Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde csaa » 14 Noi 2018, 20:26

kovacslg scrie:[....

1 stiti daca exista solutii definitive cu masluiri de probe, intimidare de martori si daca da cate? Sau doar povestile disperatilor....
2 dnna, in afara de cei 5 politicieni rosii disperati si cei 5 jurnalisti platiti de ei, este considerat un element de progres in combaterea fenomenului de coruptie, furt si delapidare din bani publici.
E cuvantul lui dragmea patitul, contra cuvantul unor oficiali europeni. Eu ii cred pe ultimii. Superinformati!!!
3 parerea dvs este ca in anii 90' nu s-a furat deloc? Cu politicieni curati? Asta ar fi o gluma, nu o parere.
4 nu vedeti nici o schimbare fata de acea perioada in care procuratura era intr o tacere de mormant fata de politicieni?
probabil ca nu, asta da parere.

1. daca as fi in posesia datelor astora ....m-as numi basescu. Intrebarea dvs. e ....cel putin copilareasca. Cunosc doua cazuri care m-au atins tangential (de fapt singurele cazuri care au avut ...cat de cat legatura cu mine) si in ambele s-au facut niste abuzuri groaznice
2. DNA este un intrument de intimidare politica. Cei care l-au creat sustin altceva. Superinformatii aia de ce nu sesieaza ca DNA nu s-a atins de basecu? De ce nu se sesizeaza cu privire la fuga lui Udrea, Bica, etc.? Intrebarea asta v-am adresat-o mai sus, dar evitati intrebarile ce va sunt adresate si preferati lozincile din piata. Nu-i nimic, eu sunt insistent
3. Unde am sustinut eu asta????
4. Ba da, e o schimbare inceputa cu condamnarea lui Adrian Nastase (pacat ca nu a continuat cu acelasi avant si fara a avea o directie stabilita din afara tarii), dar atunci procuror sef la DNA era Morar. Codruta a reusit sa corupa tot ce mai era bun in DNA.

Multumit de raspunsuri?

Va rog sa nu raspundeti imediat. Calmati-va, recititi dialogul nostru si veti vedea ca avem amandoi acelasi interes, doar ca eu sustin ca DNA ar trebui reformata.
Nu mai pot discuta cu dvs. in aceasta seara, asa ca va urez sa aveti o noapte calma.
csaa

Mesajde csaa » 14 Noi 2018, 20:28

Cristian IONITA scrie:
kovacslg scrie:Pana prin 2002-2004 politicieni furau, primeau comisioane, contracte cu statul, privatizasera fabrici pe un leu, intr o veselie lucie fara sa auzi de vreunul cercetat, intrebat....
In ultimii 10 12 ani parca totusi s a vazut ceva schimbare, au si ei asa un stres macar cand comit infractiuni.
Stres care l a exasperat atat de mult incat, cer sa fie anuntati daca sunt ascultati, iar daca s a intamplat deja, atunci dau ordonante prin care dezincrimineaza faptele, schimba judecatori etc

mai adaugati cam 10 ani si suntem aproape de adevar .... activitatea DNA are un mare merit ... al stoparii generalizarii comisionarii (au fost cazuri gen Vanghelie unde comisionul sarea de 20%) contractelor publice .... nici acum nu sunt eradicate dar ... nu mai sunt generalizate.

Eu as mai adauga 14-16 ani nu doar 10 :lol:
csaa

Mesajde Shrek » 14 Noi 2018, 21:08

Cristian IONITA scrie:
Ca sa facem o paralela ... ar fi ca si cum eu care vand mierea la borcan cu 30 Lei / Kg si la procesator cu 10 Lei/Kg as fi "cuplabil" in viziunea celui care cumpara de la supermarket cu 40 Lei borcanul "procesat" .... sunt eu vinovat ca intermediarii si-a facut partea leului, si ca eventual al spaguit respionsabilul de raion sa puna pe raft doar mierea furnizata de un singur procesator?.
..........

Tii cu cu ursu'! Treaba cu șpagă la microsoft stă în felul urmator: firma producătoare de softuri si deținătoare de licențe, exasperantă de rata mare a pirateriei din ro, a intervenit la nivel înalt ca statul roman sa mai si plateasca pentru programele folosite . Si atunci , statul român, reprezentat de .... Dinu Păturică, a zis "
-Dar cum nu, plătim toate licențele, cât costă?
- 100 dolari pe bucata! Au răspuns cei de la ms.
- Doar atat? Nu se poate! Uite noi va plătim câte licențe vreti voi, cu prețul stabilit de noi, este bine?
-Cam cât? Au întrebat cei de la ms.
-Cam 250 de dolari pe bucata, Dar diferenta o returnati ca reprezinta" tva-ul."
Afacerea a fost transpartinica si " tva-ul" ă finanțat cateva campanii electorale, de culori diferite. Din pacate pentru cei ce au " luat", firmele din străinătate, au fost nevoite să își înregistreze operațiunile chiar dacă au " externalizat" profitul prin paradisuri fiscale. De aceea vedem si ă cum "scame" ale afacerilor cu licențe de acum 10 ani! Dar, asa cum am mai spus-o, cel care da șpagă este la fel de mizerabil ca cel care o ia. Dacă decide să se " spovedesca" ar putea sa i se faca o reducere de pedeapsă. Maxim 10 la sută!
Despre Elena Durea si Sebastian Ghiță, io as fi tentat ca nu sunt chiar cine spun ei. N-ar fi exclus să aflăm cu timpul ca au fost " bagati" in politica de înalt nivel pentru a-i " supraveghea " pe Basescu respectiv Ponta. România nu este chiar atat de " neinteresanta" cum încearcă europa sa o prezinte. Ea este masa pe care unchiul Sam si Ursul joacă poker. Sa speram ca nu se îmbată nimeni sa ...rastoarne masa. Hai pa!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 15 Noi 2018, 10:32

Shrek scrie:
Cristian IONITA scrie:
Ca sa facem o paralela ... ar fi ca si cum eu care vand mierea la borcan cu 30 Lei / Kg si la procesator cu 10 Lei/Kg as fi "cuplabil" in viziunea celui care cumpara de la supermarket cu 40 Lei borcanul "procesat" .... sunt eu vinovat ca intermediarii si-a facut partea leului, si ca eventual al spaguit respionsabilul de raion sa puna pe raft doar mierea furnizata de un singur procesator?.
..........

Tii cu cu ursu'! Treaba cu șpagă la microsoft stă în felul urmator: firma producătoare de softuri si deținătoare de licențe, exasperantă de rata mare a pirateriei din ro, a intervenit la nivel înalt ca statul roman sa mai si plateasca pentru programele folosite . Si atunci , statul român, reprezentat de .... Dinu Păturică, a zis "
-Dar cum nu, plătim toate licențele, cât costă?
- 100 dolari pe bucata! Au răspuns cei de la ms.
- Doar atat? Nu se poate! Uite noi va plătim câte licențe vreti voi, cu prețul stabilit de noi, este bine?
-Cam cât? Au întrebat cei de la ms.
-Cam 250 de dolari pe bucata, Dar diferenta o returnati ca reprezinta" tva-ul."
Afacerea a fost transpartinica si " tva-ul" ă finanțat cateva campanii electorale, de culori diferite. Din pacate pentru cei ce au " luat", firmele din străinătate, au fost nevoite să își înregistreze operațiunile chiar dacă au " externalizat" profitul prin paradisuri fiscale. De aceea vedem si ă cum "scame" ale afacerilor cu licențe de acum 10 ani! Dar, asa cum am mai spus-o, cel care da șpagă este la fel de mizerabil ca cel care o ia. Dacă decide să se " spovedesca" ar putea sa i se faca o reducere de pedeapsă. Maxim 10 la sută!
Despre Elena Durea si Sebastian Ghiță, io as fi tentat ca nu sunt chiar cine spun ei. N-ar fi exclus să aflăm cu timpul ca au fost " bagati" in politica de înalt nivel pentru a-i " supraveghea " pe Basescu respectiv Ponta. România nu este chiar atat de " neinteresanta" cum încearcă europa sa o prezinte. Ea este masa pe care unchiul Sam si Ursul joacă poker. Sa speram ca nu se îmbată nimeni sa ...rastoarne masa. Hai pa!

of doamne ... cum le stii tu pe toate .... dar sa nu uitam ca aici nu suntem pe topicul de pamflete :D

serios acum ... treaba asta

... firma producătoare de softuri si deținătoare de licențe, exasperantă de rata mare a pirateriei din ro, a intervenit la nivel înalt ca statul roman sa mai si plateasca pentru programele folosite ...

este mult pe langa adevar
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 15 Noi 2018, 10:39

Chiar daca se inscrie in trend-ul " Muie......" gestul stabileste un nou prag de marlanie in Parlament. Nu mai avem mult pana cand discursurile politice vor fi de genul " Sugi.. ."
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 15 Noi 2018, 10:46

sigla "facelift" a PSD

si .... consecintele https://adevarul.ro/educatie/scoala/ele ... topdesktop
Fişiere ataşate
46315045_1926577667410315_6012428720856367104_n.jpg
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 15 Noi 2018, 10:50, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 15 Noi 2018, 10:47

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:
kovacslg scrie:Pana prin 2002-2004 politicieni furau, primeau comisioane, contracte cu statul, privatizasera fabrici pe un leu, intr o veselie lucie fara sa auzi de vreunul cercetat, intrebat....
In ultimii 10 12 ani parca totusi s a vazut ceva schimbare, au si ei asa un stres macar cand comit infractiuni.
Stres care l a exasperat atat de mult incat, cer sa fie anuntati daca sunt ascultati, iar daca s a intamplat deja, atunci dau ordonante prin care dezincrimineaza faptele, schimba judecatori etc

mai adaugati cam 10 ani si suntem aproape de adevar .... activitatea DNA are un mare merit ... al stoparii generalizarii comisionarii (au fost cazuri gen Vanghelie unde comisionul sarea de 20%) contractelor publice .... nici acum nu sunt eradicate dar ... nu mai sunt generalizate.

pai .... 2004 + 16 = 2020 ... cel putin la ce matematica am invatat eu

Sa inteleg ca dumneavoastra stitii ceea ce o sa se intampl de dinainte de a se intampla ? ... la 6 din 49 functioneaza?
Cristian IONITA

Mesajde mircea.costache » 15 Noi 2018, 14:02

csaa scrie:Nu o golanesc, doar ca nu-mi dau cu parea pe o chestiune deja judecata.
Daca ar fi asa cum spui tu cine ar fi "de vina" pentru achitare? Incompetenta procurorilor sau a judecatorilor din trei instante de judecata?

Eee! Daca tot stii atatea spunei in fata cand va intalniti, ca tot trece pe acolo.

Buna ziua !

Fi linistit. Cei ce interactioneaza cu mine nu au parte de pupincurism, linguşeală şi ploconeala. Adevărul sau nimic.
Chiar nu şti ca Inspectorul şef are aprox 30 rapoarte cu de toate ???
Fi cu(minte) ........!!!!, că ţi-ar sta mai bine.

La bună vedere
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde csaa » 15 Noi 2018, 23:01

Cristian IONITA scrie:
csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:

pai .... 2004 + 16 = 2020 ... cel putin la ce matematica am invatat eu

Sa inteleg ca dumneavoastra stitii ceea ce o sa se intampl de dinainte de a se intampla ? ... la 6 din 49 functioneaza?

2002 + 16= 2o18
Sa ibteleg ca dvs nu ati studiat intervalele?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 16 Noi 2018, 10:30

ai dreptate domn'le ....
Cristian IONITA

Mesajde feederman » 21 Noi 2018, 10:11

Intr-o atmosfera inaltatoare de mandrie nationala ne indreptam spre sarbatorirea centenarului marii uniri. Dupa 100 de ani de convietuire frateasca, ne indreptam spre o omogenizare deplina in ganduri si simtiri, omogenizare care se va finaliza zilele acestea prin unitatea de aspiratii. Vrei nu vrei , bea Grigore... Evenimentul va fi marcat de inaugurarea postului TV a4, care face deja probe de umbre, in actualul sediu al Realitatea TV. Cu gandul la stralucirea si obiectivitatea viitoarelor emisiuni, nu putem sa nu ne gandim la inceputurile unitatii nationale de acum 318 ani si la binefacerile legarii de glie a taranului valah. Cand mai incet, cand mai repede, colivia de hamsteri isi continua rotirea. Iar hamsterii nici sa chitaie nu mai au drept. Sunt ore de liniste prelungite, in conformitate cu ora de iarna. Iar axa Pamantului se pare ca s-a inclinat pentru mult timp.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde kovacslg » 21 Noi 2018, 11:39

csaa scrie:
kovacslg scrie:[....

1 stiti daca exista solutii definitive cu masluiri de probe, intimidare de martori si daca da cate? Sau doar povestile disperatilor....
2 dnna, in afara de cei 5 politicieni rosii disperati si cei 5 jurnalisti platiti de ei, este considerat un element de progres in combaterea fenomenului de coruptie, furt si delapidare din bani publici.
E cuvantul lui dragmea patitul, contra cuvantul unor oficiali europeni. Eu ii cred pe ultimii. Superinformati!!!
3 parerea dvs este ca in anii 90' nu s-a furat deloc? Cu politicieni curati? Asta ar fi o gluma, nu o parere.
4 nu vedeti nici o schimbare fata de acea perioada in care procuratura era intr o tacere de mormant fata de politicieni?
probabil ca nu, asta da parere.

1. daca as fi in posesia datelor astora ....m-as numi basescu. Intrebarea dvs. e ....cel putin copilareasca. Cunosc doua cazuri care m-au atins tangential (de fapt singurele cazuri care au avut ...cat de cat legatura cu mine) si in ambele s-au facut niste abuzuri groaznice
2. DNA este un intrument de intimidare politica. Cei care l-au creat sustin altceva. Superinformatii aia de ce nu sesieaza ca DNA nu s-a atins de basecu? De ce nu se sesizeaza cu privire la fuga lui Udrea, Bica, etc.? Intrebarea asta v-am adresat-o mai sus, dar evitati intrebarile ce va sunt adresate si preferati lozincile din piata. Nu-i nimic, eu sunt insistent
3. Unde am sustinut eu asta????

4. Ba da, e o schimbare inceputa cu condamnarea lui Adrian Nastase (pacat ca nu a continuat cu acelasi avant si fara a avea o directie stabilita din afara tarii), dar atunci procuror sef la DNA era Morar. Codruta a reusit sa corupa tot ce mai era bun in DNA.

Multumit de raspunsuri?
Va rog sa nu raspundeti imediat. Calmati-va, recititi dialogul nostru si veti vedea ca avem amandoi acelasi interes, doar ca eu sustin ca DNA ar trebui reformata.
Nu mai pot discuta cu dvs. in aceasta seara, asa ca va urez sa aveti o noapte calma.

Imi pare rau ca ati avut tangente cu justitia.
Ca si dvs toti cei cerceteti, inculpati, condamnati sustin ca au fost abuzati. TOTI.

Raspunsuri nu exista fiindca ati evitat toate. Sunt doar pareri pur personale paralele cu realitatea, defapt lozincile psd, care functioneaza la o patura sociala in anumite zone ale tarii.

Parerile dvs provin si sunt impartasite doar de clica corupta a psd, si nimeni altcineva.

Legat de calm... pai una e sa furi si sa fi scapat de pedeapsa si atunci esti linistit si ironic, putin smecher.
Alta e cand vezi 30 de ani de furaciuni si o directie opusa eliminarii acestui fenomen.
Depinde pe ce parte esti....

Una e sa votezi si sa primesti ceea ce ai vrut, adica saracie, mizerie si coruptie, alta e sa fii intr o regiune care e paralel cu psd dar trebuie sa i inghitim pe cei pe care dvs ii votati.
kovacslg

Mesajde kovacslg » 21 Noi 2018, 11:47

csaa scrie:Retinuti, cercetati, arestati si......achitati. Cam asta ar fi, pe scurt, bilantul DNA

Discutia a inceput cu aceasta MINCIUNA.

De atunci doar pareri pur personale, fara argumente din partea dvs.

Si mai la sfarsit atac la persoana. adica intrebari copilaresti, indemn la calm, la somn etc.
kovacslg

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE