Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ajutor!!!!!!!!!!

Mesajde Bee Happy » 12 Ian 2012, 23:19

Malaghes, sau Marrakesh (Capuccino)? Am cautat versurile pentru melodia Marrakesh, dar nu le-am gasit. Dar parca e ceva legat de fericirea pierduta si nevasta furata. :?
Ultima oară modificat de Bee Happy pe 12 Ian 2012, 23:23, modificat 1 dată în total.
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde bostina constantin » 12 Ian 2012, 23:19

paul scrie:Sa traiesti Nea Costica ... sincer ... nu am asa ceva !!! Eu de ex. consum pleurotus doar in Postul Mare , ciuperci pe care le cumpar de la o manastire . Intr-adevar ... sunt delicioase ... in tocanita . Ciupercile cele albe ... nu-mi plac ,chiar daca unii sunt de parere ca " imi place sa mananc ... ciuperci "! ;)
Acum , iarasi ... SARUTARI DE MAINI DOAMNEI LILI !!! Se vede ca ... ai pe cine pune baza !!! Inafara de distinctia pe care o afiseaza in foto ... mai afiseaza si ... superlative culinare ...
Nea Costica ... daca ar fi toata lumea " abrraziva " ca mata ... Raiul nu s-ar mai justifica ! :roll:

Te salut Paulica !!!Ma cand am folosit expresia ,,tu ai...asa ceva.."am copiat expresia lu nea Janese [sa traesti nea janese],si -ti spun cu regret ca, nici eu nu mai am,decat poze :evil: , dar consumam din comert, pregatite sub forma de; snitele,in loc de carne la sarmale,la drob,omleta , ciulama etc.ps mai am de spus aici ceva, cu alta ocazie :shock: Noapte buna tuturor !!
bostina constantin

Mesajde Adi Hodis » 12 Ian 2012, 23:36

bostina constantin scrie: ... ps mai am de spus aici ceva, cu alta ocazie :shock: Noapte buna tuturor !!

Zi de albine nea Costica ! ... au mancare la botic ? ( la bot, nu la butic :P ).
Sa traiesti !. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde paul » 12 Ian 2012, 23:38

Cu respect ... nea Costica !!! Stiu ca trebuie sa-i platesti drept de autor lui nea Janese ,daca nu ,s-ar putea sa te acuze de ... plagiat !Dupa cum il cunosc eu de pe forum ... e un nene fain si ... s-ar putea s-o rezolvi cu o damigenuta din ce aveai pregatit pentru ... " "nasul "Jimm . Stii mata ... colacul nu-i al cui e menit , ci ... al cui il mananca !!! Oricum cred ca ar fi bine primita damigenuta ,ca tocmai termina o disputa ... de principii !!! M-i s-a parut putin suparat si cred ca ...s-ar mai inveseli . Incearca sa-l contactezi . Roaga-l pe "nasul "Jimm sa-ti dea nr. dumnealui de telefon .
Daca va intalniti ... sa cinstiti un pahar si pentru mine !
SARUTARI DE MAINI DOAMNEI LILI !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 12 Ian 2012, 23:59

Nea Costica ... acuma cum sa-ti spun ...Prin sfatul pe care mi l-ai dat ...ai produs in mine o ravasire ...M-ai pus serios ... pe ganduri ...
Acum ,eu cand ma indeletnicesc cu ... ganditul ...rar,recunosc, mai am o nedumerire ... La topicul despre cresterea matcilor ,ai postat ... un finisor !!! In alta parte spune-ai ca ai ... cativa stupi ... Nu-mi iese ... socoteala !!!... Ti-am explicat ... ma indeletnicesc din ce in ce mai rar ... cu ganditul . Poate ma lamuresti ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde bostina constantin » 13 Ian 2012, 14:24

Va salut pe toti!!!Ofofof si auleu,cand nu sunt inteles cand nu sun crezut, :? ,,caci eu in lumea mea...."
Incep cu o poveste adevaratadepre stupi,si voi continua cu mica mea activitate apicola.
Cind aveam cca 9 ani,ne-m trzi cu un urs in curte,ce ingramadea oile.A luat un carlan inlabele din fata,a indoit niste garduri,a dat sa plece,ca tot il hartuia o catelusa.Cind a ajuns in gradina cealalta,a dat de stupi [tata avea 5-6 stupi].A abandonat carlanul, a daramat un stup si s-a luat de treaba.Noi am adunat fel de fel de deseu din cauciuc [ramase de la cofectionarea gumarilor],am facut un foc cat casa [la distanta apreciabila de el], iar el cand s-a saturat,a plecat fara sa achite nota de plata. :lol: gata la treaba.
Prin 2002,am comandat la un vecin tamplar trei stupi 12 rame 1/1cu cat1/2,si rame aferente.In primavara am cumparat doi roi de la un fost cleg de servici [experieta nimic], m-a ajutat sa mai fac un roi.Am cumparat o centrifuga de la un batran,trei rame 1/1 sau 6 1/2.Am stors si ceva miere.I-m scos in primavara, am inceput sa-i neglijez[fime-ar capu] si-n primavara i-am gasit morti.Si mi-am zis,cand voi isi la pensie. N-a fost sa fie asa.In 2009, ma suna un frate[tot in Candesti si-mi zice;ma Costica, esti in stare sa iei un roi dintr-un pom,daca da este al tau.Am luat masca,doua rame cladite, cam naspa [ve-zi Paulica ce invat eu de la tine] :lol:,le-am pus la un jet mai potolit, le-m presarat cu zahar,am mai luat;cutie cu podisoare si capac, manusi masca si dacia.Am reusit,acolo,mai jos mai era unul mai mic, l-am luat si pe ala intro cutie de carton, l-am bagat in stup dar a parasit domiciliu.
Am primit un roi cadou,de la primul invatator al meu si i-am scos in primavara, dupa care am descoperit forumul vechi Stuparitul,si citeste si citeste,si studiaza,rumega ce scriu marii [nu greii,eu am 73kg fara cotet :oops: ] forumului,nu dau nume sa nu omit vreunul, si iar imi fac de lucru.Am facut un cu o botca luata de la un veci , si acum am trei familii bunisoare.ps acum sunt la servici, diseara o sa pun si poze. Va saluta nea Costica din Buzau!!
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 13 Ian 2012, 14:56

Adi Hodis scrie:
bostina constantin scrie: ... ps mai am de spus aici ceva, cu alta ocazie :shock: Noapte buna tuturor !!

Zi de albine nea Costica ! ... au mancare la botic ? ( la bot, nu la butic :P ).
Sa traiesti !. :)

Sa traiesti Adi!!buna intrebare,iaca si raspunsul;aseara la ora 18,am pregatit arsenalul [am luat si fum ca am unul,care cum ridic podisorul,lanseaza sol aer], si le-am pus cate o turta,cumparate [8 lei]de la magazi apicol.Doi aveau albine sus,unul nu,cred ca a inceput ponta ca are o matca din toamna.Au si miere destula da nu stiu daca e la botic, acuma e si acolo.
Ma otule,nu ma duci usor,am spus greutatea. :) Nu mai stiu data cand am fost ultima data la carciuma,oricum cam doua decenii.Doar bere cumpar de la ei, ce-mi place mie im fac singur din curtea mea,si tare-s bune :roll: sa ne traiesti, ma poetule!!!
bostina constantin

Mesajde namzeb » 13 Ian 2012, 15:57

Ma copile ce tot strigi dupa ajutor tu nu vezi ca smurdul e in pericol.Spune si venim noi cu toti apicultorii si te ajutam.Unde nu stii te invatam,unde nu poti te ajutam si unde nu vrei te obligam ca daca te bagasi aicilea esti de-al nostru si nu te putem lasa sa mori pe marginea drumului. :P
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde bostina constantin » 14 Ian 2012, 18:34

Dumnezeu s-al odihneasca in pace pe ce-l care a fost nea GICA pt noi toti [regret enorm ca nu l-am cunoscut, nici macar virtual],SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE!!amin. nea Costica din Buzau.
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 14 Ian 2012, 21:06

paul scrie:Nea Costica ... acuma cum sa-ti spun ...Prin sfatul pe care mi l-ai dat ...ai produs in mine o ravasire ...M-ai pus serios ... pe ganduri ...
Acum ,eu cand ma indeletnicesc cu ... ganditul ...rar,recunosc, mai am o nedumerire ... La topicul despre cresterea matcilor ,ai postat ... un finisor !!! In alta parte spune-ai ca ai ... cativa stupi ... Nu-mi iese ... socoteala !!!... Ti-am explicat ... ma indeletnicesc din ce in ce mai rar ... cu ganditul . Poate ma lamuresti ...

Sa traiesti Paulica!!s-o luam pe rand;1} asta am si vrut, dar vreau ca rezultatul gandirii sa fie pozitiv,conform dorintei mele.
2} mai Paulica, ma frumuseata, pai unde sa pun paze cu cutii pt finisarea roilor :roll: ?? la cresterea melcilor :cry:
3} trebuia sa intrebi un nou forumist; 3 familii + 1 cutie cumparata +1 finisor simplu + 1 finisor dublu,regie propie,ce-i in lucru e secret, cateva zile salutare!! :roll:
bostina constantin

Mesajde LUCIAN AVRAM » 14 Ian 2012, 21:29

mircea scrie:
Prieteni
Astazi 14 ianuarie, si maine 15 ianuarie, forumul Stuparitul este in doliu.
Va rugam sa nu mai postati mesaje in subforumuri.
Singurul subiect unde se poate posta este cel dedicat prietenului nostru, GICA. Adica aici : viewtopic.php?f=60&t=1453

Sa ne cinstim prietenul cum se cuvine !
LUCIAN AVRAM

Mesajde paul » 18 Ian 2012, 18:57

Mai ... nea Costica ... La 3 fam. de albine ... nu cred ca era necesar un finisor ,ba chiar 2! Oi fi stiind mata ceva ... ce eu nu stiu !
paul

Nea Costica din Buzau

Mesajde bostina constantin » 12 Feb 2012, 13:51

bostina constantin scrie:ma numesc constantin bostina,sunt nascut in 15 3 1956 :roll: .casatorit un fiu Adi ,nora Eliza doi nepoti ,georgian 10 ani andrei 2 ani si Lili sotia,[s-o tie :lol: !!!!Domnu sanatoasa],si pe voi la fel !! o sa cinstesc un pahar de bere sau vin sau tuica si cu voi !!hai NOROC SI LA MULTI ANI!!!!!! si mai ales cu lucian , ca am multe de vorbit cu el pt ca avem multe in comun.ajutor!!nu stiu sa scriu mesaje!!ATENTIE !! AM SA VA SPUN MULTE [am trei stupi :ugeek: ] LA MULTI ANI SI CRACIUN FERICIT!!!voua si celor dragi voua,va ibraciseaza, lili si costica din buzau.
bostina constantin

Mesajde paul » 12 Feb 2012, 13:53

Sa fii sanatos Nea Costica !!!
Gata ... " concediul " ???
Sa inteleg ca ai revenit cu forte proaspete ???
Nea Costica ... sa stii ca ma supar pe mata daca iti mai iei tot concediul odata ! De obicei se ia cam ... 10 zile pe sezon ! :lol:
Mi-a fost dor de matale !!!
paul

Mesajde bostina constantin » 12 Feb 2012, 14:13

paul scrie:Sa fii sanatos Nea Costica !!!
Gata ... " concediul " ???
Sa inteleg ca ai revenit cu forte proaspete ???
Nea Costica ... sa stii ca ma supar pe mata daca iti mai iei tot concediul odata ! De obicei se ia cam ... 10 zile pe sezon ! :lol:
Mi-a fost dor de matale !!!]

Salut pe toata lume!!,si mie mi-a fost dor de voi toti, bucovineni, ardeleni [sa triesti Adi, Lucian etc], banateni, dobrogeni, petroi nemtoi, :lol: ramniceni sarati, :lol: , sa fiti sanatosi voi si familiile voastre!!.
In legatura cu concediu, cat si cand, nu decide angajatul ci angajatorul. ps Paulica, vreau sa schimb denumirea, de ,,ajutor!!!"in Nea Costica din Buzau, ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!!
bostina constantin

Mesajde paul » 12 Feb 2012, 14:20

Nea Costica ... vrei sa renunti la " ajutor " dar soliciti ... AJUTOR !!!
Cu draga inima te-as ajuta dar ... nu ma pot ajuta nici pe mine ! (vreau sa-mi schimb avatarul)
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?