Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 22 Mar 2018, 11:08

Logica psd-ista a defaimarii : In lipsa unor criterii de evaluare a defaimarii patriei, se poate apela la metoda traditionala, care nu da gres : Dai in mine?/ Dai in fabrici si uzine/ Dai in cei de pe ogoare/ Dai in clasa muncitoare( din Videle)
Se exclude A 3, data fiind vasta experienta in domeniul utilizarii vidanjelor ciuruite.
Asa ca scrieti baieti , numai scrieti; cat se mai poate.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 22 Mar 2018, 11:28

Bambucha scrie:Vad insa ca-ti place sa joci tontoroiul si nu-ti asumi nici macar ce scrii ...........

Aştepţi prea mult de la el, Bambucha. L-am întîlnit la tîrg.
E unu' mic şi-al dracu' cu mustaţă. :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Ioan Guist » 22 Mar 2018, 11:45

Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde csaa » 22 Mar 2018, 12:30

ioanpuiu scrie:
Bambucha scrie:Vad insa ca-ti place sa joci tontoroiul si nu-ti asumi nici macar ce scrii ...........

Aştepţi prea mult de la el, Bambucha. L-am întîlnit la tîrg.
E unu' mic şi-al dracu' cu mustaţă. :)

Cu mustata!!????
Bambucha scrie:
csaa scrie:Uimeste-ma cu logica ta Minciunel. Arata la tot poporul lumina ce-ti izvoraste din scoarta.

Ce balaur esti tu, domn director. Faptul ca am fost retinut si te-am lasat sa ai mereu "ultimul cuvant" s-a datorat unei calitati pe care tu nu ti-ai insusit-o cand a trebuit!

Vad insa ca-ti place sa joci tontoroiul si nu-ti asumi nici macar ce scrii cu obedienta-ti caracteristica, chiar doresti sa-ti fac analiza matematica pe text, sintaxa de baza? De ce desconsideri cititorii din poiana?

Minciunel tu nu sti sa dai raspunsuri, doar sa pui intrebari cretine. Astept niste raspunsuri de la tine de foarte mult timp.
Retinutule care esti!
csaa

Mesajde ioanpuiu » 22 Mar 2018, 12:41

csaa scrie:
ioanpuiu scrie:E unu' mic şi-al dracu' cu mustaţă. :)

Cu mustata!!????

Scuze, csaa, scuze! ... le-am încurcat, ăla e portretul tău de forum ;)

Mă surprinde totuşi că ai contestat doar mustaţa. :shock:
ioanpuiu

Mesajde csaa » 22 Mar 2018, 13:20

Pai "mic" si "al dreaq" sunt chestiuni subiective. Fata de dumneata sunt mai mic (ca ani si inaltime), fata de Jean suntem cam ...congruenti. Al dreaq.....daca asa zici ca ai simtit...
Dar mustata!!!!?????? De unde????? Care poza pe forum????
csaa

Mesajde ioanpuiu » 22 Mar 2018, 14:09

csaa scrie:Pai "mic" si "al dreaq" sunt chestiuni subiective. Fata de dumneata sunt mai mic (ca ani si inaltime), fata de Jean suntem cam ...congruenti. Al dreaq.....daca asa zici ca ai simtit...
Dar mustata!!!!?????? De unde????? Care poza pe forum????

:lol:
Of şi iară of, măi csaa!
Formaţia ta profesională rigidă ţi-a afectat percepţia şablonînd-o chiar şi pe ea?
Portretul tău de forum este, care va să zică, ăla virtualu', aşa cum se vede el din prestaţia ta aici.
Vezi că rigiditatea e soră bună cu încrîncenarea şi nimeni nu rezistă mult dacă e crispat. Încearcă să fii mai relaxat! ... îţi va creşte rezistenţa şi poate te adoptăm la noi ;)
ioanpuiu

Mesajde csaa » 22 Mar 2018, 14:50

Nu, multumesc! Fara adoptii. Nu-mi place "ideologia" voastra. Stam, discutam, argumentam, dar sa trec in gasca "Gigi contra" nu.

Cum spuneai? Portretul meu virtual are mustata???? Adicatelea mustata mea e mai mult interioara!!! Pai atunci de ce a trebuit sa ma intalnesti ca sa vezi ca am o mustata virtuala pe forum???

Si aia cu mustata sunt mai rai sau mai buni?

E buna asta cu mustata, se leaga cu o intamplare de acum......15-16 ani. :lol: Am sa ti-o povestesc daca ne-o intalni odata la un pahar de vorba cu adevarat.

In ce priveste lipsa mea de imaginatie.....e adevarat ca mi-a placut matematica euclidiana si fizica newtoniana, dar am inteles-o si pe cea cuantica (atat cat am avut acces).
csaa

Mesajde Shrek » 22 Mar 2018, 16:07

Zace la gazetă :
Un surdo-mut a fost amendat pentru ca striga lozinci anti psd.
Un cetățean a primit acasa un proces verbal de amendă cum ca in nustiu ce si a mers si a strigat pe trotuar, lozinci anti psd. Toate bune , dar omul nu se poate exprimă decat in limbajul mimicogesticl. Casa de avocatură " 'Tu-va muma -n c*r de hoți & asociații " a decis sa acorde asistență juridica " pro bono" cetățeanului in cauza, depunand contestație la procesu' verbal. Astfel, in expunerea de motive, casa de avocatură a dovedit cu martori si incrisuri ca cetățeanul nedreptățit, de fapt, a dorit sa strige " multumesc psd", dar, din cauza unui defect de vorbire ( este putin...balbait) , interpretul mimicogestic al jandarmeriei a tradus " mumu psd". Instanța urmeaza sa anuleze amenda iar jandarmeria sa isi ceară scuze , in mass media, cetățeanului surdomut. In limbajul adecvat se intelege.
PS. Doamne ce vremuri trăim?! Dupa amendarea surdomutilor ca striga lozinci , in curand vor fi sancționați orbii ca nu se uita la antena si mortii ca nu au mers la vot! Bleah....
Shrek

Mesajde feederman » 22 Mar 2018, 16:10

csaa scrie:In ce priveste lipsa mea de imaginatie.....e adevarat ca mi-a placut matematica euclidiana si fizica newtoniana, dar am inteles-o si pe cea cuantica (atat cat am avut acces).

Это инженер!

- Guliță, spune nineacăi, cum se cheamă franțuzește furculița?
- Furculision.
- Frumos... dar friptura?
- Fripturision.
- Prea frumos... dar învârtita?
- Învârtision.
- Bravo... Guliță... bravo, Guliță...
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde csaa » 22 Mar 2018, 16:20

Am vrut eu inginer, dar viata a vrut altceva.
csaa

Mesajde Bambucha » 22 Mar 2018, 17:42

csaa scrie:
Bambucha scrie:
csaa scrie:Uimeste-ma cu logica ta Minciunel. Arata la tot poporul lumina ce-ti izvoraste din scoarta.

Ce balaur esti tu, domn director. Faptul ca am fost retinut si te-am lasat sa ai mereu "ultimul cuvant" s-a datorat unei calitati pe care tu nu ti-ai insusit-o cand a trebuit!

Vad insa ca-ti place sa joci tontoroiul si nu-ti asumi nici macar ce scrii cu obedienta-ti caracteristica, chiar doresti sa-ti fac analiza matematica pe text, sintaxa de baza? De ce desconsideri cititorii din poiana?

Minciunel tu nu sti sa dai raspunsuri, doar sa pui intrebari cretine. Astept niste raspunsuri de la tine de foarte mult timp.
Retinutule care esti!

Desigur intrebari cretine…, totusi pentru majoritatea sunt la obiect si perfect normale in lumea in care traim; acum ramane sa stabilesti tu insuti cum te pozitionezi fata de aceasta majoritate, ori la piciorul broastei ori la nivel de astru ceresc.http://www.iq-test.ro/
Deja anticipez pozitionarea ta sincera vis a vis de comunitate, dupa faptul ca ai studiat dreptul (probabil la "stat") si ai notiuni solide de fizica newtoniana/cuantica respectiv de matematica euclidiana, etc.
Tot ma intreb pe mine insumi, de ce avand atatea cunostinte, ai ales sa te realizezi intr-un mediu in care trebuie sa bati ca la fasole diversi braconieri pe frontiera tarii si sa accepti umilinta scaderii salariilor de bugetari. Incurcate sunt caile Domnului!

PS>
Ramane, daca ne vom intalni vreodata (lumea e mica), daca nu cumva simti nevoia sa ma mai ameninti cu vre-un "avertisment" de neandertal/miner cu casca, sa-ti raspund detasat la un joc de sah. :) Simt eu ca am multe de invatat, mai ales pe partea de etica si conduita morala, de la un om al legii nepatat asa cum esti dumneata.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde feederman » 22 Mar 2018, 18:21

csaa scrie:Am vrut eu inginer, dar viata a vrut altceva.

Esti tanar, ai viata inainte. Azi poti ajunge inginer, mult mai usor decat se ajungea inainte militian. S-au scos flotarile si genoflexiunile din probele eliminatorii. E suficient sa treci prin cartier. Si-apoi daca-l stii pe Euclid iti da el o recomandare sa primesti camin pe gratis.
Dar mare atentie la tramvaiul 10. Sstanga, dreapta, stanga, dreapta si abia dupa asigurare treci.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde csaa » 22 Mar 2018, 20:22

Bambucha scrie:.....
Desigur intrebari cretine…, totusi pentru majoritatea sunt la obiect si perfect normale in lumea in care traim; acum ramane sa stabilesti tu insuti cum te pozitionezi fata de aceasta majoritate, ori la piciorul broastei ori la nivel de astru ceresc.http://www.iq-test.ro/
Deja anticipez pozitionarea ta sincera vis a vis de comunitate, dupa faptul ca ai studiat dreptul (probabil la "stat") si ai notiuni solide de fizica newtoniana/cuantica respectiv de matematica euclidiana, etc.
Tot ma intreb pe mine insumi, de ce avand atatea cunostinte, ai ales sa te realizezi intr-un mediu in care trebuie sa bati ca la fasole diversi braconieri pe frontiera tarii si sa accepti umilinta scaderii salariilor de bugetari. Incurcate sunt caile Domnului!

PS>
Ramane, daca ne vom intalni vreodata (lumea e mica), daca nu cumva simti nevoia sa ma mai ameninti cu vre-un "avertisment" de neandertal/miner cu casca, sa-ti raspund detasat la un joc de sah. :) Simt eu ca am multe de invatat, mai ales pe partea de etica si conduita morala, de la un om al legii nepatat asa cum esti dumneata.

Gargara ieftina, argumente zero, raspunsuri chix. Amenintarea cu sahul nu tine, n-am mai jucat de muuuuuult, poate un go.
Pe de alta parte ai dreptate: Incurcate sunt caile Domnului si da, am studiat dreptul la ”stat”.

Feederman te crezi spiritual dar vezi ca ai ratat curba!
csaa

Mesajde Bambucha » 22 Mar 2018, 21:27

Vin de afara dupa o ora de sapuneala cu fi-miu, la Bucuresti ninge ca-n povesti, si ce vad:
-un exercitiu profund futil de logica cu niscaiva fracturi cronice de rationament.

In regula, in stilul lui Andrei Gheorghe, Dumnezeu sa-l ierte, voi
-inchide laptopul
-pune apa-n cada in timp ce dau "stingerea" pentru minor
-pregati un cabernet sauvignon de Dragasani
-da drumul in surdina la ceva muzica https://www.youtube.com/watch?v=JbR999N5MiA
-apoi ma voi gandi la prosti si la destinul lor!

...mai e si maine o zi, sa nu ne pierdem cu fierea.

PS> Nimic personal cu mustata ta, si nici macar cu to'arsa sef de aprozar din fruntea guvernului, pe care apropo o consider doamna, nu "doamna" cum ai scris tu bine-intentionat cu o pagina in urma.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde csaa » 22 Mar 2018, 22:24

Mi se falfaie de ce faci tu. Pana nu emiti un raspuns bazat pe argumente esti o nulitate pentru mine.
PS - poti sa ai ceva personal cu mustata mea, e doar o plasmuire a imaginatiei lui Puiu, draq stie ce pune in cafeaua aia.
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE