vicpo scrie:Nu , am inteles ca aia e posibilitatea de aici si multumirea cu zece la suta.
ca vulpea?
vicpo scrie:Nu , am inteles ca aia e posibilitatea de aici si multumirea cu zece la suta.
yuonyuon scrie:vicpo scrie:Nu , am inteles ca aia e posibilitatea de aici si multumirea cu zece la suta.
ca vulpea?
eu nu dau cifre ...ca .... e pacat de topicu astavicpo scrie:yuonyuon scrie:vicpo scrie:Nu , am inteles ca aia e posibilitatea de aici si multumirea cu zece la suta.
ca vulpea?
La mine nu am fost singurul care a dat cifre si vazi ca sint acolo la 9, ceva., poate la tine merge chestea cu vulpea.sper ca sti de gluma
vicpo scrie:Daca manualele ar fi dat infomatia in parabole... ar fi fost pacat.ascundem multe lucruri utile unora asta e pacat, cind dai cifre pui un etalon un punc de reper spre care sa tinzi.Sint convns ca uni stupari vor lua in serios iernarea in urma discutiilor de aici.
cucubau scrie:A fost o dată ca nici-o dată, că de n-ar fi, nu s-ar povestii....
A fost un an plin de speranțe ce s-a numit 2014.
Stupii au ieșit din iarnă foarte viguroși, s-au dezvoltat rapid,și urmarea o stiți cu toții.
Până acum 2019 se pare că urmează aceleași tipare.
..........................................
O vorbă din bătrâni spune :
Când va fi albine , nu va fi cules, Iar când va fi cules , nu vor fi albine.
P.S. Verificați scările din dotare. Cine nu are să-ți cumpere din timp,va fi cerere mare!
vicpo scrie:ascundem multe lucruri utile unora asta e pacat,
A fost o dată ca nici-o dată, că de n-ar fi, nu s-ar povestii....
A fost un an plin de speranțe ce s-a numit 2014.
Stupii au ieșit din iarnă foarte viguroși, s-au dezvoltat rapid,și urmarea o stiți cu toții.
Până acum 2019 se pare că urmează aceleași tipare.
O vorbă din bătrâni spune :
Când va fi albine , nu va fi cules, Iar când va fi cules , nu vor fi albine.
P.S. Verificați scările din dotare. Cine nu are să-ți cumpere din timp,va fi cerere mare!
ignatov andrei scrie:.....Uneori nu ai cum sa spui tot, asa ca ajungi sa raspunzi trunchiat, pentru ca nu reusesti, cu vocabularul ce-l ai la dispozitie, sa spui ceva coerent, la nivelul si pe intelesul celorlalti...
Balian scrie:ignatov andrei scrie:.....Uneori nu ai cum sa spui tot, asa ca ajungi sa raspunzi trunchiat, pentru ca nu reusesti, cu vocabularul ce-l ai la dispozitie, sa spui ceva coerent, la nivelul si pe intelesul celorlalti...
Alții cum gândesc nu știu. Eu vă consider profesor. Dacă ați spune tot, poate și eu/noi ne-am străduii să înțeleg/em mai mult/tot.
vicpo scrie:Vezi Andrei tu stii multe eu as vrea sa stiu mai multe ,informatia ar face mult bine in domeniul apicol in general si albinei in special.Pe de alta parte ...asa sintem noi criticam cea ce nu intelegem si in privinta asta sint de acord cu voi care aveti informatia .
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 50 vizitatori