csaa scrie:Bambucha scrie:csaa scrie:Uimeste-ma cu logica ta Minciunel. Arata la tot poporul lumina ce-ti izvoraste din scoarta.
Ce balaur esti tu, domn director. Faptul ca am fost retinut si te-am lasat sa ai mereu "ultimul cuvant" s-a datorat unei calitati pe care tu nu ti-ai insusit-o cand a trebuit!
Vad insa ca-ti place sa joci tontoroiul si nu-ti asumi nici macar ce scrii cu obedienta-ti caracteristica, chiar doresti sa-ti fac analiza matematica pe text, sintaxa de baza? De ce desconsideri cititorii din poiana?
Minciunel tu nu sti sa dai raspunsuri, doar sa pui intrebari cretine. Astept niste raspunsuri de la tine de foarte mult timp.
Retinutule care esti!
Desigur intrebari cretine…, totusi pentru majoritatea sunt la obiect si perfect normale in lumea in care traim; acum ramane sa stabilesti tu insuti cum te pozitionezi fata de aceasta majoritate, ori la piciorul broastei ori la nivel de astru ceresc.
http://www.iq-test.ro/Deja anticipez pozitionarea ta
sincera vis a vis de comunitate, dupa faptul ca ai studiat dreptul (probabil la "stat") si ai notiuni solide de fizica newtoniana/cuantica respectiv de matematica euclidiana, etc.
Tot ma intreb pe mine insumi, de ce avand atatea cunostinte, ai ales sa te realizezi intr-un mediu in care trebuie sa bati ca la fasole diversi braconieri pe frontiera tarii si sa accepti umilinta scaderii salariilor de bugetari. Incurcate sunt caile Domnului!
PS>
Ramane, daca ne vom intalni vreodata (lumea e mica), daca nu cumva simti nevoia sa ma mai ameninti cu vre-un "avertisment" de neandertal/miner cu casca, sa-ti raspund detasat la un joc de sah.

Simt eu ca am multe de invatat, mai ales pe partea de etica si conduita morala, de la un om al legii nepatat asa cum esti dumneata.