Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 23 Iul 2018, 16:37

csaa scrie:Eh! Decenta.....bun simt.....moraliate.....legalitate. In opinia unora sunt concepte depasite.
Eu sunt de moda veche

vezi ... si te superi cand iti spun ca esti "garcea"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 23 Iul 2018, 17:35

Adică dumneata vrei sa spui ca un copil de cinci sase ani nu cunoaste cel putin pe literele de tipar?! Io stiu ca prietenii mei au copii ori nepoți care la cinci ani deja cunosc alfabetul roman , ba as putea spune ca o rup binisor in germana si engleza. Este adevarat ca nu citesc cuvinte lungi ori întortocheate dar cu siguranta cunosc cuvinte gen gradi, scoala, politie ( sic!), mall, kaufland, mcdonald, etc. Poate matale ai reusit sa înveți sa citesti ceva mai tarziu dar asta este de inteles!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 23 Iul 2018, 17:41

bine stimabile .... sa fie precum spui tu ... copii lu' pretenarii tai sunt toti precoci ... iar 5 - 6 ani echivalent cu cativa, sigur acei copii o sa faca cariera in politia romana ... asta ca sa fim pe subiect

oare cand o veni ziua aia cand fiecare isi va asuma tembelismele
Cristian IONITA

Mesajde jonny_it » 24 Iul 2018, 14:10

Shrek scrie:Adică dumneata vrei sa spui ca un copil de cinci sase ani nu cunoaste cel putin pe literele de tipar?! Io stiu ca prietenii mei au copii ori nepoți care la cinci ani deja cunosc alfabetul roman , ba as putea spune ca o rup binisor in germana si engleza. Este adevarat ca nu citesc cuvinte lungi ori întortocheate dar cu siguranta cunosc cuvinte gen gradi, scoala, politie ( sic!), mall, kaufland, mcdonald, etc. Poate matale ai reusit sa înveți sa citesti ceva mai tarziu dar asta este de inteles!

Treaba cu cititul de la 4-5 ani tine de multe ori de unele complexe ale parintilor.
Vor copii care canta la pian si stiu cel putin 3 limbi straine la 5 ani ... si ei nu stiu mai mult de 2 cuvinte in alta limba.
Sunt si copii carora le place sa cante la pian de exemplu, acolo vorbim de altceva, dar sa-ti fortezi copilul sa invete ceva ce iti face tie placere mi se pare putin cam exagerat. Ca multi stiu aproape la fel de multe cuvinte in engleza cum stiu si in romana este o consecinta a civilizatiei actuale. :lol:
jonny_it

Mesajde Shrek » 24 Iul 2018, 14:44

Cand nu mai ai argumente, începi sa te legi de familia interlocutorului. Atitudine de cocalar, zic io.
Evident ca nu citiți ce scriu si va deranjează ca, unii ati îmbătrânit degeaba. Nu scrie niciunde ca un copil citeste....Capitalul de Karl Max! Doar poate in imaginatia unora care incep sa vorbească, ori sa citească mai tarziu ( tomnatici). Deh, nu ii ajuta materialul. Era vorba de a invata alfabetul, literele din alfabet, pronunțarea primelor cuvinte, initierea unor rationamente, etc..!
De curând am fost la fiul unui amic, stabilit in strainatate sa ii las un pachet din țară.Copilul, in vârstă de 4 ani, citeste si intelege ( propoziții simple) atât in germana cat si in romana. Si nu este copil de...militan! In tara, oare la cat merg copiii in clasa zero. Si ce invata acolo? Sa întrebam un dascăl!?
Shrek

Mesajde jonny_it » 24 Iul 2018, 15:24

Shrek scrie:Cand nu mai ai argumente, începi sa te legi de familia interlocutorului. Atitudine de cocalar, zic io.
Evident ca nu citiți ce scriu si va deranjează ca, unii ati îmbătrânit degeaba. Nu scrie niciunde ca un copil citeste....Capitalul de Karl Max! Doar poate in imaginatia unora care incep sa vorbească, ori sa citească mai tarziu ( tomnatici). Deh, nu ii ajuta materialul. Era vorba de a invata alfabetul, literele din alfabet, pronunțarea primelor cuvinte, initierea unor rationamente, etc..!
De curând am fost la fiul unui amic, stabilit in strainatate sa ii las un pachet din țară.Copilul, in vârstă de 4 ani, citeste si intelege ( propoziții simple) atât in germana cat si in romana. Si nu este copil de...militan! In tara, oare la cat merg copiii in clasa zero. Si ce invata acolo? Sa întrebam un dascăl!?

Nu m-am luat de nici o familie, doar ziceam ca nu este ok sa impui unui copil ceva ce nu-i place. ;)
jonny_it

Mesajde Shrek » 24 Iul 2018, 20:21

Nu vorbeam cu dumneata! " Discutja" este cu " amicul " meu CI!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 25 Iul 2018, 16:01

cum reusesti tu Shrek draga sa confuzezi pe toata lumea ... si eu eram convins ca tu cu Jonny te paruiesti pe tema familiei ... nu de alta dar am recit ce am scris ... si nu vad de unde ai tras tu concluzia ca as avea ceva cu interlocutoru' si cu atat mai mult cu familia interlocutorului

dar hai sa-ti dau o idee .... am vazut ca se plange Dragnea ca este atacat in asa abordare (numere de inmatriculare, aratura, sapatura, etc cu MUIE.PSD) poate ii vinzi tu pontu' .... sa puna la plangeri ca uite ce citesc copii precoci ...

bafta
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 30 Iul 2018, 16:37

se pare ca nu doar colegul Shrek este confuz, azi "slugoii" au oprit din drumul spre mare pe propietarul auto inmatriculat MUIEPSD

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate ... psd-971983

ca sa fiu bine inteles, consider de-a dreptul "cocalareasca" abordarea "suedezului" dar uite ca reuesete sa-i faca pe stimabili aparatori ai legii sa-si dea arama pe fata ... si sa ne confirme ca au ramas slugoi in continuare.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 30 Iul 2018, 16:41

sa vedem ce-or sa faca cu urmatorul:

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate ... bat-972149
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 01 Aug 2018, 10:47

sclaveti
Fişiere ataşate
38207480_10212684829901253_7626850465782693888_n.jpg
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 01 Aug 2018, 11:17

Poliţia "pă persoană fizică"

... au uitat-o p-aia : "pe ploaie, pe arşiţă, pe vînt, în slujba cetăţeanului"

:lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Neafiliatul » 01 Aug 2018, 11:30

Pentru Ovidiu Munteanu , purtătorul de vorbe al MAI .
Când o să vrei salariu , să-l ceri de la popi .
https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/purtatorul-de-cuvant-al-politiei-rutiere-apelati-la-popi-la-rude-nu-la-politie.html
Neafiliatul

Mesajde Cristian IONITA » 01 Aug 2018, 12:13

uite ca din aceasta situatie poate sa iasa si ceva bun ... Politia sa mai "cearna" din cei care nu au ce cauta pe acolo ... dar eu sunt optimist incurabil :D
Cristian IONITA

Mesajde Neafiliatul » 01 Aug 2018, 12:32

Citat :Godină și-a încheiat mesajul într-o notă ironica: “P.S. Mi-ar plăcea ca acestui coleg care a postat această aberatie, luna viitoare când bagă cardul în bancomat să-i apară pe ecran: aici nu “e” bani, mergi la o mătușă, la o casă de binefacere, la un popă, o rudă înstărită sau la cine vrei tu, românii nu mai plătesc taxe pentru slugi.”
https://stirileprotv.ro/stiri/actualita ... litie.html
Neafiliatul

Mesajde csaa » 01 Aug 2018, 23:10

Pana la urma placutele au fost ridicate pentru ca nu sunt valabile decat pe teritoriul Suediei.
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE