Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 26 Aug 2018, 23:08

Daaa!! Am devenit foarte conflictual. Nu mai suport minciunile. Nici ipocrizia.
Prea multe vorbe Puiule. Prea multe. Puteai sa spui simplu ca ai mintit.
Daca imaginea nu era clara ai fi fost in stare sa spui ca o protestatara pasnica a fost decapitata de jandarmi in piata Victoriei. La tine ma astept la orice. Verific din cel putin trei surse.
Adica rastorn principiul nevinovatiei: tu esti mincinos pana la proba contrarie!
csaa

Mesajde cristian bh » 27 Aug 2018, 09:55

csaa scrie:Nu mai suport.....

Tare ma tem ca sefii lu matale o sa trebuiasca sa faca o rectificare de resursa umana,. ;) ..pt a incerca o estompare cu oaresce succes a avantului cetatenesc manifestat de ioan puiu.
Off,....ce simplu le-ar fi fost, daca erau jandarmi,..... :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Cristian IONITA » 27 Aug 2018, 13:14

csaa scrie:Daaa!! Am devenit foarte conflictual. Nu mai suport minciunile. Nici ipocrizia.
...

si .... inca mai lucrezi pe post de "slugoi" ???

sau astea sunt doar asa vorbe ... ca la fapte ramanem unde e "roz"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 16:19

Si cand iti zic ca e extaz prin Buzau te superi....
Eh...asta e. Daca am invatat prea mult.
Daca eram prost intram la transporturi si acum lucram la o firma implicata in ....diverse. In plus ma dadeam mare "anti spagar" dar sugeam din contractele manarite.
CSF!? NCSF!
csaa

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 16:22

cristian bh scrie:
csaa scrie:Nu mai suport.....

Tare ma tem ca sefii lu matale o sa trebuiasca sa faca o rectificare de resursa umana,. ;) ..pt a incerca o estompare cu oaresce succes a avantului cetatenesc manifestat de ioan puiu.
Off,....ce simplu le-ar fi fost, daca erau jandarmi,..... :lol:

De ce? S-a suparat ca ii demasc minciunile? Lasa ca ii trece.
Avant d'asta "minciunesc" am mai vazut.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 27 Aug 2018, 16:38

cum spuneam .... mananci ca.cat ...

dar sa vedem ce ne rezerva viitorul, asistam la vremuri cu adevarat "istorice" in care PSD isi subordoneaza Justitia pas cu pas:
- Inspectia Judiciara e conduisa de un PSD-ist, giurgiuvan daca conteaza http://www.inspectiajudiciara.ro/Resour ... Lucian.PDF
- la DIICOT au schimbat conducerea cu un PSD-ist, - https://www.juridice.ro/oliver-felix-banila ;
- la DNA au reusit sa o dea afara pe Kovesi si sunt aproape sa-si numeasca o sluga
- la Parchetul General urmeaza sa se gaseasca "GRAVE ABATERI DICIPLINARE" si sa fie schimbat Lazar cu o sluga PSD
- CCR e condus de PSD de cand Dorneanu e sef.
- Politia & Jandarmeria - condusa de "slugoi" care mai de care mai competent.

daca reusesc sa aiba si Presedentia vom fi de departe cei mai tari din UE.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 16:47

Ce nu intelegi tu Puiule e ca nu am nimic cu tine. Ce ma deranjeaza sunt minciunile pe care le postezi, iar cum astea sunt aici, aici le discutam.
In ce-l priveste pe politistul tau model....discutia mea cu el e foarte veche si foarte personala. La fel si promisiunea. Acum m-a deranjat ca denigra persoane pe care le respect profesional si o facea de parca toata viata lui ar fi lucrat numai cazuri grele in cooperare cu FBI, iar el a fost plutonier de companie si dispecer. Vorbea despre corupti, ca stie, ca spune, ca face, ca drege dar uita sa spuna ca fratele lui a fost inchis pentru ...hai sa nu detaliem.
Stiam multe despre el si am aflat si mai multe, dar nu stiam ca situatia lui e asa de nashpa.
Daca iti aduci aminte (vad ca ai memorie selectiva) i-am spus sa se potoleasca sa nu incep sa spun ceea ce stiu si am inceput un serial sa ii arat ca nu mint (ca tine). Asta a crezut ca blufez ca la poker. Eee....nu a fost asa.

Sper ca te-ai lamurit. Nu cred, dar eu sper in continuare.

Acum poate ne lamuresti cu privire la defunctul Ilie Gizea.
Apoi voi spune de ce (cred eu ca) ai postat stirea aia din orientul mijlociu.
csaa

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 16:53

Domnule Ignatov te respect ca apicultor si cred ca sfatul tau cu privire la roiul gasit e corect, dar daca mi-e teama ce vrei!?
Incerc sa-l tin asa pana la primavara si, daca traieste, dupa salcam fac din el doua roiuri cu matci de la mine.
Inca odata tin sa-ti multumesc pentru sfaturi.
csaa

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 17:01

Cristian IONITA scrie:cum spuneam .... mananci ca.cat ...

dar sa vedem ce ne rezerva viitorul, asistam la vremuri cu adevarat "istorice" in care PSD isi subordoneaza Justitia pas cu pas:
- Inspectia Judiciara e conduisa de un PSD-ist, giurgiuvan daca conteaza http://www.inspectiajudiciara.ro/Resour ... Lucian.PDF
- la DIICOT au schimbat conducerea cu un PSD-ist, - https://www.juridice.ro/oliver-felix-banila ;
- la DNA au reusit sa o dea afara pe Kovesi si sunt aproape sa-si numeasca o sluga
- la Parchetul General urmeaza sa se gaseasca "GRAVE ABATERI DICIPLINARE" si sa fie schimbat Lazar cu o sluga PSD
- CCR e condus de PSD de cand Dorneanu e sef.
- Politia & Jandarmeria - condusa de "slugoi" care mai de care mai competent.

daca reusesc sa aiba si Presedentia vom fi de departe cei mai tari din UE.

He! He! Pepenas nu-ti convine cand iti arata cineva barna.
La partea a doua.....ramane de vazut. Cu o singura corectie: magistratii nu fac parte din partide politice si nu fac politica. La fel politia si jandarmeria.
In ce-l priveste pe domnul Buda.....pai daca si dumnealui e psd......
Citeste-i Cv-ul, compara cronologic cu succesiunea guvernelor si ....astept concluzia ta de om al cifrelor. Ciobule
csaa

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 17:08

Vad ca, in graba de a posta stiri senzationale despre fapte inexistente, ati trecut peste un amanunt grav si ati omis o intrebare incomoda pentru sefii din jandarmerie: De ce jandarmi aveau la ei armament si munitie "de razboi"? Legal, in conditiile unui protest ca cel din 10.08, nu poti folosi armamentul pentru ca risti sa ranesti persoane nevinovate. Corectez " vei rani cu siguranta".
csaa

Mesajde ioanpuiu » 27 Aug 2018, 18:18

Mai mulţi oameni cu funcţii importante în stat reclamă, unii dintre ei cu voci ascuţite, că în 10 August a avut loc o tentativă de lovitură de stat.
Dar nu ştiu să spună, să ne arate, cine au fost complotiştii şi nici nu i-au prins. Au prins cîţiva golani ... şi ăia, puţini.
O lovitură de stat nu e ca o lovitură la oala cu smîntînă din cămară.

Pînă şi Carmen Dan, în raportul de după violenţe declara ...
raport Carmen Dan.PNG

Şi-atunci, ce fel de lovitură a fost? ... sau n-a fost :roll:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde paul » 27 Aug 2018, 19:08

Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 27 Aug 2018, 20:18

Nu ştiu pe cine ţi-ai propus să impresionezi cu tipul ăla de ironie, Paul. Sper că nu pe mine ;)
Dacă tot vrei să comunici, îţi propun un exerciţiu de bărbăţie.

Este evident că avem, şi nu numai noi doi, eu şi cu tine, opinii diferite, diametral opuse vis a vis de de ce se întîmplă în ţara asta.
Motivele pentru care privim amîndoi la acelaşi "obiect" şi unul îl vede alb iar celălalt negru au rămas neelucidate.
Îţi propun să privim şi altfel situaţia asta şi să facem împreună o listă. Poate reuşim să tragem o concluzie.
Să ne corelăm opiniile cu interesele.
Să mărturisim sincer dacă suntem sau nu dependenţi profesional sau financiar de stat, dacă suntem sau nu conectaţi la banul public, noi sau cineva din familie (fără nume în cazul ăsta, un da sau un nu)

Te bagi ?
ioanpuiu

Mesajde paul » 27 Aug 2018, 20:31

Bineinteles ca ma bag, ca doar stii ... unde-i bine nu-i de mine, unde-i rau, hop si eu . :lol:
Sunt absolut convins ca pe tine te impresioneaza foarte putine chestii, departe de mine intentia de a te impresiona cu malitiozitatea (nu-i ironie) mea. ;)
Inainte de a face lista, marturisesc in frica lui Dumnezeu ( tu stii ca eu cred) ca nu am niciun fel de dependenta sau interdependenta financiara cu statul. Nici eu si niciun membru al familiei, eventual socrii care sunt pensionari dar pe ei nu-i luam in discutie ca-s mari fani ... hastag rezist. Habar n-am de ce, in conditiile in care au votat cu Iliescu de cate ori a candidat. :lol:
Deschide tu lista si eu vin cu precizari! 8-)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 27 Aug 2018, 21:29

Eu, soţia, fiul şi nora, toţi în mediul privat. Activitate proprie sau multinaţională.
Pensionarii nu intră în discuţia asta.

Dacă familia ta e în mediul privat, deocamdată nu te înţeleg şi te trec la enigme :lol:
ioanpuiu

Mesajde mircea.costache » 27 Aug 2018, 21:48

csaa scrie:Ce nu intelegi tu Puiule e ca nu am nimic cu tine. Ce ma deranjeaza sunt minciunile pe care le postezi, iar cum astea sunt aici, aici le discutam.
In ce-l priveste pe politistul tau model....discutia mea cu el e foarte veche si foarte personala. La fel si promisiunea. Acum m-a deranjat ca denigra persoane pe care le respect profesional si o facea de parca toata viata lui ar fi lucrat numai cazuri grele in cooperare cu FBI, iar el a fost plutonier de companie si dispecer. Vorbea despre corupti, ca stie, ca spune, ca face, ca drege dar uita sa spuna ca fratele lui a fost inchis pentru ...hai sa nu detaliem.
Stiam multe despre el si am aflat si mai multe, dar nu stiam ca situatia lui e asa de nashpa.
Daca iti aduci aminte (vad ca ai memorie selectiva) i-am spus sa se potoleasca sa nu incep sa spun ceea ce stiu si am inceput un serial sa ii arat ca nu mint (ca tine). Asta a crezut ca blufez ca la poker. Eee....nu a fost asa.

Sper ca te-ai lamurit. Nu cred, dar eu sper in continuare.

Acum poate ne lamuresti cu privire la defunctul Ilie Gizea.
Apoi voi spune de ce (cred eu ca) ai postat stirea aia din orientul mijlociu.

Bună seara !

Bă DERBEDEULE (CSAA), cănd mănânci CĂCAT închide gurița că-ți miroase CREIERUL. Fratele meu a fost SEFUL promoției de OFIȚERII în anul 1991.
Eu Mircea Costache ( nu căcat ca tine ) plutonier ADEVĂRAT mă JUDEC în instanță cu infractorii îmbrăcați în haine de Polițiști de Frontieră, cu grade de-alde matale, de ofițerași și cu instituția care nu a fost în stare să-mi apere DREPTURILE.
Tu un cățeluș cu boală de JIGODIE latri BOLNAV, doar sperii și bagi frica în careva.
Bruce Lee care mă rupi în genunchi, să n-ai parte să mă cunoști, că vei deveni JIVINĂ ( SĂLBĂTICIUNE).

A trebuit să-mi folosesc SILA și SCĂRBA să pot posta ceva pentru tine

Să fi sănătos, să poți muri de OFTICA mea.
Ultima oară modificat de mircea.costache pe 27 Aug 2018, 22:13, modificat 1 dată în total.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE