csaa scrie:Eh! Decenta.....bun simt.....moraliate.....legalitate. In opinia unora sunt concepte depasite.
Eu sunt de moda veche
vezi ... si te superi cand iti spun ca esti "garcea"
csaa scrie:Eh! Decenta.....bun simt.....moraliate.....legalitate. In opinia unora sunt concepte depasite.
Eu sunt de moda veche
Shrek scrie:Adică dumneata vrei sa spui ca un copil de cinci sase ani nu cunoaste cel putin pe literele de tipar?! Io stiu ca prietenii mei au copii ori nepoți care la cinci ani deja cunosc alfabetul roman , ba as putea spune ca o rup binisor in germana si engleza. Este adevarat ca nu citesc cuvinte lungi ori întortocheate dar cu siguranta cunosc cuvinte gen gradi, scoala, politie ( sic!), mall, kaufland, mcdonald, etc. Poate matale ai reusit sa înveți sa citesti ceva mai tarziu dar asta este de inteles!
Shrek scrie:Cand nu mai ai argumente, începi sa te legi de familia interlocutorului. Atitudine de cocalar, zic io.
Evident ca nu citiți ce scriu si va deranjează ca, unii ati îmbătrânit degeaba. Nu scrie niciunde ca un copil citeste....Capitalul de Karl Max! Doar poate in imaginatia unora care incep sa vorbească, ori sa citească mai tarziu ( tomnatici). Deh, nu ii ajuta materialul. Era vorba de a invata alfabetul, literele din alfabet, pronunțarea primelor cuvinte, initierea unor rationamente, etc..!
De curând am fost la fiul unui amic, stabilit in strainatate sa ii las un pachet din țară.Copilul, in vârstă de 4 ani, citeste si intelege ( propoziții simple) atât in germana cat si in romana. Si nu este copil de...militan! In tara, oare la cat merg copiii in clasa zero. Si ce invata acolo? Sa întrebam un dascăl!?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori