Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde teinegru64 » 18 Mar 2018, 08:28

Am o greata de popi si politai postaci.
U
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 18 Mar 2018, 09:57

Eeee! O sa vedem ce a ajuns si la minister. Dar tot lipsit de creier esti.
Daca ai sesizat savarsirea unei infractiuni plangerea (denuntul) trebuiau facute catre parchet (probabil DNA din ce scrii tu) nu catre minister.

Toooot prost ai ramas!
csaa

Mesajde teinegru64 » 18 Mar 2018, 16:28

De ce nu deschizi un subiect .nou.
Politisti care iau...si politisti care iau.ţ
teinegru64

Mesajde mircea.costache » 18 Mar 2018, 18:34

teinegru64 scrie:Am o greata de popi si politai postaci.
U

Buna ziua!

Am galben ptr.tine.Te-as ruga sa fi cu(minte) in ce ma priveste ptr. ca va fi rau sa n-ai minte.
Hai sa vedem imi dai de lucru ???

Inca din RESPECT
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 18 Mar 2018, 18:36

csaa scrie:Eeee! O sa vedem ce a ajuns si la minister. Dar tot lipsit de creier esti.
Daca ai sesizat savarsirea unei infractiuni plangerea (denuntul) trebuiau facute catre parchet (probabil DNA din ce scrii tu) nu catre minister.

Toooot prost ai ramas!

Buna ziua !

Esti PERICULOS de prost.

Ramai in PLATA Domnului.RECUNOSC imi este greu sa te RASPLATESC pe masura PROSTIEI tale

Amin.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde teinegru64 » 18 Mar 2018, 19:08

Ba...deschideti un abraziv...unde sa faceti sex.
teinegru64

Mesajde Donbazil » 18 Mar 2018, 22:23

Salut!

Haideti sa vorbim si despre politisti!...

Poliţiştii l-au prins pe tâlharul care i-a pus cuţitul la gât unei bătrâne

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2018-0 ... z5A87hKDF0
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook
Donbazil

Mesajde Bambucha » 19 Mar 2018, 13:38

Pana sa inceapa sa apara vise despre... politisti! ;)

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde alt stupar » 19 Mar 2018, 23:21

Mircea Costache, nu te lasa !
Arata-le tu lor !!!
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Donbazil » 21 Mar 2018, 23:00

Salut!

Politia Romana - www.politiaromana.ro
10 ore ·
#PolițistulZilei este colegul nostru, agent șef Sultana Dănuț, din cadrul Postului de Poliție Nenciulești, județul Teleorman, care a salvat viața unei femei, dintr-un incendiu.

În această dimineață, polițistul a fost alertat prin 112 cu privire la faptul că în localitatea Nencuiulești a luat foc o locuință.

Imediat s-a deplasat la fața locului și, împreună cu un vecin, au reușit să scoată la timp din locuința în flăcări o femeie, de 78 de ani, care a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, starea acesteia fiind în prezent stabilă.

Colegul este polițist din anul 2010 și consideră că a acționat conform îndatoririlor sale de serviciu și este sigur că orice polițist ar fi făcut la fel.

Îl felicităm că și-a făcut meseria în mod exemplar și că a reușit să salveze o viață!
Donbazil

Mesajde mircea.costache » 22 Mar 2018, 07:42

Buna Dimineata !

ATENTIE !
CETATENI ai comunitati GIGHERA
Am incercat si incerc sa fiu MILOSTIV in postul PASTELUI,dar nu este SIMPLU.
Azi, o comisie formata din doi membri de la B.Control al institutiei unde lucrez s-a prezentat la sediul locatiei unde MUNCESC sa puna BATISTA pe TAMBAL.
In loc sa fie interesata sa DOCUMENTEZE traficul de influenta al primarului comunitati noastre, DEZONOR aceasta COMISIE a incercat sa documenteze nu tocmai ORTODOX o anume stare ve VINOVATIE in persoana mea de CETATEAN.
COMISIE, daca ai ales sa INTRI in aceias oala in care FIERBE matrapazlacurile domnul primar vei da un GUST aparte mancari.

Cu respect
mircea.costache

Mesajde peterneamt » 22 Mar 2018, 08:20

mircea.costache scrie:Buna Dimineata !

ATENTIE !
Azi, o comisie formata din doi membri de la B.Control al institutiei unde lucrez s-a prezentat la sediul locatiei unde MUNCESC sa puna BATISTA pe TAMBAL.
In loc sa fie interesata sa DOCUMENTEZE traficul de influenta al primarului comunitati noastre, DEZONOR aceasta COMISIE a incercat sa documenteze nu tocmai ORTODOX o anume stare ve VINOVATIE in persoana mea de CETATEAN.
COMISIE, daca ai ales sa INTRI in aceias oala in care FIERBE matrapazlacurile domnul primar vei da un GUST aparte mancari.

Cu respect

Ai grije, că primaru respectiv, a fost polițist de Segarcea iar șeful, ăl mare, al poliției pe Dolj a fost șeful poliției din Segarcea, deci.....hoț la hoț nu-și scoate ochii....a pardon , era cu : corrb la corb ! :lol:
peterneamt

Mesajde mircea.costache » 22 Mar 2018, 14:13

peterneamt scrie:
mircea.costache scrie:Buna Dimineata !

ATENTIE !

Cu respect

Ai grije, că primaru respectiv, a fost polițist de Segarcea iar șeful, ăl mare, al poliției pe Dolj a fost șeful poliției din Segarcea, deci.....hoț la hoț nu-și scoate ochii....a pardon , era cu : corrb la corb ! :lol:

Buna ziua !

FRICA este lipsa de CREDINTA

Oare crezi ca ii va spala INFRACTIUNILE lu domn primar florea neacsu ,al mare STIIND bine ca vasul cu rufe are in loc de detergent acid sulfuric.

Urmareste pagina mea publica.

Cu respect total
mircea.costache

Mesajde bio » 22 Mar 2018, 16:56

mircea.costache scrie:....
Oare crezi ca ii va spala INFRACTIUNILE lu domn primar florea neacsu ,al mare STIIND bine ca vasul cu rufe are in loc de detergent acid sulfuric.

Urmareste pagina mea publica.

Cu respect total

Mircea, un link ...ceva ....sa gasim pagina aceea...
bio

Mesajde Donbazil » 22 Mar 2018, 21:17

Salut!

Faza zilei: Fapta de lăudat a unui polițist din Focșani

https://www.ziaruldevrancea.ro/actualit ... in-focsani
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE