Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 30 Mai 2019, 06:47

Doar oleaca de sfortare, sau de ce am vaga impresie ca puterea guvernamentala ii considera pe romanii din diaspora boschetari ce muncesc toti la negru si locuiesc in canale!?
Cu putina bunavointa s-ar putea implementa si votul prin corespondenta si votul electronic alaturi de votul clasic. Decat sa vrei ;)
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 30 Mai 2019, 06:59

dan pescarul scrie:Să nu ne îmbătăm cu apă rece.Dragnea a fost lucrat de PSD, in primul rînd de aleșii locali, care nu au avut interes să scoată lumea la vot, să le promită alegătorilor, să le dea, etc.Vin alegerile prezidentiale, generale, locale, resursele trebuie păstrate, iar Dragnea trăgea rău partidul în jos, plus că era al naibii cu ăia care nu erau apropiații lui.Deci l-au lucrat în dulcele stil clasic, neobolşevic.Acum toţi sunt fericiţi, noi că au ieșit ai noștri, care or fi ăia, ei că au scăpat de Liviu.Dacă era o trezire generală, o viziune anticorupţie, pro justiție , la nivel de popor, PSD avea maxim 10%.Cine nu mă crede, vom vedea la alegerile generale si locale, unde PSD va avea peste 30%.

Partial va dau dreptate, vedem cum si cat de repede s-au repliat.
Pe urban mare si centre universitare, cu Bucurestiul in frunte, nu cred ca mai au timp sa recupereze, de aici se va da tonul (speranta mea). Aici nu functioneaza propaganda infecta care a inceput sa se reverse si mai invartosat pe toate canalele media.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ignatov andrei » 30 Mai 2019, 07:52

Bambucha scrie:
dan pescarul scrie:Să nu ne îmbătăm cu apă rece.Dragnea a fost lucrat de PSD, in primul rînd de aleșii locali, care nu au avut interes să scoată lumea la vot, să le promită alegătorilor, să le dea, etc.Vin alegerile prezidentiale, generale, locale, resursele trebuie păstrate, iar Dragnea trăgea rău partidul în jos, plus că era al naibii cu ăia care nu erau apropiații lui.Deci l-au lucrat în dulcele stil clasic, neobolşevic.Acum toţi sunt fericiţi, noi că au ieșit ai noștri, care or fi ăia, ei că au scăpat de Liviu.Dacă era o trezire generală, o viziune anticorupţie, pro justiție , la nivel de popor, PSD avea maxim 10%.Cine nu mă crede, vom vedea la alegerile generale si locale, unde PSD va avea peste 30%.

Partial va dau dreptate, vedem cum si cat de repede s-au repliat.
Pe urban mare si centre universitare, cu Bucurestiul in frunte, nu cred ca mai au timp sa recupereze, de aici se va da tonul (speranta mea). Aici nu functioneaza propaganda infecta care a inceput sa se reverse si mai invartosat pe toate canalele media.

Daca vor intra la guvernare, astia de au "castigat", fara alegeri anticipate, PSD va fi din nou victorios...!
ignatov andrei

Mesajde paul » 30 Mai 2019, 08:06

Bambucha scrie:Doar oleaca de sfortare, sau de ce am vaga impresie ca puterea guvernamentala ii considera pe romanii din diaspora boschetari ce muncesc toti la negru si locuiesc in canale!?
Cu putina bunavointa s-ar putea implementa si votul prin corespondenta si votul electronic alaturi de votul clasic. Decat sa vrei ;)

Oh nu, nu-i desconsidera nimeni, doar ca si pe acolo la fel ca si pe aici exista oameni si ... lume (astia-s cei mai multi)
https://www.stiripesurse.ro/marturie-de ... 54518.html
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 30 Mai 2019, 08:12

ignatov andrei scrie:
Daca vor intra la guvernare, astia de au "castigat", fara alegeri anticipate, PSD va fi din nou victorios...!

Corect spus ... daca ! ;)
Tinerii frumosi si liberi au zis ... pas, nu conteaza motivatia, penele-ul e impartit in doua, unii vor, altii nu ... ;)
Toti sunt constienti de faptul ca odata cu arestarea lui Dragnea li s-a cam dus trei sferturi din ... obiectul muncii si daca mai pleaca si Dancila au ramas in aer.
De sanchi or sa bage o motiune de cenzura . ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ioan Guist » 30 Mai 2019, 08:57

Vorba lui Moise Guran.
Taman ce vine ziua de final la mega caritasul construit de "stanga". Adica luam credite si dam pomeni. Nimeni, absolut nimeni nu vrea sa scoata castanele fierbinti, sa deconteze politic ...sinucidere.

In 2016 s-a votat actuala majoritate. Sa-si duca madatul si programul de guvernare la capat.Nu , nu exista nimeni (dupa cum strigau la cotroceni in iarna lui 2017 ) sa le ia dreptul de a guverna conform majoritatii ...votate.Nu mai vine "piticul atomic" , adica Boc sa-si puna fundul la bataie.Si sa fie aruncat ca o masea stricata ulterior.
Clujul actual, nu este decat o dovada a capabilitatilor detinute de pitic.

O motiune ce trece , pe langa caderea guvernului nu inseamna automat si schimbarea majoritati. A cazut guvernul? majoritatea sa faca alta echipa.Mai buna!
Uite, se incalzesc pe tusa, ponta, cozmanca,firea,nastase,celecincineveste si noul val de secretare din Braila.
Drept e ca spetacolul ne va costa. insa macar sa ne distram romaneste.

Din nou, natia asta da dovada clara ca pentru desteptare are nevoie de un ciocan in cap. Pe forumuri si...pe aiurea de pe net, sunt extrem de multi ce au nevoie de un ciocan pneumatic in ...capete.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde paul » 30 Mai 2019, 09:18

Ioan Guist scrie:Vorba lui Moise Guran.
Taman ce vine ziua de final la mega caritasul construit de "stanga". Adica luam credite si dam pomeni. Nimeni, absolut nimeni nu vrea sa scoata castanele fierbinti, sa deconteze politic ...sinucidere.

In 2016 s-a votat actuala majoritate. Sa-si duca madatul si programul de guvernare la capat.Nu , nu exista nimeni (dupa cum strigau la cotroceni in iarna lui 2017 ) sa le ia dreptul de a guverna conform majoritatii ...votate.Nu mai vine "piticul atomic" , adica Boc sa-si puna fundul la bataie.Si sa fie aruncat ca o masea stricata ulterior.
Clujul actual, nu este decat o dovada a capabilitatilor detinute de pitic.

Din nou, natia asta da dovada clara ca pentru desteptare are nevoie de un ciocan in cap. Pe forumuri si...pe aiurea de pe net, sunt extrem de multi ce au nevoie de un ciocan pneumatic in ...capete.

Moise Guran are memoria foarte scurta, e partinic, deci ... necredibil si ii cam place sa vorbeasca de funie in casa spanzuratului ! Nu spune deloc ca pe timpul magnificului Boc a avut loc in Romania cel mai mare Caritas ... ANRP-ul !!! Adica, se cumpara un drept litigios cu un leu si se despagubea cu 100 ! Asta in timp ce se taiau pensii si salarii, basca marirea tva-ului si a altor impozite. ;)
Clujul actual a votat la alegerile astea ... USR ! Nu PNL ! Despre ce vorbim ?
Cat despre metafora cu ciocanele, eu o consider ... neinspirata ! ;)
paul

Mesajde Cristian IONITA » 30 Mai 2019, 09:55

paul scrie:
Bambucha scrie:Doar oleaca de sfortare, sau de ce am vaga impresie ca puterea guvernamentala ii considera pe romanii din diaspora boschetari ce muncesc toti la negru si locuiesc in canale!?

Oh nu, nu-i desconsidera nimeni, doar ca si pe acolo la fel ca si pe aici exista oameni si ... lume (astia-s cei mai multi)

si totusi hai sa facem analiza asa cum trebuie .... inteleg ca la aceea sectie de votare au primit 7000 de buletine .... iar de votat au votat toata ziua mult mai putini .... in conditiile in care alegatorii au fost la sectie inainte ca aceasta sa fie deschisa si la plecare au fost sute care nu au votat .... cata minte trebuie sa ai sa constati ca principala cauza este cea organizatorica? .... si cat de ticalos sa fii sa pui reactia alegatorilor in alta carca decat cea a organizatorilor?

care organizatori au procedat asa (nu au asigurat conditii "adecvate") ori de prosti ori de ticalosi .... sau mai degraba de amandoua ...
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Ioan Guist » 30 Mai 2019, 10:45

Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Shrek » 30 Mai 2019, 14:34

paul scrie:.......

Articolul este bine scris dar nu inseamna ca este real. El se adresează unui public ținta si anume celor " dezamagiti" de votul de duminică, inducandu-le ideea ca au avut dreptate si cei din " afara" sunt niste sarantoci, bețivi, neciopliti, etc. Nu este chiar asa si iți spun sincer ca am discutat după alegeri cu multi dintre prietenii mei din austria si germania , toti mi-au spus că au fost la vot si culmea, toți, dar toți au votat usr. Observația unanimă a fost ca, deși au fost mai multe secții de votare, parcă au fost puse dinadins in spatii ce favorizat aglomerarea, încăperi mici cu holuri înguste si oameni din secție ce trăgeau de timp parcă pentru a intra în prelungiri. Nici unul nu știa să fi fost adus de cineva anume dar cam toți s-au mobilizat pe grupuri fb, semn că " anumiti" membri au făcut " galerie" dar asta imperceptibil. Si da, stand la coada cam 5-8 ore, bărbații se mai delectau la o bere fără alcool ( cei mai mulți erau soferi) si au luat prânzul, altii chiar cina tot la coada, de unde si observația că drincuiau si mancau pizza. Nu vreau sa iti mai spun ca toti au spus că la alegerile prezidențiale vor veni însoțiți de toți membrii familiilor, pentru a da jos " comunistii"! Asta este realitatea si, oricât de incomodă poate părea celor cu convingeri de stanga, epoca psd pare sa se apropie de sfârșit. Probabil ca la o prezență peste 55-60%, psd nu ar trece de 10%. Cu toate astea, lipsa unui partid de stanga pe scena politică , poate provoca o deteriorare a legislatiei muncii, în defavoarea muncitorului, fapt ce ar putea duce in timp la proliferarea necontrolată a ideilor comuniste. Parerea mea!
Shrek

Mesajde paul » 30 Mai 2019, 15:19

Pertinente observatii !
Sunt absolut convins ca nu prietenii tai urlau pe la geamuri ... m_ie psd ! Realitatea a fost ca au existat si dintr-astia, chiar in unele transmisii live se vedea foarte bine. Cum spuneam mai sus ... oameni si lume !
Duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit poll am ramas brusc fara tigari. :lol: M-am dus sa-mi cumpar si in fata magazinului vreo trei pierde vara cu pet-ul de bere la purtator strigau la altii care erau pe cealalta parte a strazii ... uaai ixule, ai vazut ce m_ie i-au dat baietii din Anglia lui Dragnia ? :oops:
Cunoscandu-i ( locuiesc in blocurile din preajma blocului in care stau eu ), cunoscandu-i si pe pretenarii diasporeni, ma gandeam oarecum cu jale ... astia-s tinerii frumosi si liberi ! ;)
Vezi tu, curios lucru, si prietenii tai si asa zisii mei vecini au votat ... la fel ! Daca pe prietenii tai ma straduiesc sa ii pot intelege, pe neterminatii astia ai mei chiar nu ! Singura concluzie la care am putut ajunge a fost ca sloganul M-IE PSD are un efect de joint ! ;)
paul

Mesajde Cristian IONITA » 30 Mai 2019, 15:26

MU-IE PSD .... iar daca ai ceva impotriva MU-IE si tie
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 30 Mai 2019, 15:37

paul scrie:...... Singura concluzie la care am putut ajunge a fost ca sloganul M-IE PSD are un efect de joint ! ;)

Ai perfecta dreptate! Uite, CI, deja (ti-) a tras una!
Shrek

Mesajde paul » 30 Mai 2019, 15:44

Shrek scrie:Ai perfecta dreptate! Uite, CI, deja (ti-) a tras una!

Deh, e si el tanar, frumos si liber ! :lol:
paul

Mesajde Shrek » 30 Mai 2019, 15:47

Vorbind de pnl si " functia" de autocuratare , ia uite ce zace la gazeta
https://www.facebook.com/groups/d.n.a.j ... 107008383/
Shrek

Mesajde paul » 30 Mai 2019, 15:52

Shrek scrie:Vorbind de pnl si " functia" de autocuratare , ia uite ce zace la gazeta
https://www.facebook.com/groups/d.n.a.j ... 107008383/

Nu se pune !
Doar cine nu sare ia condamnare ! Cine sare ... :lol:
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE