FLORINELU scrie:sa cred?sa nu cred?nu stiu ce sa zic si nu ma pot hotara.
Vasile_Bucovineanu scrie:FLORINELU scrie:sa cred?sa nu cred?nu stiu ce sa zic si nu ma pot hotara.
Nu e obligatoriu sa crezi. Asa cum spun si colegii, daca se foloseste in continuare aceeasi schema de tratamente, dezastrul e garantat.
Vasile_Bucovineanu scrie:Am spus ca tratamentele intre culesuri se fac numai daca este strict necesar. Daca in toamna s-au facut corect tratamentele nu vor fi necesare cele intre culesuri. Dar daca infestarea e mare si nu se intervine, nu avem nici productie, nici albina pentru iernat. Se mai pot face in vara si tratamente cu oxalic cu glicerina alimentara. Nu am facut, dar se pare ca da rezultate.
mausica scrie:Oxalicul poti sa il faci linistit intre culesuri pt ca nu afecteaza... !!!
mausica scrie:Strict sau nu...prin pastorale aduni toate bolile si toti paduchii !!!
Oxalicul poti sa il faci linistit intre culesuri pt ca nu afecteaza.
Nu vb de amitraz aici !!!
Shrek scrie:mausica scrie:Oxalicul poti sa il faci linistit intre culesuri pt ca nu afecteaza... !!!
Nu afecteaza ce? Albinele? Dar apicultorul? Cat de toxic este? Daca se contaminează întâmplător sau accidental miere, cât de toxic este? Mai ai poza cu aplicarea oxalicului " subliniat"?
In goana dupa profituri din apicultura, se uita un lucru elementar: respectul pentru cumpărător, pentru consumatorul de miere! Ai curaj sa-i spui cumpărătorului de miere in piata ca tu ai tratat cu acid oxalic, înainte de tei ori faneata? Ori sa ii arăți o fotografie cu time tratând cu oxalic? Intreb pentru un precin?
Shrek scrie:mausica scrie:Oxalicul poti sa il faci linistit intre culesuri pt ca nu afecteaza... !!!
Nu afecteaza ce? Albinele? Dar apicultorul? Cat de toxic este? Daca se contaminează întâmplător sau accidental miere, cât de toxic este? Mai ai poza cu aplicarea oxalicului " subliniat"?
In goana dupa profituri din apicultura, se uita un lucru elementar: respectul pentru cumpărător, pentru consumatorul de miere! Ai curaj sa-i spui cumpărătorului de miere in piata ca tu ai tratat cu acid oxalic, înainte de tei ori faneata? Ori sa ii arăți o fotografie cu time tratând cu oxalic? Intreb pentru un precin?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori