Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 23 Feb 2018, 23:28

ioanpuiu scrie:
csaa scrie:Pana atunci nu vreti sa ne amintim un pic de dosarul Turceni - Rovinari? Stie careva in ce stadiu e?

Nu mai spune! ... iar vrei să ne duci în pădure ? "Bate fierul cît e cald" , zice o vorbă.
Avem unul fierbinte ;)

Daca stii sa citesti o sa vezi ca are legatura cu ”fierul” ;) .
Eu vreau sa citesc raportul in liniste, sa verific daca cele 20 de puncte au acoperire in actele altor institutii si deabia dupa aia imi dau cu parerea.
Imi permiti aceasta ?
csaa

Mesajde feederman » 24 Feb 2018, 10:35

Shrek scrie:S-atunci ma întreb eu ( poate ca mine se intreaba o generație intreaga) : de sa lupt daca rezultatul va fi inlocuirea unor hoti cu alții? Poate aveti voi, # rezistentii , alte argumente si tare sunt dornic sa le ascult.

Hai sa ne ascultam. Reciproc si pe rand. Logic este ca intai sa prezinti dovezile hotiei si dupa aceea urmeza apararea. Esti invitatul hotilor din # resist. Argumenteaza afirmatia urmatoare:… va fi inlocuirea unor hoti cu altii. O analiza a oricarui eveniment are o succesiune, trecut, present. Ai dovezi despre viitor? Ai o masinuta de-asta de te duce in viitor? Esti frate cu madam Hara si ai darul previziunii? Ai un glob d-ala minune in care-i vezi pe # resist, ciordind banii pensionarilor si ai cailor ferate? In afara de convingere nestramutata mai ai si alt argument? Arata cum hotii din # rezist vor fura pe napastuitul roman si vor fugi cu banii in Madagascar. Hai lumineaza-ne! Si eu sunt tare dornic sa le ascult, sa stiu sa-mi schimb incuietorile la usi.
csaa scrie:Eu vreau sa citesc raportul in liniste, sa verific daca cele 20 de puncte au acoperire in actele altor institutii si deabia dupa aia imi dau cu parerea.
Imi permiti aceasta ?

Daca vrei sa analizezi cele 20 de invinuiri penibile aduse doamnei Kovesi, insemna ca ai si probe. Probe fratele nostru, nu dorinte colectate de la a3 si celelelte haznale media. Aici este vorba despre justitie nu despre un talcioc. Lansarea celor 20 de invinuiri isi au originea in procesele staliniste ale “tribunalelor populare” cu “ asesori, populari” si in afirmatia tov Iliescu: A intinat valorile comunismului. Ce a facut tov ministru seamana perfect cu sedintele PMR- PCR de infierare a dusmanilor poporului, din anii de democratie populara a clasei muncitoare. Mai avem un pas si deschid un nou canal de la Videle la Turnu Magurele
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 24 Feb 2018, 11:56

feederman scrie: Lansarea celor 20 de invinuiri isi au originea in procesele staliniste ale “tribunalelor populare” cu “ asesori, populari” si in afirmatia tov Iliescu: A intinat valorile comunismului.

Eu văd rechizitoriul în 20 de capete de acuzare al lui Tudorel Toader, făcut după un model mai recent, respectiv după cel al acţiunii de descăunare a fostului Prim Ministru Sorin Grindeanu şi care a fost moţiunea de cenzură intitulată ... ”Romania nu poate fi confiscata! Aparam democratia si votul romanilor"
Ca să vezi! ... alegi cu multă grijă şi pricepere pe cine vrei tu, îl aduci de mînuţă şi îl pui în fruntea guvernului după care te răzgîndeşti şi îi tragi o mamă de moţiune de cenzură :lol:

De data asta, ministrul justiţiei, fost procuror ...
Procurorul.PNG

îmbracă vechea lui haină de "meseriaş" şi construieşte un rechizitoriu abuziv în care acuză un procuror în funcţie de comportament ... să vezi şi să nu crezi ... abuziv.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 24 Feb 2018, 11:57

Cînd ai o poziţie oficială importantă şi vrei cu tot dinadinsul să faci ceva, evident că poţi.
Poţi să faci din tînţar armăsar şi din armăsar, o turmă de elefanţi.
singular si plural.PNG

Din singular faci plural şi din unu faci mai mulţi ... cîţi vrea muşchii tăi.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 24 Feb 2018, 13:35

Puiule daca vrei sa verifici trebuie sa citesti hotararile CCR. Am voie sau trebuie sa e cred pe tine pe cuvant?

Nenea ala de la starea natiei cred ca s-a inspirat de pe topicul asta. Vedeti episodul.....forta argumentelor sau lupta argumentelor. Tare!
csaa

Mesajde Bambucha » 24 Feb 2018, 15:29

tiih scrie:Majoritatea celor 106.038 de români din diaspora ....

Cei 106.038 care au apucat sa voteze reprezinta totusi diaspora de 5 milioane de romani, la fel cum s-a intamplat si in 2014 cand doar 377.651 de romani au fost lasati sa voteze din cum reiese aici https://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-p ... stina.html si aici http://www.gandul.info/stiri/rezultate- ... e-13576080 restul romanilor din diaspora refuzanduli-se sistematic votul prin incalcarea constitutiei de aceiasi netrebnici comunisti.
La fel in 2016 cum cele 7,2 milioane de romani au reprezentat la vot cele 19 milioane.

Aceasta este reprezentivitatea si revenind, asa voteaza diaspora indiferent daca ne place sau nu! Sunt totusi oamenii cei mai deschisi, indrazneti, curajosi si cu capul pe umeri dintre noi. Ce este interesant si totodata de gandit ... de ce o comunitate de 5 milioane de romani ce reprezinta aproape o treime din romanii cu drept de vot, este reprezentata doar de 6 parlamentari din 465? Adica 1,6% din total. http://romanialibera.ro/politica/partid ... ari-379058
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde feederman » 24 Feb 2018, 19:34

download/file.php?id=40530&mode=view
Bazele oricarei profesii se pregatesc fie prin optiunea initiala personala, fie sub indrumare. In 1975 unui coleg i s-a respins dosarul de admitere depus la un liceu militar. Parintii au primit o singura explicatie: Nu are nici o sansa. In 1979, fara stirea parintilor a depus dosarul la o scoala militara de ofiteri. Dupa cateva zile a fost chemat la scoala repectiva si i s-a restituit dosarul, cu explicatia verbala ca nu indeplineste criteriile necesare. In 1987 se strecurase intr-un post care-i dadea sperante de viitor. A fost destituit dupa un an. Un gura sparta i-a explicat ca raportul CI a fost unul negativ. A supravietuit.
Inainte de ’89 erau anumite profesii si institutii de invatamant, cu character prohibitiv pentru majoritatea tinerilor romani.
Pentru facultatile de drept, scolile de militie, securitate, armata si doctorate, criteriile de admitere erau foarte dure. Dosarul necesar admiterii trebuia sa primeasca aprobari pe lantul: recomandare de la locul de munca, comitetul de partid pe intreprindere, militia , securitatea. comitetul judetean de partid, iar la doctorate, obligatoriu, tova academician.
Un procuror era obligatoriu in relatii de colaborare stransa cu institutiile repressive ale regimului communist.
Acolo s-a forjat caracterul democrat al lui Tudorica. Din pisica nu faci soarece, din militian nu poti face politist, din securist nu faci SRI-st, iar din procuror communist nu poti face un jurist democrat. Cel mult un arivist vanator de cariere.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde csaa » 25 Feb 2018, 18:54

Am recitit raportul si, doar, deciziile CCR. Nu prea inteleg ce a vazut dom' ministru, dar la finalul celor trei decizii scria clar ca nu e conflict juridic de natura constitutionala. Poate nu am instruirea necesara pentru a interpreta textul deciziei, dar mie mi se pare ca ar fi cam remiza.
In ce priveste raportul inspectiei judiciare.....cele constatate sunt clare: madam a gresit flagrant intr-o chestiune. Acum nu stiu daca e oportuna schimbarea pentru o greseala.
Restul raportului....mai citesc. Mai cititi si voi si ne dam cu parerea in cunostiinta de cauza.
Un cod portocaliu placut va doresc!
csaa

Mesajde Shrek » 25 Feb 2018, 22:36

S-asa-i bine, s-asa-i bine! Cum o dai, ca dracu' vine!
De câtăva zile facebucu' vuieste si bolboraseste despre intrebarea existentiala : a fi , ori n-a mai fi Codruta regina anticoruptie?! Întocmai ca in povestea biblică cu ....tairea capului sf.Ioan botezătorul, regele narod, pardon Irod ( a se citi dracnea) , sedus de miscările lascive ale Irodiadei ( din pacate dânsa ramane cu autor neidentificat) i-a promis acesteia ca ii va da orice ii va cere. Si ea a cerut capul...Ioanei D'arc, pe motiv ca i-a spus candva ca nu este bine sa se impreune cu ....narod, in ale corupției. Asa ca la trimis pe...Dorel de i-a adus capu'!
Lăsând la o parte gluma, asistăm la o chestie extrem de interesanta si anume, un gest " simplu", facut de monstruoasa coaliție ar putea sa decidă urmatorul presedinte. Daca Jobanis va refuza sa o demită pe Kovesi, aceasta va obtine o formidabila lovitura de imagine si o va propulsa in pole position pentru candidatura la presedintie. Johanis va primi si el destula simpatie pentru gestul " eroic" dar insuficienta pentru a candida cu sansa de castig impotriva LCK. Daca va accepta cererea de revocare, scapă de cel mai incomod adversar, existând " suspiciunea rezonabilă " de un blat cu psd la urmatoarele alegeri cand i se va opune " o mana moartă ".
Ramane de vazut urmatoarea miscare. Am putea chiar sa facem pariuri in acest sens.
Shrek

Mesajde ioanpuiu » 25 Feb 2018, 22:44

csaa scrie: ... mie mi se pare ca ar fi cam remiza.

Mie mi se pare că ai luat şpagă pentru verdictul ăsta :lol:

Păi cum, csaa ?
"Nu prea înţelegi ce a văzut dom' ministru" şi nu ştii "dacă e oportună o schimbare pentru o singură greşeală" ... şi dai remiză ?

Despre greşelile lui Tudorel din raportul-rechizitoriu nu zici nimic ?
ioanpuiu

Mesajde csaa » 25 Feb 2018, 23:05

ioanpuiu scrie:
csaa scrie: ... mie mi se pare ca ar fi cam remiza.

Mie mi se pare că ai luat şpagă pentru verdictul ăsta :lol:

Păi cum, csaa ?
"Nu prea înţelegi ce a văzut dom' ministru" şi nu ştii "dacă e oportună o schimbare pentru o singură greşeală" ... şi dai remiză ?

Despre greşelile lui Tudorel din raportul-rechizitoriu nu zici nimic ?

Taci ma cu spaga, ca citeste mirciulica pe aici si ma da in primire la DNA!!!
Cand am spus ca mi se pare remiza ma refeream strict la deciziile CCR care a spus ceva de genul ”Dati-va dreaq ca noi nu ne bagam!”.
In ce priveste raportul comisiei de control.....o greseala.....o greseala si jumatate....nu stiu. E la pixul lui nea Klaus. De aia l-am votat, ca semneaza incet.

Despre ce greseli vorbesti mataluta in raportul lui nea Tudorel?
csaa

Mesajde Bambucha » 25 Feb 2018, 23:51

Shrek scrie:Lăsând la o parte gluma, asistăm la o chestie extrem de interesanta si anume, un gest " simplu", facut de monstruoasa coaliție ar putea sa decidă urmatorul presedinte. Daca Jobanis va refuza sa o demită pe Kovesi, aceasta va obtine o formidabila lovitura de imagine si o va propulsa in pole position pentru candidatura la presedintie. Johanis va primi si el destula simpatie pentru gestul " eroic" dar insuficienta pentru a candida cu sansa de castig impotriva LCK. Daca va accepta cererea de revocare, scapă de cel mai incomod adversar, existând " suspiciunea rezonabilă " de un blat cu psd la urmatoarele alegeri cand i se va opune " o mana moartă ".

Cred ca acest scenariu si-ar gasi locul potrivit in topicul "educatie sexuala in mediul rural" viewtopic.php?f=38&t=7111
Io nu dau pronosticuri.

PS: As infiinta insa 10 DNA-uri pentru Romania!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 25 Feb 2018, 23:58

csaa scrie:Despre ce greseli vorbesti mataluta in raportul lui nea Tudorel?

Retrag oferta pe care ţi-am făcut-o cu ceva timp în urmă.
Am crezut că fac o afacere ... că dau cîndva o cafea şi primesc de la tine consultanţă juridică la schimb.
M-am înşelat, eşti mai slab decît am crezut.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 26 Feb 2018, 01:36

ioanpuiu scrie:

Retrag oferta pe care ţi-am făcut-o cu ceva timp în urmă.
Am crezut că fac o afacere ... că dau cîndva o cafea şi primesc de la tine consultanţă juridică la schimb.
M-am înşelat, eşti mai slab decît am crezut.

Sa fim seriosi! Tu vroiai de fapt sa pui in scena o piesa de-a lui Francis Veber. Vezi concluzia finala a Pierre Bouchard.

Dar sa revenim. Spune la greseli te referi.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 26 Feb 2018, 11:18

Scuză-mă că ţi-o spun aşa pe şleau şi în public dar eşti bîtă, csaa. Ori asta ... ori eşti bandit.
Cum încă nu am renunţat cu totul la ideea că ai fi un om corect (deşi am rezerve serioase în sensul ăsta) şi nici nu am dovezi concrete că eşti necinstit, rămîne deocamdată valabilă prima opţiune, reaspectiv că eşti "bîtă" în domeniu.

Nu uita că vorbim despre d-l Tudorel Toader, Ministrul Justiţiei în funcţie la momentul ăsta, un om blindat de titluri şi diplome care mai de care mai prestigioase, atestat ca fiind o somitate în materie, un om de la care se aşteaptă competenţă şi claritate în expuneri.
Ori pînă şi tu ... care eşti un pîrlit în domeniul juridic prin comparaţie cu el (ce să mai zic de mine ;) ) ai declarat în scris:
csaa scrie:Am recitit raportul si......... Nu prea inteleg ce a vazut dom' ministru, dar la finalul celor trei decizii scria clar ca nu e conflict juridic de natura constitutionala.

Evaluarea d-lui ministru poartă titlul ... "Raport privind activitatea managerială de la Direcţia Naţională Anticorupţie"
afară-i vopsit gardu' ....PNG

Poţi începe cu asta ... titulatură versus conţinut

Hai, bagă-te csaa! ... arată-ne dacă eşti cu adevărat "bîtă" sau doar un bandit mărunt!
Una din două :lol:
ioanpuiu

Mesajde feederman » 26 Feb 2018, 13:41

Shrek scrie:S-asa-i bine, s-asa-i bine! Cum o dai, ca dracu' vine!
Johanis va primi si el destula simpatie pentru gestul " eroic" dar insuficienta pentru a candida cu sansa de castig impotriva LCK. Daca va accepta cererea de revocare, scapă de cel mai incomod adversar, existând " suspiciunea rezonabilă " de un blat cu psd la urmatoarele alegeri cand i se va opune " o mana moartă ".

E tare trist sa crezi ca in lumea asta , toti romanii au aceeasi perspectiva de viitor, respectiv ciolanul. Probabil ca o asemenea viziune isi are radacinile in atmosfera primei guri de aer respirate. Sau poate ca tine de sarcinile zilnice de serviciu.
Plasarea subtila a unei asemenea soparle poate incurca multe minti usurele. Tot acum elasticul de la chilotii Olgutei, a promit misiunea sa mai faca o comisie de cercetare a SRI. Repede si sigur ne indreptam spre statul dictaturii proletariatului, format in numele prostilor , pentru proletarii cu vile in Brazilia.
Sa nu uiti Darie!
feederman

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE