Interesanta dar greu de crezut. Anonimatul asta ma cam pune pe ganduri. Plus ca sursa e citata doar de aceasta publicatie.
Cine are ”sange in instalatie” isi face selfie ca Berbeceanu in piata.
csaa scrie:... greu de crezut.
csaa scrie: De fapt tu vroiai sa arati ca ai fost la proteste!
Cristian IONITA scrie:alt slugiu .........."
csaa scrie: Am vazut ilegalitatile comise si am auzit si de alte.....nereguli de la prieteni si cunoscuti (in care am deplina incredere).
csaa scrie:Nu am fost de acord cu tot ce s-a cerut la protestele de anul trecut. La astea de acum nu imi place lozinca ”....ie PSD” si nici manipularea oilor, din ce in ce mai vizibila. Un exemplu de manipulat e @cristian bh care preia o presupunere aparuta pe facebook si o prezinta ca postulat.
In ce te priveste m-am convins de mult cam ce iti poate capul. E cam tarziu sa te schimbi, acum la senectute, dar macar nu mai distribui minciuni.
PS - tot nu mi-ai raspuns cum le-ai explicat nepotilor lozinca ”...ie PSD”. Sau strigai ca acum ...3-4 ani ”Puie Monta”?
cristian bh scrie:......
Ai presupus ca eu am presupus ceva,....eu doar te-am intrebat o chestie iar tu arunci cu praf in ochi!
Nea puiu,nu mai fi sadic cu el,.....picatura chinezeasca e cea mai teribila forma de tortura,....chiar daca e administrata cu cuvinte in loc de apa!
csaa scrie:cristian bh scrie:......
Ai presupus ca eu am presupus ceva,....eu doar te-am intrebat o chestie iar tu arunci cu praf in ochi!
Nea puiu,nu mai fi sadic cu el,.....picatura chinezeasca e cea mai teribila forma de tortura,....chiar daca e administrata cu cuvinte in loc de apa!
Ai presupus ca am presupus ca deja...te-ai incurcat in presupuneri.
de unde stii tu ”sigur” ca intre manifestanti se aflau alti jandarmi imbracati civil care au lovit pe cei din dispozitiv pentru a provoca interventia in forta?
Hai ca daca ai un argument cat de cat credibil (nu ca a declarat unul la o publicatie obscura ca a auzit pe altul ca spus unul sub protectia anonimatului.....) promit sa-mi recunosc greseala
cristian bh scrie:Ia spune tu,...mai csaa,....cum se simti ca unu care isi pune haine pe el cu insemnele statului,merge la munca stiind ca in ziua aia trebuie sa se lase lovit cu borduri in cap de aia din gherila statului,....mai destepti si mai antrenati ca tine,ca aia n-au nevoie de echipament de testoasa pe ei,ca tu la randul tau sa ai un motiv sa dai cu grenade , gaze -n ochi si cu bastonu in cap in tot ce misca,......iar la sfarsitul zilei de munca sa fii mandru de tine si de pizda din frunte ,ca ti-ai facut datoria si ai scapat pe borfasii ce te comanda de lozincile celor cu copii in brate,....
cristian bh scrie:...da te mai intreb ceva,....de ce la mitingul denumit IQ REDUS,...n-ati avut echipament si armament de razboi,.....(interzis acolo se pare) si nici tipenie de huligan,...cum de altfel nici in zilele de dupa vineri,..
hai curaj ,cu raspunsuri concrete,nu fumigene din astea,...
csaa scrie:Bihorene tu ai ceva stricat la pricepatoare?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 9 vizitatori