Am o greata de popi si politai postaci.
U
teinegru64 scrie:Am o greata de popi si politai postaci.
U
csaa scrie:Eeee! O sa vedem ce a ajuns si la minister. Dar tot lipsit de creier esti.
Daca ai sesizat savarsirea unei infractiuni plangerea (denuntul) trebuiau facute catre parchet (probabil DNA din ce scrii tu) nu catre minister.
Toooot prost ai ramas!
mircea.costache scrie:Buna Dimineata !
ATENTIE !
CETATENI ai comunitati GIGHERA
Am incercat si incerc sa fiu MILOSTIV in postul PASTELUI,dar nu este SIMPLU.
Azi, o comisie formata din doi membri de la B.Control al institutiei unde lucrez s-a prezentat la sediul locatiei unde MUNCESC sa puna BATISTA pe TAMBAL.
In loc sa fie interesata sa DOCUMENTEZE traficul de influenta al primarului comunitati noastre, DEZONOR aceasta COMISIE a incercat sa documenteze nu tocmai ORTODOX o anume stare ve VINOVATIE in persoana mea de CETATEAN.
COMISIE, daca ai ales sa INTRI in aceias oala in care FIERBE matrapazlacurile domnul primar vei da un GUST aparte mancari.
Cu respect
peterneamt scrie:mircea.costache scrie:Buna Dimineata !
ATENTIE !
CETATENI ai comunitati GIGHERA
Am incercat si incerc sa fiu MILOSTIV in postul PASTELUI,dar nu este SIMPLU.
Azi, o comisie formata din doi membri de la B.Control al institutiei unde lucrez s-a prezentat la sediul locatiei unde MUNCESC sa puna BATISTA pe TAMBAL.
In loc sa fie interesata sa DOCUMENTEZE traficul de influenta al primarului comunitati noastre, DEZONOR aceasta COMISIE a incercat sa documenteze nu tocmai ORTODOX o anume stare ve VINOVATIE in persoana mea de CETATEAN.
COMISIE, daca ai ales sa INTRI in aceias oala in care FIERBE matrapazlacurile domnul primar vei da un GUST aparte mancari.
Cu respect
Ai grije, că primaru respectiv, a fost polițist de Segarcea iar șeful, ăl mare, al poliției pe Dolj a fost șeful poliției din Segarcea, deci.....hoț la hoț nu-și scoate ochii....a pardon , era cu : corrb la corb !
mircea.costache scrie:....
Oare crezi ca ii va spala INFRACTIUNILE lu domn primar florea neacsu ,al mare STIIND bine ca vasul cu rufe are in loc de detergent acid sulfuric.
Urmareste pagina mea publica.
Cu respect total
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori