yuonyuon scrie:...
intrebare deadevaratelea.... ce ati face daca maine romania ar intra in razboi?? ...exercitiu....de imaginatie.....
......
Shrek scrie:Presupun ca dumneata nu te incadrezi nici peste 18 si nici sub 60! Io mai am cata. Dacă începe mai iut', io prind si sub 55!
Negarea unei catastrofe umanitare, care se petre chiar aici lângă noi, la granița de nord si Tulcea, este cel mai rau lucru care se poate întâmpla unui om! Ma intreb, unde a dispărut umanitatea?! Răspunsul vine, cel puțin eu asa cred, din cei 45 de ani de comunism si de spălare pe creier a unei mari părți a populației.
De ce spun asta? Pai, iată de ce. In urma cu mai mulți ani, cand inca nu se putea merge in eu decât cu viza sau chemare, am fost în vizită la un precin, stabilit în de! Vecin cu el, un neamt veritabil, destul de in varsta, pensionar. La o șuetă si un pahar de rachie, neamțul incerca sa ne explice istoria, cum ca hitler a facut lucruri bune si, daca nu l-ar fi ucis englezii si francezii ( de fapt, rusii), lumea ar fi arătat altfel. Cand a venit vorba despre exterminarea evreilor si lagarele de la Auschwitz si Dachau, a spus senin ca astea au fost invențiile americanilor. Neamtu nost era desigur din fosta ddr!
Deci ce sa mai vorbim......
eu cand zic ca multi sunt rezultatul propagandei ...."cate bordeie atatea obiceie"Shrek scrie:Presupun ca dumneata nu te incadrezi nici peste 18 si nici sub 60! Io mai am cata. Dacă începe mai iut', io prind si sub 55!
Negarea unei catastrofe umanitare, care se petre chiar aici lângă noi, la granița de nord si Tulcea, este cel mai rau lucru care se poate întâmpla unui om! Ma intreb, unde a dispărut umanitatea?! Răspunsul vine, cel puțin eu asa cred, din cei 45 de ani de comunism si de spălare pe creier a unei mari părți a populației.
De ce spun asta? Pai, iată de ce. In urma cu mai mulți ani, cand inca nu se putea merge in eu decât cu viza sau chemare, am fost în vizită la un precin, stabilit în de! Vecin cu el, un neamt veritabil, destul de in varsta, pensionar. La o șuetă si un pahar de rachie, neamțul incerca sa ne explice istoria, cum ca hitler a facut lucruri bune si, daca nu l-ar fi ucis englezii si francezii ( de fapt, rusii), lumea ar fi arătat altfel. Cand a venit vorba despre exterminarea evreilor si lagarele de la Auschwitz si Dachau, a spus senin ca astea au fost invențiile americanilor. Neamtu nost era desigur din fosta ddr!
Deci ce sa mai vorbim......
... Nimeni nu o să apere corupția din țara asta cu arma-n mână !...
Bezna Zorilor scrie:Mai pun o data cele doua intrebari pentru aspiratorul sosetelor globale, pe nume Ionita! Lucrand cu materialul clientului si cu logica lui, desigur...
1) S'a urcat in trenul care duce catre vest, pentru confortul personal (plapumioara, caldurica)?
2) Considera ca globalismul este o solutie buna si pentru Romania, ca sa nu mai fie plina de pomanagii?
si 3) Dupa cum se vede, americanii lucreaza prin interpusi, adica prin sclaveti vanduti, sa se bata cu rusii... este dispus Ionita sa reprezinte Romania pe front la cererea Nato?
si 4) Cum este sa stai cu gura larg deschisa la primire? Adica sa strigi ca pomanaigiii stau cu traistele deschise sa vina pesedeul, in timp ce ti'o iei la mu*ie de la americani?
Multumesc, sa nu'mi raspunda, se stie cine sunt hahalerele, zoaiele, scursurile, adunaturile de compromisuri!
Shrek scrie:yuonyuon scrie:...
intrebare deadevaratelea.... ce ati face daca maine romania ar intra in razboi?? ...exercitiu....de imaginatie.....
......
Precum stiti, eu am o imaginație bogată! Ce facem? Ce fac toți românii care au depus un jurământ! Stiti, ala care se termina"....chiar cu prețul vietii"! Ca vrem ca nu vrem, asta este.
Ce facem noi ăștia care nu prea suportăm rusia si mai avem tupeul sa si scriem despre asta? Nu stiu, poate un canal, poate mergem la vânătoare in siberia. Sunt sigur că dacă se vor intoarce( bolșevicii, sau rusii in general), se vor găsi multe cozi de topor care vor face liste cu " dușmanii orînduirii....., care o fi ea"!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 38 vizitatori