csaa scrie:Ce nu intelegi tu Puiule e ca nu am nimic cu tine. Ce ma deranjeaza sunt minciunile pe care le postezi, iar cum astea sunt aici, aici le discutam.
In ce-l priveste pe politistul tau model....discutia mea cu el e foarte veche si foarte personala. La fel si promisiunea. Acum m-a deranjat ca denigra persoane pe care le respect profesional si o facea de parca toata viata lui ar fi lucrat numai cazuri grele in cooperare cu FBI, iar el a fost plutonier de companie si dispecer. Vorbea despre corupti, ca stie, ca spune, ca face, ca drege dar uita sa spuna ca fratele lui a fost inchis pentru ...hai sa nu detaliem.
Stiam multe despre el si am aflat si mai multe, dar nu stiam ca situatia lui e asa de nashpa.
Daca iti aduci aminte (vad ca ai memorie selectiva) i-am spus sa se potoleasca sa nu incep sa spun ceea ce stiu si am inceput un serial sa ii arat ca nu mint (ca tine). Asta a crezut ca blufez ca la poker. Eee....nu a fost asa.
Sper ca te-ai lamurit. Nu cred, dar eu sper in continuare.
Acum poate ne lamuresti cu privire la defunctul Ilie Gizea.
Apoi voi spune de ce (cred eu ca) ai postat stirea aia din orientul mijlociu.
Bună seara !
Bă DERBEDEULE (CSAA), cănd mănânci CĂCAT închide gurița că-ți miroase CREIERUL. Fratele meu a fost SEFUL promoției de OFIȚERII în anul 1991.
Eu Mircea Costache ( nu căcat ca tine ) plutonier ADEVĂRAT mă JUDEC în instanță cu infractorii îmbrăcați în haine de Polițiști de Frontieră, cu grade de-alde matale, de ofițerași și cu instituția care nu a fost în stare să-mi apere DREPTURILE.
Tu un cățeluș cu boală de JIGODIE latri BOLNAV, doar sperii și bagi frica în careva.
Bruce Lee care mă rupi în genunchi, să n-ai parte să mă cunoști, că vei deveni JIVINĂ ( SĂLBĂTICIUNE).
A trebuit să-mi folosesc SILA și SCĂRBA să pot posta ceva pentru tine
Să fi sănătos, să poți muri de OFTICA mea.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!