Vasile_Bucovineanu scrie:Despre acidul oxalic se spune ca nu polueaza mierea, dar nu inteleg de ce prin sublimare devine toxic pentru om. Nici eu nu sunt de parerea ca e bine de facut tratamente cu amitraz pana in toamna, dar daca infestarea e masiva nu stiu daca se rezolva problema cu oxalic sau cu alt tratament organic.
Vasile_Bucovineanu scrie:Despre acidul oxalic se spune ca nu polueaza mierea, dar nu inteleg de ce prin sublimare devine toxic pentru om. Nici eu nu sunt de parerea ca e bine de facut tratamente cu amitraz pana in toamna, dar daca infestarea e masiva nu stiu daca se rezolva problema cu oxalic sau cu alt tratament organic.
mausica scrie:........
mausica scrie:Unde mai pui ca daca tratamentu e facut prin spatele stupilor nici nu ai treaba cu fumu de oxalic.
vslsilviu scrie:Intervin in aceasta discutie doar pentru a atrage atentia celor care urmaresc sa foloseasca AO prin sublimare: NU este de joaca! Va rog sa cititi despre cat de toxic este pentru om!
Cu toata responsabilitatea afirm ca cine trateaza cu AO si nu foloseste masca si manusi speciale este un inconstient!
Ca efect secundar, matcile cu probleme vor pica! Mare grija la temperatura, care influenteaza puternic acest aspect! Sa aveti un minim de 5% matci de rezerva pregatite, daca nu vreti botci de salvare.
Ponta este oprita aproximativ 7 zile, dar apoi recupereaza frumos.
vslsilviu scrie: Ca efect secundar, matcile cu probleme vor pica! Mare grija la temperatura, care influenteaza puternic acest aspect! Sa aveti un minim de 5% matci de rezerva pregatite, daca nu vreti botci de salvare.
Ponta este oprita aproximativ 7 zile, dar apoi recupereaza frumos.
jonny_it scrie:........Folosesc de ceva timp fara probleme. Daca la formic moare cate o baba la oxalic indiferent de aplicare nu au fost probleme.
Shrek scrie:jonny_it scrie:........Folosesc de ceva timp fara probleme. Daca la formic moare cate o baba la oxalic indiferent de aplicare nu au fost probleme.
Acum urmează faza cand jonny_it o sa ne spuna ca reginele sunt singurele viețuitoare care vor rezista după un razboi nuclear! Au fost testate in...Australia!
PS 1 Dacă Jonny vine de la moldoviniescul...ivan, nu pot decat sa-ti spun la multi ani, de onomastica!
PS2 nenea Florinelu, ne iartă rogute ca mai devine cata de la subiect!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori