Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 15 Aug 2018, 08:38

Interesanta dar greu de crezut. Anonimatul asta ma cam pune pe ganduri. Plus ca sursa e citata doar de aceasta publicatie.
Cine are ”sange in instalatie” isi face selfie ca Berbeceanu in piata.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 15 Aug 2018, 11:07

csaa scrie:... greu de crezut.

Am fost la protest în 10 şi 11 August.
Am văzut multe mizerii acolo (în prima zi) Cu toate astea, eu încă mai cred că nu toţi poliţiştii sunt bestii.
Că mai există printre ei şi cu constiinţă. Că unii s-au fofilat. Că nu toţi au dat cu ură.

Tu, tocmai ai afirmat că e greu de crezut.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 15 Aug 2018, 11:30

In aceiasi linie de ... citezi doar o propozitie din ce am postat eu pentru a face niste supozitii....hai sa le spun....rauvoitoare.
Eu tocmai ce am spus ce am spus. Intreg.
Tu tocmai ce ai preluat ce ai preluat. Trunchiat.
Dupa cum ne e cinstea.

Aaaaa!!!! Scuze! De fapt tu vroiai sa arati ca ai fost la proteste! Sa arati cat de martir esti!!! Mda!
csaa

Mesajde ioanpuiu » 15 Aug 2018, 12:02

Eşti agresiv fără motiv. Pînă şi în conversaţii.

Nu m-am ferit să arăt că particip la proteste. Te-am invitat şi pe tine (în scris, aici pe forum) dar ai refuzat sub motivaţia că nu vrei să legitimezi prin prezenţa ta, protestul. De parcă unul în plus sau în minus ar fi schimbat ceva. Anul trecut cînd au fost proteste masive.
Există pe forum o fotografie cu mine şi nepoţeii la protestele alea.
csaa scrie: De fapt tu vroiai sa arati ca ai fost la proteste!

Am vrut să arăt că scriu în cunoştinţă de cauză. Că nu comentez emisiuni TV aşa cum fac alţii. ;)

De unde ai scos-o p'aia cu martiru ?
ioanpuiu

Mesajde cristian bh » 15 Aug 2018, 12:08

Ia spune tu,...mai csaa,....cum se simti ca unu care isi pune haine pe el cu insemnele statului,merge la munca stiind ca in ziua aia trebuie sa se lase lovit cu borduri in cap de aia din gherila statului,....mai destepti si mai antrenati ca tine,ca aia n-au nevoie de echipament de testoasa pe ei,ca tu la randul tau sa ai un motiv sa dai cu grenade , gaze -n ochi si cu bastonu in cap in tot ce misca,......iar la sfarsitul zilei de munca sa fii mandru de tine si de pizda din frunte ,ca ti-ai facut datoria si ai scapat pe borfasii ce te comanda de lozincile celor cu copii in brate,....
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde csaa » 15 Aug 2018, 12:29

Nu am fost de acord cu tot ce s-a cerut la protestele de anul trecut. La astea de acum nu imi place lozinca ”....ie PSD” si nici manipularea oilor, din ce in ce mai vizibila. Un exemplu de manipulat e @cristian bh care preia o presupunere aparuta pe facebook si o prezinta ca postulat.
In ce te priveste m-am convins de mult cam ce iti poate capul. E cam tarziu sa te schimbi, acum la senectute, dar macar nu mai distribui minciuni.

PS - tot nu mi-ai raspuns cum le-ai explicat nepotilor lozinca ”...ie PSD”. Sau strigai ca acum ...3-4 ani ”Puie Monta”?
csaa

Mesajde csaa » 15 Aug 2018, 12:33

Sa nu se inteleaga ca iau cumva apararea jandarmilor. Am vazut ilegalitatile comise si am auzit si de alte.....nereguli de la prieteni si cunoscuti (in care am deplina incredere).
Dat nu pot sa nu reactionez la minciunile postate de smecheri si distribuite de oi.
csaa

Mesajde Shrek » 15 Aug 2018, 13:24

Cristian IONITA scrie:alt slugiu .........."

Evident ca unu ' ce lucra in " haina statului", este o " sluga" , pentru ca el , spre deosebire de" alții", a depus un jurământ de credinta. Un jurământ care a suferit transformări in funtie de cine a fost ori este la conducere dar de fiecare data el contine sintagma " jur sa-mi apar patria , chiar cu pretul vietii". Apoi " conducătorii " au adăugat in funtie de oranduire, ordinele comandatului suprem, legile si regulamentele, constituția, nah , niste prostii. Dar la vremea aceea, bărbații făceau armata si depuneau un jurământ. Acu" nah , daca matale n-ai facut armata, pen' ca erai singur la nevastă , te putem ierta. Da' ma întreb totusi, daca cel ce lucra la stat, este slugoi, atunci al de slugareste un hoț cum s-o numi, eunuc? Ce daca-i zic soprană se supăra!
Din totdeauna am urât violența, iniferent de natura ei. Ca jandarmii au folosit forta in mod excesiv sau nu, ca au fost provocari din partea protestatarilor, nu am de unde sa stiu pentru ca nu am fost acolo. Dar pare o prea mare coincidenta scandalul cu redeventele pentru gaze si scandalul cu " răsturnarea guvernului". Si tocmai ce aflăm ca o echipa de presa austriacă a fost agresata . Ba chiar si niste cetateni israelieni de se aflau " întâmplător " acolo. Zilele urmatoare o sa aflăm ca si niste " turisti americani" au fost agresati . In timp ce jadarmeria va susține ca a fost atacată de " teroristi" probabil, rusi.
Va cădea guvernul! Asa si?! Vom inlocui niste hoți cu alții! Atunci ce rost mai au alegerile? Observ ca încet încet ne întoarcem de unde am plecat. La comunism si dictatură. Dictatura străzii! Si la copiii fostilor nomenclaturiști. Si ura! Prea multe ura!
O zi de sărbătoare linistita s-aveți cu toții!
Shrek

Mesajde ioanpuiu » 15 Aug 2018, 13:52

csaa scrie: Am vazut ilegalitatile comise si am auzit si de alte.....nereguli de la prieteni si cunoscuti (in care am deplina incredere).

După cum vedem, toate informaţiile tale, în baza cărora tragi concluzii, sunt "pe surse".
Nimic de la faţa locului, văzut cu ochii tăi, pipăit (eventual cu cîrca ta :lol: ). Totul din surse indirecte.
În situaţia asta, mesajele tale ar trebui să înceapă cu "am auzit că ..."

Dacă ar fi să mă iau după tine, n-ar trebui să mai fac pelerinajul la sfintele moaşte, nu ! ... le privesc la televizor sau mi le povestesc alţii. ;)
ioanpuiu

Mesajde csaa » 15 Aug 2018, 13:58

De la postarea lui @ioan puiu privind posibilul comentariu al unui sef din jandarmerie intreaga discutie ar trebui mutata la ”poiana lui nea iocan”, cred io.
Drept urmare postez acolo adresa unui articol care, in opinia mea, releva rezolvarea dilemelor noastre.
csaa

Mesajde cristian bh » 16 Aug 2018, 09:53

csaa scrie:Nu am fost de acord cu tot ce s-a cerut la protestele de anul trecut. La astea de acum nu imi place lozinca ”....ie PSD” si nici manipularea oilor, din ce in ce mai vizibila. Un exemplu de manipulat e @cristian bh care preia o presupunere aparuta pe facebook si o prezinta ca postulat.
In ce te priveste m-am convins de mult cam ce iti poate capul. E cam tarziu sa te schimbi, acum la senectute, dar macar nu mai distribui minciuni.

PS - tot nu mi-ai raspuns cum le-ai explicat nepotilor lozinca ”...ie PSD”. Sau strigai ca acum ...3-4 ani ”Puie Monta”?

Daca n-ar fi slugarnic,....cel cu insemnele statului n-ar trebui sa fie interesat el de ceea ce striga manifestantii,nici de ce sloganuri si-au ales.
Cu atat mai mult sa presupuna ceva,.....vezi ce au ales sa comita atunci cand au inceput sa presupuna dupa ce i-a lovit sub casca caldura amiezii?
Poate tu la inceputuri n-ai fost asa,....poate ai avut si ceva personalitate care se zbate si acu in tine,da nu e lasata de uniforma,.
Ai presupus ca eu am presupus ceva,....eu doar te-am intrebat o chestie iar tu arunci cu praf in ochi!
Nea puiu,nu mai fi sadic cu el,.....picatura chinezeasca e cea mai teribila forma de tortura,....chiar daca e administrata cu cuvinte in loc de apa! :D
cristian bh

Mesajde ioanpuiu » 16 Aug 2018, 10:19

@cristian bh

Eu nu sunt genul care să dea foc cu benzină ... mie-mi place să încălzesc uşor la lumînare ;)
ioanpuiu

Mesajde csaa » 16 Aug 2018, 12:42

cristian bh scrie:......
Ai presupus ca eu am presupus ceva,....eu doar te-am intrebat o chestie iar tu arunci cu praf in ochi!
Nea puiu,nu mai fi sadic cu el,.....picatura chinezeasca e cea mai teribila forma de tortura,....chiar daca e administrata cu cuvinte in loc de apa! :D

Ai presupus ca am presupus ca deja...te-ai incurcat in presupuneri.
de unde stii tu ”sigur” ca intre manifestanti se aflau alti jandarmi imbracati civil care au lovit pe cei din dispozitiv pentru a provoca interventia in forta?

Hai ca daca ai un argument cat de cat credibil (nu ca a declarat unul la o publicatie obscura ca a auzit pe altul ca spus unul sub protectia anonimatului.....) promit sa-mi recunosc greseala.

Puiul, din inaltimea lui, ne priveste superior si asteapta ca toate slovele lui sa fie considerate adevaruri incontestabile. Asa asteapta el, numai ca are niste derapaje de la logica si bun simt, iar cand i se atrage atentia spune, superior, ca sunt liceente poetice. PLM, asta e! Eu sunt mai pe real si nu prea accept derapajele.

Semnat: ala mic, rau si cu mustata (?????)
csaa

Mesajde cristian bh » 16 Aug 2018, 14:31

csaa scrie:
cristian bh scrie:......

Ai presupus ca am presupus ca deja...te-ai incurcat in presupuneri.
de unde stii tu ”sigur” ca intre manifestanti se aflau alti jandarmi imbracati civil care au lovit pe cei din dispozitiv pentru a provoca interventia in forta?

Hai ca daca ai un argument cat de cat credibil (nu ca a declarat unul la o publicatie obscura ca a auzit pe altul ca spus unul sub protectia anonimatului.....) promit sa-mi recunosc greseala

Greu e astea cu logica frazei! :lol:
Ma risc si solicit arbitraj,.....chiar daca e teleormaneanca,.. :)
De unde ai presupus ca am afirmat eu ca ar fi fost vorba despre jandarmi deghizati,....da te mai intreb ceva,....de ce la mitingul denumit IQ REDUS,...n-ati avut echipament si armament de razboi,.....(interzis acolo se pare) si nici tipenie de huligan,...cum de altfel nici in zilele de dupa vineri,..
hai curaj ,cu raspunsuri concrete,nu fumigene din astea,... :)
cristian bh

Mesajde csaa » 16 Aug 2018, 15:28

cristian bh scrie:Ia spune tu,...mai csaa,....cum se simti ca unu care isi pune haine pe el cu insemnele statului,merge la munca stiind ca in ziua aia trebuie sa se lase lovit cu borduri in cap de aia din gherila statului,....mai destepti si mai antrenati ca tine,ca aia n-au nevoie de echipament de testoasa pe ei,ca tu la randul tau sa ai un motiv sa dai cu grenade , gaze -n ochi si cu bastonu in cap in tot ce misca,......iar la sfarsitul zilei de munca sa fii mandru de tine si de pizda din frunte ,ca ti-ai facut datoria si ai scapat pe borfasii ce te comanda de lozincile celor cu copii in brate,....

Mi-am permis sa subliniez textul incriminat. Recunosti emitentul?

cristian bh scrie:...da te mai intreb ceva,....de ce la mitingul denumit IQ REDUS,...n-ati avut echipament si armament de razboi,.....(interzis acolo se pare) si nici tipenie de huligan,...cum de altfel nici in zilele de dupa vineri,..
hai curaj ,cu raspunsuri concrete,nu fumigene din astea,... :)

Bihorene tu ai ceva stricat la pricepatoare? Nu sunt jandarm, nu le iau apararea, am dubii cu privire la legalitatea folosirii fortei in anumite situatii vazute pe net sau povestite de persoane in care am incredere. Acum ai priceput?

Totusi ai atins o chestiune care m-a deranjat din prima clipa cand am auzit-o: ce draq faceau cu pistoale si munitie la ei????? Intr-o asemenea situatie nu ai voie sa folosesti armamentul cu munitie de razboi.
csaa

Mesajde ignatov andrei » 16 Aug 2018, 21:58

csaa scrie:Bihorene tu ai ceva stricat la pricepatoare?

Da' dumneata de ce nu vezi ce se vede si din inaltul cerului...?!?
Stau si ma intreb: ce au "astia" cu dumneata de te tot trimit la plimbare, iar dumneata refuzi...?!? :shock:
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE