, pe frontiera, cand statea cu" glonț pe teava" da' arma îndreptată spre interiorul țării. Poate isi aduce aminte de vreunu' împuscat in timp ce isi cauta libertatea! Asta ca sa nu uitam cam cu ce se ocupau grănicerii pe vremuri.

Nu a lucrat cu pusca ci cu aparatul foto.
csaa

Mesajde teinegru64 » 22 Feb 2018, 11:26

cristian bh scrie:Ai iesit /intrat in pensie,..Costache? :)

La avicola nu e luat in evidenta.
,,Un poliţist proaspăt pensionat se prezintă la o fermă avicolă:
-Aş dori şi eu 100 de puişori.M-am tras la ţară şi vreau să-mi fac o mică fermă...
Cresc repede?
-Da,într-o lună se fac aproape de-un kilogram.
Peste o săptămînă se-ntoarce ăsta:
-Aş mai dori 100...ştiţi,ăia au murit.
-Cum aşa?!?
-Cred că i-am plantat prea adînc. ''
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Shrek » 22 Feb 2018, 12:12

csaa scrie:Nu a lucrat cu pusca ci cu aparatul foto.

Pentru a nu se trage concluzii gresite din postarile mele trebuie sa fac niste " clarificari":
Nu ma interesează absolut deloc ce a lucrat msCostache, inainte ori după revoluție, daca a lucrat la secția turnatorie din cadrul "combinatului" Graniceri, ori ca personal tesa in departamentul limbi...straine. Cum nu ma interesează daca dumneata lucri la secția de facut...ciorapi, din cadrul aceluiasi " combinat" redenumit după involuție.
Ceea ce vreau sa nu uităm, este ca prin unele locuri, " grănicerii ", or ucis niste români, pe motiv ca, or vrut sa meargă la shopping in Serbia ori Ungaria , pentru a-si lua " rația " de librtate, care dispăruse la vremea ceea.
In rest, s-auzim numai de bine!
Shrek

Mesajde csaa » 22 Feb 2018, 12:24

Iar acum trag dupa niste cetateni care vor sa-si cumpere tigari din Ucraina. Glumesc! Aia de au tras nu mai sunt de mult in sistem.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 22 Feb 2018, 12:39

Ai început cu stîngul csaa.
csaa scrie:Ca sa iti raspund la intrebarea ta: Nu am luat si nu am dat spaga. Daca stii tu ceva despre mine....spune aici. Scrie mare.

Cine :evil: te pune să faci asemenea declaraţii.
Uiţi că te adresezi nouă, unor oameni care trăiesc de mulţi ani în aceeaşi ţară cu tine şi nu unor turişti din Elveţia, să zicem, care au aterizat azi în Romănia.
Există meserii şi domenii de activitate unde nu se ia şpagă dintr-un motiv foarte simplu: nu dă nimeni (agricultor, croitoreasă, etc.)
Înainte de '89 nu te lipeai de nişte mezeluri mai bune, o rudă de salam de Sibiu sau altele dacă nu aveai la tine un Kent, o cutie de Ness, un săpun Rexona sau, eventual, extra-bani.
Apoi medicii în toate timpurile, agentul de circulaţie (nu ai "luat" nici un radar în viaţa ta ?) o autorizaţie care nu mai ieşea de la semnat nici după ce trecuse termenul legal, şi fratele lui, şi vărul termenului legal, plus altele pe care le ştim toţi.
Că nu ai luat? - posibil, dar că nu ai dat niciodată ... :lol: ... dă-o dracu' de credibilitate! ... tu scrii, "hîrtia" suportă, noi citim, merge şi fără.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 22 Feb 2018, 12:48

Nu e o declaratie. E un raspuns la intrebarea lui dom plutonier "Cati ani de spaga ai??".
Crezi, nu crezi raspunsul meu, treaba ta! Am o singura contraventie la regimul circulatiei. Am depasit viteza legala cu un km/h in zona academiei de politie. Am primit pv prin posta si am raspuns prin fax. Nu incapea nici cartusul de kent nici sticla de....tuica (ca eu sunt mai taran si nu beau wischi d'ala). Am fost sanctionat cu avertisment.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 22 Feb 2018, 12:52

csaa scrie:Am depasit viteza legala cu un km/h in zona academiei de politie. .........................Am fost sanctionat cu avertisment.

Eşti unicat :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 22 Feb 2018, 13:41

De ce?? Ca prefer tuica?? Fiecare e unic in felul lui! ;)
csaa

Mesajde mircea.costache » 22 Feb 2018, 16:55

csaa scrie:N-a iesit. De unde vechime in operativ?
Mirciulica de ce dezinformezi? De la Carei ai plecat pentru ca iti fotografiai colegii pe colturile cazarmii. Ca te-au pacalit, ca te-ai pacalit......motivul real al plecarii tale asta a fost.
Ajuns la Sibiu ai reinodat vechea relatie de iubire cu Suhareanu. Acum sa nu se inteleaga ca ai fost vre-un lector. Nuuuu! Ai fost plutonier de companie.
In ce priveste relatia ta si a fratelui tau cu Suhareanu...hai sa fim seriosi....i-ati lustruit bucile moldoveanului si i-ati umplut fisetul cu diverse.
Plecarea ta din Sibiu a survenit pe fondul pierderii influentei col Suhareanu dar si datorita atitudinii tale anterioare fata de ofiterii cu care ai avut de-a face, ofiteri pe care ii sfidai prin prisma relatiei cu Suhi.
I episodul viitor vom discuta despre motivul antipatiei tale fata de licentiati, masteranzi, doctori, etc.

Coane Puiule nu postez pentru simpatia ta sau a lui Bambucha. Pe Costache il stiu de muuuuult timp si ma deranjeaza ca isi permite sa vorbeasca despre cei din operativ, el care aproape toata cariera a fost neoperativ. Am sa va arat si de unde provin celelalte frustrari ale lui. Nu le spun pe toate odata ca sa ii dau posibilitatea sa recunoasca.

Buna Ziua !

Am incercat cei STRAMB ,sa indrept niste MASTI.Nu am reusit si datorita faptului ca anumite entitati mi-au facut SILA

BLESTEM
Doamne Dumnezeule, ma rog tie, ca impreuna cu mine ,toti care am MINTIT ceva sau cu ceva ,am fost nedreti si necinstiti,sa primim de la DREAPTA Ta judecata, RASPLATA binemeritata .AMIN

DOAMNE AJUTA.

NOTA : Este singura posibilitate, ca timpul si acest BLESTEM sa arate ce am facut fiecare,cum am facut fiecare si cine am fost fiecare.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 22 Feb 2018, 17:01

Buna ziua !

Toti care aveti MASTI in loc de nume sunteti .................!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????Ce vina port eu pentru lipsa voastra de existenta.
Nea' csaa ramane cum am stabilit.Mic la stat marunt la sfat.Ce sa-ti zic .Ti se potriveste BLESTEMUL ca o manusa.Asteapta-i efectul.Esti nimic din tot ce ti-am citit.Ai LIBERTATEA mea totala sa MINTI in continuare,numa ca de data asta pe costurile matale.SUCCESURII.

Ramane RESPECT doar la cui ii face bine.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Donbazil » 22 Feb 2018, 20:20

mircea.costache scrie:
Donbazil scrie:Salut!

De-atata filozofie unii - dand pe-aici cu curu' de pamant ca sa vada lumea cat de politisti - sau cat de anti-politisti sunt ei - au uitat sa discute despre politistul simplu, care si-a primut salariul diminuat...Care lucra ore suplimentare neplatite, care n-are drepturi ci numai obligatii, care n-are de la cin' sa invete ca sefii sunt "cu delegare" si tot mai putini sunt meseriasi, majoritatea fiind yes-meni, etc, etc, etc...Felicitari domnilor!!!.... :cry: :evil:

Da!...Si care uneori mai si moare , ucis de niste bestii!!!... :cry: :idea:

https://www.clujust.ro/criminalii-seful ... -pe-viata/

Si toate astea ca asta-i nivelul de pregatire dat de scoala ,colegi si SEFULETI.Incalcarea legii incepe in si din sediul politiei si cu politistul insusi.Salarii mai diminuate ca societatea civila nu sunt .Ore suplimentare a facut ca i-a placut si a fost piftie pentru sef.Pentru DREPTURILE lui cine vrea sa-i LUPTE ??????. Obligatiiiiiiiii........!!!!!??????? Pai pe ce vrea sa-si castige existenta ca POLITIST.Ooooooooooooooo sefimea.... Ma iertati dar majoritatea sunt licentiati si masteranzi si cu mici exceptii si putin NOROC si doctoranzi. Cum adica n-are de la cine invata ????Pai sa ma ierte Dumnezeu vin uniI in sistem si cu trei facultati.Ce sa mai invete ??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....,toata viata invatam si murim tot nestiutorii.Cei ce vrem sa stim pe ce lume TRAIM si sa nu murim PROSTI.
CE LE PLANGETI DE MILA LA PARANDARATISTI .

Ce mai e respectul azi ? Nimicul care este TOTUL si totul care este NIMIC.

Salut!

Culmea pedagogiei este sa-i inveti pe altii ceia ce TU NU STII !....

Mai ....colegu' lu Oprea ( C.I.-st de la chiloti si izmene si poate si de la "altele" - aia cu datu cu ciocu'!....Noi, militienii si politistii de la munca de jos, ne-am facut treaba, adica am prins hoti....Pricepi?...N-am lins curu' pe la sefi si ma mir ca mai ai curaj sa apari pe-aici, dupa cele scrise de colegul care se vede bine, ca te stie ca pe calu'
brez....
Io de la bun inceput am scris pe forum cine sunt si cum ma cheama si cu ce m-am ocupat, deci nu-s un "anonim"....Am nume, prenume, adresa si mii de poze care arata ce si cum....Vad ca-s unii care sub anonimat fac pe eroii... Acuma tu incerci sa ma contrazici aratand ca exista si d'aia , si d'aia....Pai io n-am zis ca nu-s!....Alta era ideea!...Incercam sa explic - pentru cine e de buna credinta si are mine-n cap, (nu-i cazu' tau) - ca e nasol, ca se taie din bani, ca pulimea trage din greu si altii iau banii, etc, etc, etc....
Chestii care le vedem in presa zilnic....
Si sari tu!...C.I.-stu!...Si lupti si dai si-i faci PARANDARATNISTI pe truditorii din strada, pe cei ce degera in ger sau asuda in canicula in timp ce altii isi vad de viata lor - si ma combati pe mine, zervistu', care am tras trei'j de ani de munca in strada - ( ca io si cand am fost sefulet, tot in strada am fost, adica la Ordine Publica) - si care acuma la pensie imi permit sa vorbesc....Liber!....N-am sefi, n-am retineri, n-am temeri si DA!....Am internetu' - pana-l mai am....Pe unii-i inteleg, nu stiu ce inseamna asta, dar tu, ceistule, ai luat leafa de la M.I. Si tocmai tu?....E post!.Iti doresc numai bine si ma rog pentru tine, sa te lumineze Domnul....
Donbazil

Mesajde Bambucha » 22 Feb 2018, 21:14

Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE