Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 06 Mar 2018, 21:10

http://romanialibera.ro/investigatii/cu ... ban-713890
Ciudat, tare ciudat! Pe astea cum o sa le treaca tanti Codruta in viitorul bilant? La realizari (ca l-a impiedicat pe Orban sa candideze la primarie) sau la esecuri (ca a fost un mare fas)???
csaa

Mesajde Shrek » 06 Mar 2018, 21:41

Din nefericire pentru mine, contactul cu sistemul medical, mi-a lăsat un gust amar si o cruntă dezamăgire. In urma cu vreo doi ani, stiind ca.....presiunea in instalație este mare, am mers la un control medical, la un cunoscut medic cardiolog din zona de vest a țării. După ce i-am spus ca îmi bat...tachetii si uneori , motorul merge întrerupt, amabil si cu zâmbetul pe buze m-a pus sa fac un set de anaize ( pe care le făceam in mod curent in fiecare an) . După ce a citit analizele, s-a arată usor îngrijorat si m-a pus sa fac si o ...cred ca ii zice coronografie. Oricum , ceva scump. Am facut-o si apoi m-a anunțat cu o voce grava ca trebuie musai sa ma internez, , sa îmi fac urgent operație de montare a doua stenturi, ce altfel, se vor ...sparge conductele , speranta de viata scazand dramatic, la maxim un an, daca nu ma enervez si nu ma apuc sa mut muntii.Toata distractia fix 2000 euro, plus/minus 100. Asta fiindcă aveam un prieten comun si nah, îmi face o reducere la ...cazare. Mi-a cam cazut fata, sincer deja ma incerca un regret ca nu făcusem mare lucru din ceea ce îmi propusesem in viata, chestii depresive. I-am spus in glumă, ca inainte de a ma decide trebuie sa fac un împrumut la " prietenul " nostru comun.
" Necredincios" cum sunt, am cerut o a doua opinie, la un medic arhinecunoscut, cardiolog, dar care ma cunoaste de 20 de ani, fiind printre primii sai pacienți. După ce am refăcut analizele, mai putin cea scumpa dar ceva in plus, care nu stiu cum se numeste dar gratuită, m-a anunțat ca, in afara de faptul ca am inima mare , fluiera putin, alte defecțiuni nu are. I-am povestit întâmplarea cu celalalt medic si m-a rugat sa i-au decizia pe care au o consider de cuviință. Dar opinia sa este ca nu este cazul sa arunc niste bani, doar pentru a ma da mare ca ....am doua stenturi. Dar sa il vizitez mai des, in loc de doi ani sa vin in fiecare an, si daca se poate, inainte de crăciun. ( atunci ne cunoscusem). Glumea desigur, oricum il sun totdeauna de sărbători.
Deci întrebarea este, daca studiezi cam 20 de ani, ai norocul sa salvezi vieți si poate chiar faci asta cativa ani, asta iti da dreptul sa " profiti " de neștiința unor semeni si sa ii " tunzi " la maxim , întâi speriindu-i de moarte si apoi pozand in înger salvator ( contracost , desigur)? Acum cand au salarii cel putin comparabile cu cele din afara ( nu si condițiile din spitale), oare or mai cere spaga? Întreb si io?
Shrek

Mesajde ioanpuiu » 06 Mar 2018, 23:56

csaa scrie:Ciudat, tare ciudat!

Procuroarea DNA care a instrumentat dosarul şi l-a trimis în judecată pe Ludovic Orban se numeste Claudia Roşu (plecată din DNA împreună cu soţul ei Doru Țulus demis)
În toate structurile există oameni incorecţi la fel ca în Poliţie.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Donbazil » 07 Mar 2018, 00:32

Salut!

..."Deci întrebarea este, daca studiezi cam 20 de ani, ai norocul sa salvezi vieți si poate chiar faci asta cativa ani, asta iti da dreptul sa " profiti " de neștiința unor semeni si sa ii " tunzi " la maxim , întâi speriindu-i de moarte si apoi pozand in înger salvator ( contracost , desigur)?"...

Uite aici poate gasesti raspunsul:

..."Se numeşte "marker negativ"! Este speriat "clientul" prin interevenţie publică sau privată, pentru ca nefericitul să ceară servicii suplimentare, clarificări, soluții ca să scape de necazul anunțat, să urmeze tratamentul medicului, să se ducă la consultaţie la astrolog, sau să ceară ajutorul preotului. Totul, pe bani cât mai mulţi. Markerul negativ este o tehnică de vânzare! "...

Acuma sper ca n-ai sa crezi ca-i de la mine, n-am io atata scoala, da' am gasit-o si cred ca-i pe bune. :lol: :lol: :lol:
Donbazil

Mesajde feederman » 07 Mar 2018, 09:31

akmm scrie:Mai avem de umblat 11 ani in pustia comunismului dupa care sa speram, cei ce-or mai ramane, ca vom avea curajul sa pasimi intr-o lume diferita.Pana atunci, atata timp cat pensiile ne sunt indestulatoare, nu avem nici o treaba cu cine ne plateste maslinele de pe masa.Noi suntem doar destepti, patrioti si iubitori de propriul adevar..

Dear Sir.
Este prima data cand optimismul domniei tale dezamageste. Se pare ca te-a ajuns batranetea si ai uitat cum se cultiva gazonul vostru. Intreaba-l pe John , ca asta le stie pe toate.
PS. Cred ca pe vremea celor 40 de ani de peregrinari prin pustie, anii aveau 724 de zile.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 07 Mar 2018, 11:21

Modele avem berechet, GENA nu se potriveste. Zis-a gresit cronicarul?
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Neafiliatul » 07 Mar 2018, 16:14

Parlamentarii români , judecătorii , beneficiarii de pensii speciale , etc.,vor proceda la fel :mrgreen:
https://stirileprotv.ro/stiri/international/protest-al-medicilor-din-canada-fata-de-marirea-propriilor-salarii-suntem-socati.html
Neafiliatul

Mesajde feederman » 07 Mar 2018, 16:58

Dar ce zis-a cronicarul?
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde csaa » 07 Mar 2018, 20:12

ioanpuiu scrie:
csaa scrie:Ciudat, tare ciudat!

Procuroarea DNA care a instrumentat dosarul şi l-a trimis în judecată pe Ludovic Orban se numeste Claudia Roşu (plecată din DNA împreună cu soţul ei Doru Țulus demis)
În toate structurile există oameni incorecţi la fel ca în Poliţie.

A plecat de buna voie si a plecat la mai bine. E o diferenta de nuanta.
https://www.luju.ro/magistrati/dna/grei ... ibil-sa-as
Oricum mai sunt cateva zile.
csaa

Mesajde Bambucha » 07 Mar 2018, 21:41

sa ne lamurim un pic despre razvan savaliuc, alaturi de adina anghelescu-stancu si ion spanu https://www.hotnews.ro/stiri-presa_regi ... onescu.htm "bratele de fier" al portalului luju.ro promovati la maximum prin latrina mass-mediei a3,rtv,evz,b1...
si avand suportul kremlinului.

Bine-nteles ca si VIP-rile abjecte isi fac loc la "opinii" in acest portal.

Imagine

numai un pic despre savaliuc la o prima cautare prin SPUTNIK...

https://ro.sputnik.md/politics/20171121/15711035/romania-savaliuc-klemm-critici-contestare.html

https://ro.sputnik.md/analytics/20180105/16527247/savaliuc-nou-sef-csm-magistrati.html

https://ro.sputnik.md/analytics/20180208/17167804/bruxelles-macovei-romania.html

https://ro.sputnik.md/analytics/20171205/15945911/savaliuc-radu-tudor-lectie-direct.html

PS> ca sa stiti pe ce dati click :mrgreen: si sa nu aveti cumva un reflux gastroesofagian!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 08 Mar 2018, 10:38

csaa scrie:A plecat de buna voie si a plecat la mai bine. E o diferenta de nuanta.

Un simplu enunţ.
O afirmaţie pe care nu o susţii cu nimic. Insuficient.
Ce înţelegi prin "la mai bine" ?
- a plecat într-o insituţie cu un prestigiu mai ridicat decît DNA ...
- a plecat la o muncă mai uşoară şi un salariu mai bun ...
- s-a mutat cu serviciul mai aproape de casă, nu mai pierde vremea în trafic şi are mai mult timp pentru cratiţă.

"A plecat de bună voie" ăla, e cu cîntec.
Că a fost prea bună pentru DNA sau că ar fi dat-o afară din casă competenţa sau corectitudinea, nu se pune.În articolul citat de tine, pînă şi cei de la Lumea Justiţiei, scriu:
luju.PNG
luju.PNG (9.79 KiB) Vizualizat de 6100 ori

În cazul ăsta nu rămîne decît că, într-un fel sau altul (bani sau comenzi) a fost coruptă şi asta e punct pentru instituţie şi pentru d-na Koveşi.
Plecarea ei din DNA a fost asociată cu seria de evnimente generate de plecarea generalului Coldea şi asta explică, eventual, faptul că i-a fost oferită posibilitatea să plece la cerere şi nu altfel. "Altfel", în cazul unei demiteri adică, trebuiau expuse nişte motive şi asta nu prea se practică în anumite conjuncturi.
Dacă d-na Claudia Roşu a fost colaboratoare sau chiar o extensie a serviciilor (politicieni de toate culorile reclamă faptul că "serviciile" au oameni infiltraţi peste tot, inclusiv în justiţie) nu vom putea afla deoarece deconspirarea agenţilor acoperiţi nu e legală.
Dacă este sau nu este aşa, nu ştim, nu ştii nici tu şi nu ţi-ar folosi la nimic chiar dacă a-i şti.

Dacă nu este aşa şi tu ştii altceva, te aştept cu detalii.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 08 Mar 2018, 11:49

Surprinzatoare confuzia dintre DNA si Judecatorie. DNA si-a facut datoria si a instrumentat dosarul. Sentinta o da completul de judecata, nu DNA-ul.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 08 Mar 2018, 11:59

Confuzia unde, cine ? (fii te rog mai direct să nu se înţeleagă greşit) :)
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 08 Mar 2018, 12:13

Justiţia.PNG
ioanpuiu

Mesajde csaa » 08 Mar 2018, 13:45

Cam multi plecati din DNA, de buna voie sau exclusi din magistratura. Si cu toti astia Codruta a lucrat ceva ani.
Cam multe dosare (etalate ostentativ in media la vremea lor) au fost finalizate cu "chix".
Sa inteleg ca acum e vina judecatorilor?
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE