Oho! Si inca cum!
Verificati cum au fost scazute redeventele statului pentru marmura, granit, etc., de catre cine, cand si o sa va dati seama cine e beneficiarul.
csaa scrie:In cazul asta procurorii au fost ....nepregatiti si au facut dosarul penal de mantuiala. Asadar prezumtivi vinovati scapa iar noi platim si dauna ( ca nu se recupereaza) si cheltuieli judiciare.
Dar mai e o posibilitate, te las pe tine sa o spui, desi ca sustinator necugetator al lui Codruta nu cred ca ai s-o faci. Nu-i nimic, eu insist.
Shrek scrie: Eu susțin ca odată declansat un astfel de " tavalug", cel vizat ar trebui sa faca un pas in spate. Parerea mea!
feederman scrie:....... Protocoalele cu SRI sunt scoase in afara legii. Conform acestei logici, daca SRI ar obtine informatii referitoare la caz , acestea nu ar putea fi utilizate pentru continuarea cercetarii penale.
Shrek scrie:[...] Personal nu sunt sigur ca corupția ( scuzați cacofonia) ucide. Nu am vazut pe nimeni sa fi murit c-a luat spaga.
petru71 scrie:]"peștele de la cap se-mpute"[/i][/b] ??
Shrek scrie:Dar pestele se curata de la coadă. Mafioții de care zici sunt acolo de aproape 29 de ani. Ei sunt aceeasi. Odată la patru ani ( sau cinci) , cedează locurile. Unii, altora! Dar ei sunt aceeasi.
Shrek scrie:Sa fii convins ca mulți dintre analfabeti, pensionari, asistați sociali si " manipulabili" l-au facut presedinte pe Johanis. Nu rasismul este solutia. Eu as zice ca educatia ar putea schimba mentalitatea gresita potrivit căreia oamenii votează tot " p-al da fura, da' baremi da si la ceilalti"!
O noapte linistita s-aveți cu toții!
akmm scrie:csaa scrie:In cazul asta procurorii au fost ....nepregatiti si au facut dosarul penal de mantuiala. Asadar prezumtivi vinovati scapa iar noi platim si dauna ( ca nu se recupereaza) si cheltuieli judiciare.
Dar mai e o posibilitate, te las pe tine sa o spui, desi ca sustinator necugetator al lui Codruta nu cred ca ai s-o faci. Nu-i nimic, eu insist.
Uite, asta saracul nu a avut nimic paralel in spate...
,,Un alt inculpat, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (CET), a fost condamnat la 4 ani de închisoare.''
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, joi, în primă instanţă, achitarea lui Victor Ponta şi a lui Dan Şova în dosarul Turceni-Rovinari. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de DNA.
http://www.mediafax.ro/politic/breaking ... i-17210879
Shrek scrie:Asta cu achitarea in instanta a marilor corupti, a devenit o tema de campanie electorală în perspectiva europarlamentarelor si prezidențiale de anul viitor. Daca au fost achitați, nu inseamna automat ca nu au săvârșit faptele pentru care au fost trimisi in judecata. Doar in situatia in care instanța decide ca faptă nu există. In rest, modificările legii, pe timpul procesului penal a dus la dezincriminarea faptelor, ducând de fapt la un fel de " amnistie" mai sofisticată a inculpaților.
Ar fi de discutat insa, ia aceste situatii despre moralitatea menținerii celor implicați in astfel de procese in viata politică a țării. Eu susțin ca odată declansat un astfel de " tavalug", cel vizat ar trebui sa faca un pas in spate. Parerea mea!
csaa scrie:akmm scrie:csaa scrie:In cazul asta procurorii au fost ....nepregatiti si au facut dosarul penal de mantuiala. Asadar prezumtivi vinovati scapa iar noi platim si dauna ( ca nu se recupereaza) si cheltuieli judiciare.
Uite, asta saracul nu a avut nimic paralel in spate...
,,Un alt inculpat, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (CET), a fost condamnat la 4 ani de închisoare.''
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, joi, în primă instanţă, achitarea lui Victor Ponta şi a lui Dan Şova în dosarul Turceni-Rovinari. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de DNA.
http://www.mediafax.ro/politic/breaking ... i-17210879
Asa.....si ce ai vrut sa spui cu asta??? Ca...????
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori