paul scrie:Sa traiesti Nea Costica ... sincer ... nu am asa ceva !!! Eu de ex. consum pleurotus doar in Postul Mare , ciuperci pe care le cumpar de la o manastire . Intr-adevar ... sunt delicioase ... in tocanita . Ciupercile cele albe ... nu-mi plac ,chiar daca unii sunt de parere ca " imi place sa mananc ... ciuperci "!![]()
Acum , iarasi ... SARUTARI DE MAINI DOAMNEI LILI !!! Se vede ca ... ai pe cine pune baza !!! Inafara de distinctia pe care o afiseaza in foto ... mai afiseaza si ... superlative culinare ...
Nea Costica ... daca ar fi toata lumea " abrraziva " ca mata ... Raiul nu s-ar mai justifica !
bostina constantin scrie: ... ps mai am de spus aici ceva, cu alta ocazieNoapte buna tuturor !!
Adi Hodis scrie:bostina constantin scrie: ... ps mai am de spus aici ceva, cu alta ocazieNoapte buna tuturor !!
Zi de albine nea Costica ! ... au mancare la botic ? ( la bot, nu la butic).
Sa traiesti !.
paul scrie:Nea Costica ... acuma cum sa-ti spun ...Prin sfatul pe care mi l-ai dat ...ai produs in mine o ravasire ...M-ai pus serios ... pe ganduri ...
Acum ,eu cand ma indeletnicesc cu ... ganditul ...rar,recunosc, mai am o nedumerire ... La topicul despre cresterea matcilor ,ai postat ... un finisor !!! In alta parte spune-ai ca ai ... cativa stupi ... Nu-mi iese ... socoteala !!!... Ti-am explicat ... ma indeletnicesc din ce in ce mai rar ... cu ganditul . Poate ma lamuresti ...
bostina constantin scrie:ma numesc constantin bostina,sunt nascut in 15 3 1956.casatorit un fiu Adi ,nora Eliza doi nepoti ,georgian 10 ani andrei 2 ani si Lili sotia,[s-o tie
!!!!Domnu sanatoasa],si pe voi la fel !! o sa cinstesc un pahar de bere sau vin sau tuica si cu voi !!hai NOROC SI LA MULTI ANI!!!!!! si mai ales cu lucian , ca am multe de vorbit cu el pt ca avem multe in comun.ajutor!!nu stiu sa scriu mesaje!!ATENTIE !! AM SA VA SPUN MULTE [am trei stupi
] LA MULTI ANI SI CRACIUN FERICIT!!!voua si celor dragi voua,va ibraciseaza, lili si costica din buzau.
paul scrie:Sa fii sanatos Nea Costica !!!
Gata ... " concediul " ???
Sa inteleg ca ai revenit cu forte proaspete ???
Nea Costica ... sa stii ca ma supar pe mata daca iti mai iei tot concediul odata ! De obicei se ia cam ... 10 zile pe sezon !![]()
Mi-a fost dor de matale !!!]
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori