Cu putina bunavointa s-ar putea implementa si votul prin corespondenta si votul electronic alaturi de votul clasic. Decat sa vrei
dan pescarul scrie:Să nu ne îmbătăm cu apă rece.Dragnea a fost lucrat de PSD, in primul rînd de aleșii locali, care nu au avut interes să scoată lumea la vot, să le promită alegătorilor, să le dea, etc.Vin alegerile prezidentiale, generale, locale, resursele trebuie păstrate, iar Dragnea trăgea rău partidul în jos, plus că era al naibii cu ăia care nu erau apropiații lui.Deci l-au lucrat în dulcele stil clasic, neobolşevic.Acum toţi sunt fericiţi, noi că au ieșit ai noștri, care or fi ăia, ei că au scăpat de Liviu.Dacă era o trezire generală, o viziune anticorupţie, pro justiție , la nivel de popor, PSD avea maxim 10%.Cine nu mă crede, vom vedea la alegerile generale si locale, unde PSD va avea peste 30%.
Bambucha scrie:dan pescarul scrie:Să nu ne îmbătăm cu apă rece.Dragnea a fost lucrat de PSD, in primul rînd de aleșii locali, care nu au avut interes să scoată lumea la vot, să le promită alegătorilor, să le dea, etc.Vin alegerile prezidentiale, generale, locale, resursele trebuie păstrate, iar Dragnea trăgea rău partidul în jos, plus că era al naibii cu ăia care nu erau apropiații lui.Deci l-au lucrat în dulcele stil clasic, neobolşevic.Acum toţi sunt fericiţi, noi că au ieșit ai noștri, care or fi ăia, ei că au scăpat de Liviu.Dacă era o trezire generală, o viziune anticorupţie, pro justiție , la nivel de popor, PSD avea maxim 10%.Cine nu mă crede, vom vedea la alegerile generale si locale, unde PSD va avea peste 30%.
Partial va dau dreptate, vedem cum si cat de repede s-au repliat.
Pe urban mare si centre universitare, cu Bucurestiul in frunte, nu cred ca mai au timp sa recupereze, de aici se va da tonul (speranta mea). Aici nu functioneaza propaganda infecta care a inceput sa se reverse si mai invartosat pe toate canalele media.
Bambucha scrie:Doar oleaca de sfortare, sau de ce am vaga impresie ca puterea guvernamentala ii considera pe romanii din diaspora boschetari ce muncesc toti la negru si locuiesc in canale!?
Cu putina bunavointa s-ar putea implementa si votul prin corespondenta si votul electronic alaturi de votul clasic. Decat sa vrei
ignatov andrei scrie:
Daca vor intra la guvernare, astia de au "castigat", fara alegeri anticipate, PSD va fi din nou victorios...!
Ioan Guist scrie:Vorba lui Moise Guran.
Taman ce vine ziua de final la mega caritasul construit de "stanga". Adica luam credite si dam pomeni. Nimeni, absolut nimeni nu vrea sa scoata castanele fierbinti, sa deconteze politic ...sinucidere.
In 2016 s-a votat actuala majoritate. Sa-si duca madatul si programul de guvernare la capat.Nu , nu exista nimeni (dupa cum strigau la cotroceni in iarna lui 2017 ) sa le ia dreptul de a guverna conform majoritatii ...votate.Nu mai vine "piticul atomic" , adica Boc sa-si puna fundul la bataie.Si sa fie aruncat ca o masea stricata ulterior.
Clujul actual, nu este decat o dovada a capabilitatilor detinute de pitic.
Din nou, natia asta da dovada clara ca pentru desteptare are nevoie de un ciocan in cap. Pe forumuri si...pe aiurea de pe net, sunt extrem de multi ce au nevoie de un ciocan pneumatic in ...capete.
paul scrie:Bambucha scrie:Doar oleaca de sfortare, sau de ce am vaga impresie ca puterea guvernamentala ii considera pe romanii din diaspora boschetari ce muncesc toti la negru si locuiesc in canale!?
Oh nu, nu-i desconsidera nimeni, doar ca si pe acolo la fel ca si pe aici exista oameni si ... lume (astia-s cei mai multi)
https://www.stiripesurse.ro/marturie-de ... 54518.html
paul scrie:.......
Oh nu, nu-i desconsidera nimeni, doar ca si pe acolo la fel ca si pe aici exista oameni si ... lume (astia-s cei mai multi)
https://www.stiripesurse.ro/marturie-de ... 54518.html
paul scrie:...... Singura concluzie la care am putut ajunge a fost ca sloganul M-IE PSD are un efect de joint !
Shrek scrie:Ai perfecta dreptate! Uite, CI, deja (ti-) a tras una!
Shrek scrie:Vorbind de pnl si " functia" de autocuratare , ia uite ce zace la gazeta
https://www.facebook.com/groups/d.n.a.j ... 107008383/
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori