Shrek scrie:La cum se mosomdeste nenea, il apuca roitu' cu forțele nelipite. Interesant aparatul de lipit, daca aflati vreo schema, poate o puneti pe forum. Eu lucrez invers, adică pun foiță pe sarma si scurtcircuitez sarma până se vede pe partea cealaltă!
mausica scrie:Imi place aparatu de lipit. Exista de cumparat asa ceva ?
Insarmarea e buna cred dar nu are spor grozav.
Vasile_Bucovineanu scrie:[.... Problema e ca nu se pot procura acele intrerupatoare rapide.....
Vasile_Bucovineanu scrie:Montare foi pe rame cu dispozitiv electric si metoda de insarmare mixta: https://www.youtube.com/watch?v=XA0Vrkn ... e=youtu.be
mausica scrie:De ce mixta ? De ce nu 5 sarme sau 6 (orizontale sau verticale)daca vb de rama de 1/1 fara alte sarme oblice,v,w sau alte forme ?
mausica scrie:Cate una sau toate odata ?
Balian scrie:
Descrieți vă rog întrerupătorul rapid. Cum funcționează?
cristi_vidican scrie:
Sunt curios cum arată peste ani partea de jos a fagurelui. La mine, când aveam pe 1/1, acolo albinele rodeau cel puțin 1 cm (mă refer la ramele de cuib)
Vasile_Bucovineanu scrie:Balian scrie:
Descrieți vă rog întrerupătorul rapid. Cum funcționează?
Intrerupatorul e de la un utilaj industrial care rezista la un nr foarte mare de actionari si suporta curenti mari, de zeci de amperi.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori