csaa scrie:Cristian IONITA scrie:csaa scrie: ...
CI-ule ma acuzi ca as fi corupt! Ai tu vre-o dovada, vre-un zvon...ceva? Eu te acuz de port inutil de creier si in sprijinul acuzatiei aduc toate postarile tale
stimabile .... nu sunt in masura sa acuz pe nimeni, cu atat mai putin pe tine, si mai ales pentru coruptie .... am afirmat ca in Politia de Frontiera este loc pentru parveniti ... si ca duplicitatea si obedienta sunt preferata in fata profesionalismului .... tu stii cel mai bine in care categorie te incadrezi.
Despre acuzatiile facute de tine .... te rog sa-mi permiti sa nu comentez ...
Adica atunci cand spui ca fac parte din cei care nu ar fi putut exista fara incalcarea legii si ca sunt in pericol sa fiu acuzat de coruptie nu faci nici o aluzie????
Nu stiu ce sa zic.
Oricum tu ar trebui sa te abtii cand se discuta despre coruptie atata timp cat salariul tau a fost platit din contracte....suspecte.
Da de ce stimabile "trebuie" sa ma abtin? ... de ce sa nu am propriile mele opinii (indiferent de unde imi primesc leafa)? ... stiu ca e dificil ptr tine sa concepi asa ceva ... nu toata lumea isi primeste leafa in functie de cat de duplicitar si obedient se dovedeste fata de "superior" ... .. atat timp cat ptr leafa nu am a ma indatora nimanui sunt liber sa spun ce si oricat consider.